یکشنبه 14 تير 1405 - Sun 05 Jul 2026
  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • مبلغ اعتبار و آخرین جزئیات کالابرگ تیر ۱۴۰۵

  • دیپلماسی تهاجمی

  • اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان با حضور گسترده مردم، فرزندان امام شهید و مسئولان کشوری و لشکری +عکس و فیلم

  • تمام خطوط اتوبوس تندرو تهران فعال هستند

  • باد کلاه پاپ لئو چهاردهم را به دریا برد / فیلم

  • تمساح لاشه پلیکان را تکه‌تکه کرد / فیلم

  • شلیک موشک‌ کروز راهبردی توسط کره شمالی

  • قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 14 تیر

  • قیمت لحظه ای دلار امروز یکشنبه 14 تیر

  • افزایش سهمیه بنزین برای برخی استان ها

  • طرفداری رئیس فیفا از یک تیم لو رفت

  • عطوان: این تشییع نماد یک کشور پیروز است

  • فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه معرفی شد

  • فیلم/ همخوانی دعای وحدت در مصلی تهران

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • واکنش اسکوچیچ به مذاکره با پرسپولیس

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • کاری نداریم جز تدارک لحظه انتقام بزرگ تو

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 33249
    تاریخ انتشار: 27/تير/1395 - 13:49
    پایگاه خبری حامیان ولایت /اجتماعی

    تشکیل وزارت محیط زیست چالش جدید دولت

    مخالفان تشکیل وزارت محیط زیست معتقدند معاون رئیس‌جمهور در مقام ریاست سازمان، از قدرتی به مراتب بیشتر از یک وزیر برخوردار است،

    تشکیل وزارت محیط زیست چالش جدید دولت

    در پی هجوم بحران های زیست محیطی کشور که با شهادت محیط بانان به اوج خود رسید، هفته گذشته علی‌محمد شاعری، رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر ضعف ساختاری سازمان حفاظت محیط زیست، این سازمان را فاقد قدرت اجرایی و کارآمدی لازم برای حفاظت از محیط زیست عنوان کرده و پیشنهاد تشکیل وزارت محیط زیست را در رسانه‌ها کلید زد.
     
    کمال‌الدین شهریاری، نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی  یادآور شد: با پیشنهاد تشکیل وزارت محیط زیست موافقم چرا که در حال حاضر، مسئولیت حفاظت از محیط زیست کشور، بر عهده یک سازمان نظارتی است که از قدرت اجرایی برخوردار نیست.
     
    وی ادامه داد: یکی از مزایای تشکیل وزارت محیط زیست، امکان نظارت قانونمند مجلس شورای اسلامی بر عملکرد مسئولان است چرا که در حال حاضر سازمان حفاظت محیط زیست تنها زیر نظر رئیس‌جمهور فعالیت دارد و به لحاظ قانونی پاسخگوی نمایندگان مجلس نیست.
     
    شهریاری با اشاره به اینکه در اکثر کشورهای جهان، مسئولیت حفاظت از محیط زیست بر عهده وزارتخانه‌هاست، تصریح کرد: می‌توانیم از تجارب موفقیت‌آمیز این کشورها استفاده کنیم و در جهت تشکیل وزارتخانه‌ای کامل گام برداریم و برخی از وظایف نهادهای دیگری را که از لحاظ ماهیت با حفظ محیط زیست همخوانی دارند به آن بسپاریم، همان‌طور که در این کشورها برای حفاظت از محیط زیست، وزارت محیط زیست و منابع طبیعی یا وزارت محیط زیست و آب یا وزارت محیط زیست و انرژی تشکیل شده است.
     
     جمعی از فعالان محیط زیست اعلام کرده بودند طی تجمعی مقابل مجلس شورای اسلامی خواستار رسیدگی نمایندگان مجلس به عملکرد نامطلوب سازمان حفاظت محیط زیست خواهند شد. این فعالان محیط زیست با ابراز امیدواری نسبت به پیشنهاد علی محمد شاعری مبنی بر لزوم تشکیل وزارت محیط زیست، تجمع را لغو کردند.
     
    این در حالی است که تشکیل وزارت محیط زیست در فضای مجازی با بازتاب‌های مثبت و منفی گسترده‌ای مواجه شد: مخالفانی که معتقدند معاون رئیس‌جمهور در مقام ریاست سازمان حفاظت محیط زیست از قدرتی به مراتب بیشتر از یک وزیر برخوردار است و موافقانی که باور دارند سازمانی نظارتی که فاقد قدرت اجرایی است و در سایه امن رئیس‌جمهور از پاسخگویی در برابر مجلس مصون است، هرگز نخواهد توانست از عهده وظیفه خطیر حفاظت از محیط زیست کشور برآید.
     
     

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما