سه شنبه 07 مهر 1405 - Tue 29 Sep 2026
  • آغاز طرج جدید معیشتی برای تهرانی‌ها

  • عوارض پنهان مصرف خودسرانه مکمل‌ها

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۷ مهر

  • سیگنال وزیر ترامپ به پیاده‌نظامش در ایران

  • اصلاح‌طلبان از تسلیم‌طلبی صحبت می‌کنند یا توافق؟

  • هند باز هم قربانی آمریکا شد

  • ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد بازنخواهد گشت/جناب سید حسن نصرالله؛ امیر قهرمان عرب و نهاد بزرگ جبهه مقاومت

  • استانداردهای هالیوودی بلای جان ازدواج

  • فارن‌پالیسی| کشورهای عربی از آمریکا فاصله می‌گیرند

  • عالی‌پور با رکورد شکنی طلایی شد/ فیلم

  • دستگیری باند آدم‌ربایی با پوشش مأمور پلیس در تهران

  • ایران پیگیر حل پروازها و برقراری عمره

  • فلسطینی‌ها به زندگی در غارها پناه بردند / عکس

  • خبر تاج از انتخاب سرمربی جدید تیم ملی امید

  • خواهد دید چه خواهد شد!

  • بارش رحمت الهی در مسجدالحرام / فیلم

  • اتحادیه اروپا خواستار ارائه موشک به اوکراین شد

  • ورود پرسپولیس به لیگ والیبال

  • زباله‌های سرگردان در جنگل‌های شمال / عکس

  • سوپرگل جادویی لیونل مسی / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 334905
    تاریخ انتشار: 10/اسفند/1401 - 23:17

    افزایش شمار شهدای یمنی به ۴ نفر

    منابع یمنی خبر دادند که به دنبال حملات جدید ارتش عربستان سعودی به این کشور، شمار شهدای یمنی به۴ نفر افزایش یافته است.

    افزایش شمار شهدای یمنی به ۴ نفر

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

    رسانه‌های یمنی، بعدازظهر امروز (چهارشنبه)، از افزایش شمار شهدای یمنی در پی حمله نیروهای عربستان سعودی به شمال یمن خبر دادند.

    بنابر گزارش شبکه «المسیره»، پیکر سه شهروند یمنی که به ضرب گلوله ارتش عربستانس سعودی در استان «صعده» (شمال یمن) به شهادت رسیدند، به بیمارستان «رازح» منتقل شده است.

    این شبکه یمنی همچنین شامگاه امروز گزارش داد که در حمله توپخانه‌ای نیروهای سعودی به شهرستان مرزی شدا یک شهروند یمنی به شهادت رسیده است.

    خبرنگار المسیره همچنین امروز خبر داده بود که در پی حمله توپخانه‌ای ارتش عربستان سعودی به شهرستان مرزی شدا در شمال یمن و حمله پرنده‌های نظامی عربستان سعودی به منطقه «الحجله» در شهرستان مرزی رازح یک شهروند یمنی زخمی شده است.

    این در حالی است که رسانه‌های یمنی، روز گذشته، نیز خبر داده بودند که ارتش عربستان سعودی در بازارهای منطقه الرقو در شهرستان مرزی «منبه» به سمت شهروندان یمنی آتش گشوده که به دنبال این اقدام، یک نفر، شهید و پنج تن دیگر مجروح شدند.

    عربستان سعودی در رأس یک ائتلاف عربی و تحت حمایت آمریکا و با جانبداری‌های سازمان ملل، از ششم فروردین ۱۳۹۴ با ادعای تلاش برای بازگرداندن رئیس‌جمهور مستعفی یمن به قدرت، اقدام به تجاوز نظامی علیه یمن و محاصره زمینی، هوایی و دریایی این کشور کرده است.

    این تجاوز نظامی هیچ کدام از اهداف ائتلاف سعودی را محقق نکرده و فقط با کشته و زخمی شدن هزاران یمنی، آواره شدن میلیون‌ها نفر، به بار آمدن خرابی برای زیرساخت‌های این کشور، گسترش قحطی، گرسنگی و بیماری‌های واگیردار همراه شده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما