یکشنبه 11 مرداد 1405 - Sun 02 Aug 2026
  • قیمت نقره امروز شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵

  • وحشی‌گری صهیونیست‌ها در غزه در میان آتش‌بس‌

  • ۳ حادثه ترافیکی در نجف ۵۶ ایرانی را مجروح کرد

  • جزئیات حادثه انفجار در کمربندی اسلام‌آباد غرب

  • همتی ترمز سود دلاری یک بانک دولتی را کشید

  • حاشیه‌های تمام‌نشدنی نادره رضایی!+عکس

  • معرفی مدیرعامل بعدی استقلال

  • آتش‌سوزی مهیب در اربیل عراق / فیلم

  • کف‌گیر پنتاگون و ته‌دیگ زرادخانه‌ی آمریکا+ عکس و فیلم

  • ترامپ :ایرانیها سرسخت هستند

  • جنگ را پیروز شده‌ایم ولی باید پیروزی را تثبیت و ثبت کنیم/ شرط ایران قوی وحدت حول محور ولایت است+فیلم

  • اعتراف خوک زرد که ایرانی‌ها اهل تسلیم نیستن…

  • هرکس خود را سپر آمریکا کند در آتش جنگ می‌سوزد

  • تهدیدهای تازه آمریکا تا تحولات باب‌المندب + فیلم و عکس

  • خشکسالی بی‌سابقه اروپا رازهای مدفون تاریخ را آشکار کرد / فیلم

  • نقل انتقالات سرخ پوشان /حضور مدافع پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام +عکس

  • قیمت دینار عراق امروز شنبه ۱۰ مرداد

  • پست خداحافظی میلاد محمدی از پرسپولیس

  • واکنش ارتش کویت به ورود پهپادهای متخاصم

  • قیمت دلار امروز شنبه ۱۰ مرداد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 333522
    تاریخ انتشار: 01/اسفند/1401 - 19:18
    درخواست زلنسکی از بایدن:

    سلاح های دوربرد به ما بدهید

    بنا به اعلام کاخ سفید، در دیدار روسای جمهور آمریکا و اوکراین، موضوعات مهمی از جمله حمایت از کی یف در ابعاد نظامی و اقتصادی مطرح شد.

    سلاح های دوربرد به ما بدهید

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از شبکه الجزیره، کاخ سفید بررسی نیازهای اوکراین در ابعاد مختلف را از محورهای اصلی گفتگوی میان روسای جمهور آمریکا و اوکراین برشمرد.

    کاخ سفید امروز دوشنبه و پس از دیدار «جو بایدن» و «ولودیمیر زلنسکی» روسای جمهور آمریکا و اوکراین در بیانیه‌ای اعلام کرد که بایدن و زلنسکی در دیدار امروز در مورد نیازهای اوکراین در زمینه انرژی، زیرساختی، حمایت اقتصادی و بشردوستانه بحث و گفتگو کردند.

    در بیانیه کاخ سفید آمده است که روسیه ساعاتی قبل از سفر رئیس جمهور آمریکا به کی یف در جریان این امر قرار گرفت.

    با این حال برخی از رسانه‌های آمریکایی امروز به استناد گفته یک مقام ارشد دولت واشنگتن گزارش دادند که موضوع دسترسی اوکراین به تسلیحات دوربرد نظامی در دیدار بایدن و زلنسکی مطرح و مورد گفتگو قرار گرفت.

    رسانه‌های اوکراینی امروز دوشنبه با انتشار تصاویری اعلام کردند در آستانه یک‌سالگی جنگ در اوکراین، جو بایدن، در سفری غیرمنتظره دقایقی پیش وارد شهر کی‌یف، پایتخت اوکراین شده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما