دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • آنچه دشمن را امیدوار می‌سازد، برجسته‌سازی اختلافات است/ دشمن به‌دنبال پاره‌پاره شدن امّت اسلام است/ حکّام کشورهای منطقه دشمن واقعی را بشناسند و با آن مقابله کنند

  • شرایط متفاوت استقلال و پرسپولیس برای دربی

  • یاسمین پهلوی از «اسرائیل بزن» تا تطهیر جنایت میناب + عکس و فیلم

  • آمریکا مسیر عمانی تنگه هرمز را لایروبی کرد؟

  • جنگ با ایران تمام شد؟

  • هشدار از آلمان به ترامپ؛ جنگ با ایران را تمام کن

  • آخرین وضعیت توزیع بنزین در جایگاه‌های سوخت

  • برندگان جایزه عکاسی از پرندگان

  • ساعت بازی پرسپولیس و ملوان/ هفته چهارم لیگ برتر

  • هلیا و توله‌هایش در خراسان شمالی / فیلم

  • آموزه‌های جدید ایران در جنگ اخیر

  • قیمت نفت امروز شنبه ۷ شهریور

  • زمان دیدار پوتین با پزشکیان اعلام شد

  • هنرمندی که توهماتش را به هنر بدل کرد/ عکس

  • فرصت‌سوزی بزرگ طارمی در دربی+ فیلم

  • حامی تروریست‌ها و اوباش دوباره در دولت پزشکیان حکم گرفت!

  • برترین عکس‌های حیات‌وحش 2026

  • کشف ۵۰ تن تخم مرغ احتکار شده در قم

  • نشانه هایی از گرمازدگی را جدی بگیرید

  • اینترنشنال چگونه به استقبال تحریم‌های «اسکات بسنت» رفت؟ + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 334459
    تاریخ انتشار: 07/اسفند/1401 - 20:57

    هشدار نیروهای مسلح یمن به ائتلاف سعودی: فورا خاک وطن را ترک کنید

    رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح یمن امروز یکشنبه در سخنانی شدیداللحن علیه ائتلاف متجاوز از متجاوز خواست که هر چه سریعتر خاک این کشور را ترک کنند.

    هشدار نیروهای مسلح یمن به ائتلاف سعودی: فورا خاک وطن را ترک کنید

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا؛

     سرلشگر «محمد الغماری» رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح یمن به ائتلاف سعودی هشدار داد که «نیروهای مسلح در تمامی تشکیلات نظامی و بهتر از هر زمان دیگری برای هر گزینه‌ای که مورد نیاز است، آمادگی کامل دارند».

    وی تصریح کرد: «سید عبدالملک الحوثی (رهبر انصارالله) به ائتلاف متجاوز هشدار داده که سریعا به خواسته‌های مردم یمن پاسخ دهند و از هر وجب از مناطق اشغال شده، خارج شوند».

    وی همچنین با اشاره به سالروز شهادت صالح الصماد رئیس سابق شورای عالی سیاسی یمن تأکید کرد که «شهادت او ایستگاهی جاودانه در خاطره نسل‌ها باقی خواهد ماند تا مفاهیم پایداری، رستگاری و فداکاری را القا کند».

    رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح یمن افزود: «خون شهید الصماد خاک ساحل غربی را سیراب کرد، طوفانی بود که انبوهی از متجاوزان و مزدوران را با خود برد».

    متجاوزان سعودی امروز منطقه مرزی «شدا» در استان صعده در نزدیکی مرز یمن و عربستان را بار دیگر هدف حمله قرار دادند که در نتیجه آن یک غیرنظامی یمنی زخمی شد.

    چهارشنبه گذشته نیز در حمله ارتش متجاوز سعودی به استان صعده در شمال یمن ۲ شهروند یمنی به شهادت رسیدند.

    مناطق مرزی استان صعده یمن بویژه در ماههای اخیر شاهد حملات و تجاوزگری مکرر توپخانه ای و راکتی ارتش سعودی بوده است که در جریان آن شماری از شهروندان یمنی شهید یا زخمی شده اند.

    پیش تر سرلشکر جلال الرویشان معاون دفاعی و امنیتی نخست وزیر یمن گفته بود که وضعیت نه صلح و نه جنگ یک تهدید است و تکیه ما بر اتحاد ملت و مسئولان است.

    همچنین «مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی یمن گفته بود که آتش‌بس یمن با نقض مکرر آن توسط ائتلاف سعودی تقریبا از بین رفته است.

    عربستان سعودی از ششم فروردین ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی از جمله امارات و با کمک و چراغ سبز آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی، حملات گسترده‌ای را علیه یمن - فقیرترین کشور عربی - آغاز کرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما