یکشنبه 17 خرداد 1405 - Sun 07 Jun 2026
  • کابوس ترامپ برای تبدیل شدن به کارتر دوم در برابر ایران +عکس و فیلم

  • قهرمان‌سازی رسانه‌های معاند از یک گروگان‌گیر معتاد

  • بازتاب روزانه جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان

  • حمایت سازمان شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکا

  • یمن و تنگه راهبردی باب‌المندب؛ قدرتی فراتر از موشک و پهپاد

  • رعیت‌مآبی؛ طرفداران پهلوی به کجا می‌روند؟ + عکس و فیلم

  • هشدار هواشناسی برای ۱۷ استان

  • قیاسی: سکوتم در زمان جنگ اشتباه بود!

  • بیانیه ایران درباره نقض مستمر آتش‌بس توسط آمریکا

  • قدردانی وزیر کشور از مواضع اصولی چین

  • بازداشت و بازجویی ۷ بازیکن تیم ملی فوتبال عراق در آمریکا

  • مذاکرات ایران و آمریکا در مراحل پایانی است

  • قائم مقام دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب شد

  • رویدادها و لحظه‌های ثبت‌شده در نقاط مختلف جهان / عکس

  • شکایت میلیون دلاری بیخ گوش استقلال

  • یک شایعه ترسناک درباره تیم ملی ایران!

  • تلاش یک تیم تروریستی برای ورود به خاک ایران

  • اراذل زمین‌خوار را در اقدسیه زمین‌گیر شدن/فیلم

  • ترور فرمانده ارتش لبنان در حمله اسرائیل

  • ایلان ماسک و ترامپ آشتی کردند /فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 334307
    تاریخ انتشار: 07/اسفند/1401 - 09:28

    هشدار وقوع سیلاب در ۹ استان

    سازمان هواشناسی با صدور هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در ۹ استان از افزایش غلظت آلاینده‌های جوی در تهران و کرج طی ۳ روز آینده خبر داد.

    هشدار وقوع سیلاب در ۹ استان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»  بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز در ارتفاعات البرز مرکزی و برخی مناطق استان‌های یزد، کرمان، فارس، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، فردا و روز سه‌شنبه علاوه بر این مناطق در استان‌های اصفهان، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان بارش باران، برف، رعدوبرق وزش باد شدید موقتی و گاهی گردوخاک پیش بینی شده است.

    چهارشنبه بارش‌های پراکنده در کرمان و سیستان و بلوچستان روی می‌دهد. روز پنجشنبه نیز جو آرامی برای کشور پیش بینی شده است.

    طی ۳ روز آینده در شهرهای تهران و کرج افزایش غلظت آلاینده‌های جوی پیش بینی می‌شود، ضمن این‌که تا روز پنجشنبه روند افزایش دما در اکثر مناطق کشور ادامه دارد.

    توصیف سامانه: سامانه بارشی

    زمان شروع: یکشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۰۷

    زمان پایان: سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۲/۰۹

    نوع مخاطره: بارش باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید موقت، احتمال ریزش تگرگ در مناطق مستعد

    منطقه اثر:

    یکشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۰۷: شمال فارس، شرق کهگیلویه و بویراحمد، جنوب اصفهان.

    دوشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۰۸: فارس، شمال بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد، شمال شرق خوزستان، جنوب اصفهان، یزد، کرمان، خراسان جنوبی.

    سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۲/۰۹: یزد، شمال شرق فارس، کرمان، نیمه شمالی سیستان و بلوچستان.

    اثر مخاطره: احتمال جاری شدن روان‌آب در مسیل‌ها، آب‌گرفتگی معابر به‌طور محدود، احتمال اختلال در سفرهای بین شهری و داخل شهر، احتمال برخورد صاعقه و ریزش تگرگ.

    توصیه: عدم توقف و احتیاط در تردد از حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پاکسازی آبروها و کانال‌های عبور آب درون شهری، پاک‌سازی دهانه پل‌ها و انجام تمهیدات دیگر در جهت جلوگیری از خسارات احتمالی، احتیاط و ترجیحاً اجتناب از جابجایی عشایرکوچ‌رو، اجتناب از چرای دام در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، محافظت از کندوهای زنبور عسل، پوشش گلخانه‌ها و کشت‌های زیر پلاستیکی در برابر تگرگ.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما