پنجشنبه 28 خرداد 1405 - Thu 18 Jun 2026
  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۷ خرداد

  • پایان همکاری مهدی رحمتی با خیبر

  • یادداشت تفاهم‌ ایران و آمریکا؛ انتقادات از ترامپ آغاز شد

  • هشدار اینترپل درباره سونامی جرایم سایبری در آسیا

  • اسموتریچ: از لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد

  • ۱۳۳ هواپیما از زیر موشک‌ها نجات پیدا کردند

  • ۱۰ عادت مهم برای سلامت مغز را بشناسید

  • در حال حاضر مثلث برمودا در تنگه هرمز است

  • فوت ۲ برادر ملکانی در استخر کشاورزی

  • سلطنت‌طلبان و شادی از گل خوردن تیم ملی!/ فیلم

  • اولین شکست آسیایی‌ها در جام جهانی

  • اعتراض رسمی کاپیتان ایران: خسته شدیم

  • افزایش توان موشکی ایران پس از جنگ؛ غیرقابل رهگیری + عکس

  • اگر دشمن عهدشکنی کند، مقابله‌به‌مثل خواهیم کرد

  • منتخب عکس‌های روز جهان / عکس

  • سرلشکر رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود

  • شب اول محرم ۱۴۰۵ با نوای حاج محمود کریمی

  • قالیباف و ونس در روز امضای تفاهم حضور دارند

  • در روز امضای تفاهم دور جدید مذاکرات با آمریکا آغاز می‌شود +فیلم

  • اسرائیل در شرط بندی بر روی ترامپ بازنده شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 333960
    تاریخ انتشار: 04/اسفند/1401 - 11:29

    یک خبرنگار آمریکایی با شلیک گلوله کشته شد

    تهران- ایرنا- یک نفر از دو روزنامه نگار آمریکایی «فلوریدا تی وی» هنگام تهیه گزارش خبری در «اورلاندو » در ایالت فلوریدا، بر اثر اصابت گلوله جان باخت.

     یک خبرنگار آمریکایی با شلیک گلوله کشته شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، در این حادثه روزنامه نگار دیگر زخمی شد.

    بر اساس این گزارش، به دنبال ورود مردی مسلح به منزلی در اورلاندو و تیراندازی وی به سوی اعضای یک خانواده، دختربچه ۹ ساله خانواده کشته و مادر وی نیز زخمی شد.

    پلیس فلوریدا می گوید که هنوز به طور دقیق مشخص نیست که این دو روزنامه نگار به دلیل تهیه گزارش از صحنه جرم هدف گلوله قرار گرفته اند یا خیر.

    این گزارش می افزاید: خودروی این دو روزنامه نگار دارای علامتی نبود که نشان دهد آنها روزنامه نگار بوده اند.

    بنابر اعلام پلیس، همچنین مشخص نیست چرا مرد مسلح وارد خانه این مادر و دختر شده و آنها را هدف گلوله قرار داده است.

    در حال حاضر مادر این خانواده و خبرنگار زخمی به دلیل وخامت اوضاع در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند.

    شمار بالای اسلحه (۱۲۰ اسلحه به ازای هر ۱۰۰ نفر)، قانون ناکارآمد محدودیت معاملات و آزادی حمل سلاح، نفوذ و قدرت چشمگیر لابی‌های پرقدرت اسلحه‌سازی در آمریکا از عوامل اصلی خشونت‌های مسلحانه در این کشور است.

    موسسه افکارسنجی گالوپ در تازه ترین نظرسنجی خود، عنوان کرد که همزمان با موج جدید تیراندازی‌ها در کشور، بیشتر آمریکایی‌ها از وضعیت موجود ابراز نارضایتی کرده‌اند.

    این نظرسنجی با ثبت رکوردی تازه در میزان نارضایتی عمومی از قانون حمل سلاح در آمریکا نشان داد که ۶۳ درصد پاسخ دهندگان گفتند از قوانین و سیاست‌های ملی در خصوص حمل سلاح ناراضی هستند.

    این نتایج، بالاترین درصد نارضایتی آمریکایی‌ها از قوانین کنونی حمل سلاح را در ۷ سال گذشته نشان می‌دهد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما