جمعه 08 آبان 1405 - Fri 30 Oct 2026
  • جنگ علیه ایران عامل اعتراضات فرانسه است

  • داش‌کسن؛ معبد اژدهایان سنگی / عکس

  • افزایش قیمت نفت متوقف شد

  • ادعای حزب نتانیاهو: دخالت طرف‌های خارجی به نفع احزاب عربی در انتخابات اسرائیل، برای وادار کردن ارتش اسرائیل به عقب‌نشینی در جبهه ایران است/ سپاه: انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز تنگه/

  • رسوائی اپستین دست از سر ترامپ بر نمی‌دارد + فیلم

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز+ فیلم

  • قتل بی‌رحمانه زن جوان در بندرعباس

  • آتش‌سوزی در سایت هسته‌ای آمریکا

  • واکنش الناز شاکردوست به شایعه مهاجرت

  • شوک به کشتی ایران؛ حسن یزدانی شکست خورد

  • چه آرزوهایی با هم داشتیم علیرضا شریفی /فاطمیه

  • شروع بی‌رحمانه رحمان عموزاد با ضربه فنی +فیلم

  • لحظه منفجر کردن خانه یک زندانی / فیلم

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • آخرین نتایج انتخابات اسرائیل؛ دولت وحدت یا انتخابات مجدد؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنج‌شنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • فلج تنفسی و مرگ با خوردن این غذاها

  • شروع طوفانی حسن یزدانی +فیلم

  • چرا سلطنت‌طلبان از کرامت انسانی خود عبور کرده‌اند؟+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 335748
    تاریخ انتشار: 17/اسفند/1401 - 14:24

    ریزش طلا و رشد دلار در بازارهای جهانی

    پس از اینکه رئیس فدرال رزرو آمریکا اعلام کرد که ممکن است برای مهار فشارهای تورمی، لازم باشد نرخ‌های بهره بالاتر از حد انتظار قبلی باشد، قیمت طلا امروز (چهارشنبه) به پایین‌ترین حد یک هفته اخیر رسید.

    ریزش طلا و رشد دلار در بازارهای جهانی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از  ایسنا، بهای هر اونس طلا تا ساعت ۹ و ۵۵ دقیقه صبح به وقت شرقی با ۱.۱ درصد کاهش به ۱۸۱۲ دلار و ۲۰ سنت رسید و قیمت طلای آمریکا نیز با ۰.۰۶ درصد کاهش به ۱۸۱۳ دلار و ۲۰ سنت رسید.

    پاول در اولین روز گزارش شش ماهه و دو روزه خود در کنگره گفت که فدرال‌رزرو ایالات‌متحده احتمالا در پاسخ به داده‌های قوی اخیر به افزایش نرخ‌های بهره بیشتر از حد انتظار نیاز دارد و و آماده است گام‌های بزرگ‌تری بردارد. پس از اظهارات پاول در روز سه شنبه، قیمت طلا تا ۱.۹ درصد یا بیش از ۳۰ دلار کاهش یافت و به ۱۸۱۲ دلار و ۵۵ سنت رسید.

    مت سیمپسون، تحلیلگر ارشد بازار در سیتی گفت: به دنبال این اظهارات هیچ کس قصد خرید و فروش طلا را ندارد و بازار اندکی مبهم و کاهش قیمت کمتر از ۱۸۰۰ دلار برای طلا در نظر گرفته شده است. نرخ‌های بهره بالاتر معمولا جذابیت طلا را کم‌می‌کند، زیرا هزینه فرصت نگهداری دارایی‌ بدون بازده را افزایش می‌دهد.

    بر اساس گزارش رویترز، شاخص دلار به بالاترین حد خود در سه ماه گذشته رسید و قیمت شمش را برای خریدارانی که سایر ارزها را در اختیار دارند کمتر کرد. سرمایه‌گذاران منتظر گزارش مشاغل ایالات متحده برای ماه فوریه هستند که در روز جمعه منتشر می‌شود.

    در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۵ درصد کاهش به ۱۹.۹۵ دلار رسید، پلاتین با ۰.۲ درصد کاهش به ۹۳۱.۳۳ دلار رسید و پالادیوم با ۰.۲ درصد کاهش به ۱۳۸۴ دلار و ۳۳ سنت رسید.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما