پنجشنبه 05 شهريور 1405 - Thu 27 Aug 2026
  • اکونومیست: چرا نمی‌توان انصارالله را شکست داد؟

  • هشدار سیا به روسیه درباره ایران و اوکراین

  • تصاویر آخرالزمانی از سیل نپال

  • قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۵ شهریور

  • خواص انار برای قلب

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۵ شهریور

  • روایت تلخ دختری که در خانه هواداری منافقین مورد تجاوز قرار گرفت/ کودک سرباز رجوی در اردوگاه پهلوی!+ عکس

  • استوری رامین رضاییان و دعوت از هواداران فولاد

  • شهید موسوی علمدار رهبر شهید در جنگ سوم بود

  • سیل ویرانگر در نپال با ۱۷ کشته صدها مفقودی / فیلم

  • جهان به روایت تصویر /از غرق شدن ترامپ تا حمله به غزه

  • سیدمجید بنی فاطمه/مشتری نگاه تو خورشیده

  • عذرخواهی هافبک سپاهان از استقلالی‌ها

  • بِسِنت خالی بست؛ مستندات چه می‌گویند؟

  • امارات ویزای هادی چوپان را باطل کرد

  • بابت گرانی‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنیم

  • آمریکا شرایط ما را نپذیرد، تنگه هرمز باز نخواهد شد

  • ۱۲ میلیون لیتر بنزین بیشتر در راه است

  • بزرگ‌ترین انجیرستان دیم جهان در فصل برداشت / عکس

  • قیمت دلار کاهشی شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 335473
    تاریخ انتشار: 15/اسفند/1401 - 11:50

    منتظر اقدام خرابکارانه اراذل نخواهیم ماند

    رئیس پلیس امنیت تهران گفت: دیگر منتظر اقدام اوباش نخواهیم بود. پیش از اینکه اوباش اقدامی در جهت ناامنی محلات داشته باشند ما با آنان برخورد خواهیم کرد.

    منتظر اقدام خرابکارانه اراذل نخواهیم ماند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر:طرح جمع آوری و برخورد با اراذل و اوباش و مزاحمین محلات موسوم به طرح اقتدار صبح امروز در ستاد فرماندهی نیروی انتظامی برگزار شد.

    در طرح امروز از کشف داروهای قاچاق و غیر مجاز شیمی درمانی به تعداد ۴۰۲۳ عدد به ارزش بیش از ۷ میلیارد تومان، کشف پنج تن مواد خام پودر اکلیل در تهیه و ساخت مواد محترقه خطرناک و همچنین از انهدام باند توزیع کنندگان و فروشندگان مواد محترقه غیر مجاز و قاچاق به میزان ۵۰ کارتن مواد محترقه خطرناک به میزان ۴۱۰۱۶۰ عدد مواد محترقه رونمایی شد.

    در این طرح عنوان شد متهمان در سه محور و سه حوزه قاچاق دارو، قاچاق مواد محترقه و اراذل و اوباش حامل سلاح بوده‌اند. حدود سه میلیون مواد محترقه است

    سردار پیام کاویانی رئیس پلیس امنیت عمومی در این طرح با اعلام اینکه از این پس ما به دنبال اوباش خواهیم بود گفت: دیگر منتظر اقدام اوباش نخواهیم بود. پیش از اینکه اوباش اقدامی در جهت ناامنی محلات داشته باشند ما با آنان برخورد خواهیم کرد.

    سردار کاویانی افزود: من به همه اراذل و اوباش هشدار می‌دهم آن قدر از شما دستگیر می‌کنیم تا جامعه از اراذل و باش پاک شده و این افراد هم متنبه شوند.

    سردار کاویانی با اشاره به تعدد جرایم و سوابق برخی از متهمان گفت: این نشان می‌دهد احکام بازدارنده نبوده و باید به لحاظ روانشناسی این موضوع بررسی شود که چرا مجرمان بعد از آزادی مجدداً اقدام به انجام جرایم خطرناک و مسلحانه می‌کنند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما