چهارشنبه 28 مرداد 1405 - Wed 19 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 335395
تاریخ انتشار: 14/اسفند/1401 - 20:22

«زیاد النخاله» مجددا دبیرکل جهاد اسلامی شد

جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد که «زیاد النخاله» را به عنوان دبیر کل این جنبش تا سال ۲۰۲۷ انتخاب کرده است.

«زیاد النخاله» مجددا دبیرکل جهاد اسلامی شد

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

 «احمد المدلل» عضو دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی فلسطین در گفت‌وگو با خبرگزاری «آناتولی» اعلام کرد که انتخابات دفتر سیاسی جنبش با انتخاب زیاد النخاله به مدت چهارسال به پایان رسیده است.

به گزارش میدل ایست، المدلل با بیان اینکه النخاله دو عضو دیگر را در دفتر سیاسی منصوب خواهد کرد، تصریح کرد: برهه آینده شاهد انتخابات ویژه شورای مرکزی جنبش خواهد بود.

وی توضیح داد، جنبش ۵ عضو دفتر سیاسی را برای نمایندگی داخل غزه انتخاب کرده است که شامل احمد المدلل، یوسف حساینه، محمد حمید، نافذ عزام و ولید القططی است، ۴ عضو هم برای نمایندگی خارج از فلسطین انتخاب شدند که شامل اکرم العجوری، محمد الهندی، علی شاهین و احسان عطایا است.

روز شنبه یک منبع به آناتولی گفته بود که جنبش جهاد اسلامی انتخابات داخلی خود را برای تعیین نمایندگان داخل و خارج از فلسطین به صورت فوق سری و دور از رسانه ها برگزار خواهد کرد.

زیاد النخاله در سال ۲۰۱۸ به عنوان دبیر کل جنبش جهاد اسلامی انتخاب و جانشین «رمضان شلح» شد که از سال ۱۹۹۵ ریاست این جنبش را بر عهده داشت.

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما