یکشنبه 14 تير 1405 - Sun 05 Jul 2026
  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • مبلغ اعتبار و آخرین جزئیات کالابرگ تیر ۱۴۰۵

  • دیپلماسی تهاجمی

  • اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان با حضور گسترده مردم، فرزندان امام شهید و مسئولان کشوری و لشکری +عکس و فیلم

  • تمام خطوط اتوبوس تندرو تهران فعال هستند

  • باد کلاه پاپ لئو چهاردهم را به دریا برد / فیلم

  • تمساح لاشه پلیکان را تکه‌تکه کرد / فیلم

  • شلیک موشک‌ کروز راهبردی توسط کره شمالی

  • قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 14 تیر

  • قیمت لحظه ای دلار امروز یکشنبه 14 تیر

  • افزایش سهمیه بنزین برای برخی استان ها

  • طرفداری رئیس فیفا از یک تیم لو رفت

  • عطوان: این تشییع نماد یک کشور پیروز است

  • فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه معرفی شد

  • فیلم/ همخوانی دعای وحدت در مصلی تهران

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • واکنش اسکوچیچ به مذاکره با پرسپولیس

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • کاری نداریم جز تدارک لحظه انتقام بزرگ تو

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 336463
    تاریخ انتشار: 23/اسفند/1401 - 11:24

    واکنش تند لاپورتا به اتهام فساد مالی بارسلونا

    رئیس باشگاه بارسلونا واکنش تندی به افرادی داشت که این باشگاه را به فساد متهم می‌کنند.

     واکنش تند لاپورتا به اتهام فساد مالی بارسلونا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر:و به نقل از الموندو دیپورتیو، بارسلونا روزهای بسیار سختی را تجربه می کند. این باشگاه بزرگ اسپانیایی متهم به فساد و خرید داوران شده و این باعث شده است تا زمزمه کسر امتیاز و حتی سقوط تیم به دست پایین تر هم شنیده شود که این موضوع با واکنش تند این باشگاه همراه شد.

    خوان لاپورتا گفت: بارسلونا باشگاهی با پایبندی به ارزش ها است. ما تنها ارزش ها را زبانی به کار نمی بریم بلکه آنها را در عمل اجرا می کنیم و این ارزش ها بخشی اساسی باشگاه ما هستند و به همین خاطر است که بارسلونا در همه جهان مورد ستایش و تقدیر است. متاسفانه بعضی از روی حسادت و سوء نیت به دنبال لکه دار کردن آبروی ما هستند.

    او ادامه داد: معنویات بارسلونا نه خریدنی و نه فروختی است و نه حتی لکه دار می شود. حملات پلیدانه ای به اعتبار و نشان ما شده است. شک نکنید که ریاست و مدیریت باشگاه بارسلونا با همه حرام زاده هایی که به دنبال لکه دار کردن آبروی ما هستند روبرو خواهد شد و با آنها برخورد می کند. من از روی ضعف صحبت نمی کنم. من احساسی شده ام و اعلام می کنم که با همه این افراد پستی که چنین اتهاماتی را مطرح می کنند برخورد می کنم.

    بارسلونا با هدایت ژاوی فصل بسیار خوبی را در لالیگا تجربه می کند و با ۹ امتیاز بیشتر نسبت به رئال مادرید در صدر جدول رده بندی قرار دارد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما