چهارشنبه 27 خرداد 1405 - Wed 17 Jun 2026
  • اسموتریچ: از لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد

  • ۱۳۳ هواپیما از زیر موشک‌ها نجات پیدا کردند

  • ۱۰ عادت مهم برای سلامت مغز را بشناسید

  • در حال حاضر مثلث برمودا در تنگه هرمز است

  • فوت ۲ برادر ملکانی در استخر کشاورزی

  • سلطنت‌طلبان و شادی از گل خوردن تیم ملی!/ فیلم

  • اولین شکست آسیایی‌ها در جام جهانی

  • اعتراض رسمی کاپیتان ایران: خسته شدیم

  • افزایش توان موشکی ایران پس از جنگ؛ غیرقابل رهگیری + عکس

  • اگر دشمن عهدشکنی کند، مقابله‌به‌مثل خواهیم کرد

  • منتخب عکس‌های روز جهان / عکس

  • سرلشکر رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود

  • شب اول محرم ۱۴۰۵ با نوای حاج محمود کریمی

  • قالیباف و ونس در روز امضای تفاهم حضور دارند

  • در روز امضای تفاهم دور جدید مذاکرات با آمریکا آغاز می‌شود +فیلم

  • اسرائیل در شرط بندی بر روی ترامپ بازنده شد

  • شادی جالب و بامزه ژاپنی‌ها / فیلم

  • حکم اعدام دو لیدر کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴ اجرا شد + فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز 26 خرداد

  • شکست ترامپ در جنگ از نگاه کارتونیست یمنی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 334964
    تاریخ انتشار: 11/اسفند/1401 - 11:12

    گام بلند مجلس برای خودکفایی تولید بنزین

    نمایندگان مجلس به دولت مجوز تامین ۵۰۰ میلیون یورو نفت یا میعانات گازی به جهت تکمیل، اتمام و بهره برداری پالایشگاه مهر خلیج فارس دادند.

     گام بلند مجلس برای خودکفایی تولید بنزین

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» نمایندگان در نشست علنی نوبت صبح امروز (پنجشنبه ۱۱ اسفند) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش هزینه‌ای لایحه بودجه سال 1402 کل کشور، با الحاق یک بند به تبصره ۱ ماده واحده لایحه بودجه، با ۱۳۱ رأی موافق، ۳۵ رأی مخالف و ۱۳ رأی ممتنع موافقت کردند.

    براساس این بند الحاقی؛ به منظور تکمیل، اتمام و بهره برداری پالایشگاه مهر خلیج فارس و تامین فرآورده‌های مورد نیاز به دولت اجازه داده می‌شود به دستگاه اجرایی مربوطه تا سقف ۵۰۰ میلیون یورو نفت یا میعانات گازی تخصیص داده، دستگاه اجرایی متعهد می‌شود، پس از بهره برداری ظرف مدت ۳ سال به صورت نقدی (ارزی) یا تحویل فرآورده با دولت تسویه حساب نماید.

    براساس این گزارش وحید جلال زاده نماینده مردم ارومیه در مجلس در توضیح پیشنهاد الحاق بند فوق به تبصره ۱ لایحه بودجه چاره سازی برای رفع ناترازی انرژی را یکی از موضوعات مهم کشور دانست و افزود: ناترازی در تولید و مصرف بنزین از جمله مواردی است که در حوزه امنیت ملیکشور را مورد تهدید قرار می‌دهد.

     

    گام بلند مجلس برای خودکفایی تولید بنزین

    وی ادامه داد: امروز مصرف بنزین در کشور حدود ۱۰۳ میلیون لیتر در روز است که اگر به همین منوال ادامه یابد، باید تولید بنزین را افزایش دهیم، اما با تکمیل، اتمام و بهره برداری پالایشگاه مهر خلیج فارس که هم اکنون با پیشرفت ۷۰ درصدی مواجه است، می‌توانیم ۱۲ تا ۱۵ میلیون لیتر بنزین به چرخه تولید کشور اضافه کنیم. این پالایشگاه تماماً ایرانی بوده و نماد خودکفایی کشور است، و در صورت بهره برداری این پالایشگاه، بخشی از هزینه‌های کشور که صرف واردات بنزین می‌شود، صرفه جویی شده و در مسیر خنثی سازی تحریم‌ها می‌توانیم بخشی از فرآورده‌های نفتی خود را تولید کنیم.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما