پنجشنبه 28 خرداد 1405 - Thu 18 Jun 2026
  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۷ خرداد

  • پایان همکاری مهدی رحمتی با خیبر

  • یادداشت تفاهم‌ ایران و آمریکا؛ انتقادات از ترامپ آغاز شد

  • هشدار اینترپل درباره سونامی جرایم سایبری در آسیا

  • اسموتریچ: از لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد

  • ۱۳۳ هواپیما از زیر موشک‌ها نجات پیدا کردند

  • ۱۰ عادت مهم برای سلامت مغز را بشناسید

  • در حال حاضر مثلث برمودا در تنگه هرمز است

  • فوت ۲ برادر ملکانی در استخر کشاورزی

  • سلطنت‌طلبان و شادی از گل خوردن تیم ملی!/ فیلم

  • اولین شکست آسیایی‌ها در جام جهانی

  • اعتراض رسمی کاپیتان ایران: خسته شدیم

  • افزایش توان موشکی ایران پس از جنگ؛ غیرقابل رهگیری + عکس

  • اگر دشمن عهدشکنی کند، مقابله‌به‌مثل خواهیم کرد

  • منتخب عکس‌های روز جهان / عکس

  • سرلشکر رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود

  • شب اول محرم ۱۴۰۵ با نوای حاج محمود کریمی

  • قالیباف و ونس در روز امضای تفاهم حضور دارند

  • در روز امضای تفاهم دور جدید مذاکرات با آمریکا آغاز می‌شود +فیلم

  • اسرائیل در شرط بندی بر روی ترامپ بازنده شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 335128
    تاریخ انتشار: 13/اسفند/1401 - 11:24

    دیدار رؤسای جمهور ترکمنستان و آذربایجان در «باکو»

    رئیس جمهور ترکمنستان در چارچوب سفر خود به باکو با «الهام علی‌اف» رئیس جمهور آذربایجان دیدار و گفت‌وگو کرد.

     دیدار رؤسای جمهور ترکمنستان و آذربایجان در «باکو»

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل ازفارس:«سردار بردی‌محمداف»، رئیس جمهور ترکمنستان در چارچوب سفر خود به باکو با «الهام علی‌اف» رئیس جمهور آذربایجان دیدار و گفت‌وگو کرد.

    بردی‌محمداف ضمن تقدیر از همتای آذربایجانی خود برای دعوت جهت شرکت در اجلاس گروه تماس جنبش غیرمتهدها برای مبارزه با کرونا ابراز اطمینان کرد که دیدار فعلی به توسعه بیشتر روابط دوجانبه در زمینه‌های مختلف انگیزه جدیدی خواهد بخشید.

    در ادامه این گفت‌وگو دو طرف با خرسندی خاطرنشان کردند ترکمنستان و آذربایجان تلاش‌های مشترکی را برای تقویت همکاری‌های دولتی در زمینه‌های سیاسی، اقتصادی، تجاری و بشردوستانه انجام می‌دهند.

    در چارچوب تبادل نظر در مورد موضوعات مهم دستور کار منطقه‌ای و بین المللی سران دو کشور به وجود درک متقابل در مورد مسائل اصلی، حفاظت و پشتیبانی از صلح و ثبات جهانی، مبارزه با تهدیدات تروریسم بین المللی، تضمین انرژی و حمل و نقل پایدار، امنیت آب، حفاظت از محیط زیست و تغییر اقلیم اشاره کردند.

    اظهار شد که قالب‌های مشارکت چندجانبه در رسیدگی به چالش‌های زمانه به موقع و موثر است.

    دو طرف از همکاری‌های تجاری و اقتصادی در حال رشد بین دو کشور به عنوان مهم‌ترین مسیرهای مشارکت دوجانبه نام بردند.

    سران ترکمنستان و آذربایجان در بخش دیگر از مشارکت فرهنگی و بشردوستانه به عنوان یکی از عوامل مهم همکاری بین دو کشور یاد کردند و همچنین خواستار تقویت روابط در زمینه‌های بهداشت، آموزش و گردشگری شدند.

    رئیس جمهور ترکمنستان ضمن شرکت و سخنرانی در اجلاس گروه تماس جنبش غیرمتعهدها برای مبارزه با کووید-۱۹ پیامدهای همه گیری کرونا را یکی از مهم‌ترین و جدی‌ترین چالش‌های معاصر خواند و گفت: این مسئله، البته، به جنبه‌های صرفا پزشکی محدود نمی‌شود، بلکه مستقیما بر واقعیت‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و بشردوستانه توسعه جهانی، تاثیر می‌گذارد و بر لزوم یافتن مکانیسم‌های مناسب جدید برای روابط بین دولت‌ها و نهادهای بین‌المللی جهت پیروزی بر آن موقعیتی دشواری که همه ما در آن قرار داریم، تاکید می‌کند.

    در این نشست سران کشور و دولت‌ها، نمایندگان ارشد کشورهای مختلف و سازمان‌های معتبر بین المللی از جمله سازمان ملل متحد، سازمان کشورهای ترک، سازمان همکاری اقتصادی، سازمان بین المللی مهاجرت، سازمان جهانی گردشگری شرکت کردند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما