چهارشنبه 01 مهر 1405 - Wed 23 Sep 2026
  • ۷۰۰ هزار واکسن آنفلوآنزا وارد شد

  • پاکسازی خانۀ تیمی تروریست‌ها در جهادآباد سراوان

  • گزارش حادثه برای یک کشتی در تنگه هرمز

  • قیمت نقره امروز چهارشنبه ۱ مهر

  • بورس دوباره جان گرفت

  • فوتبال الکترونیک ایران طلایی شد

  • جنگ تار تار /لیست خرید پرسپولیس در نیم‌فصل؟

  • خلاصه بازی امید ایران ۱ - امید کره شمالی ۴

  • اطلاعات مأموران اف بی آی هک شد

  • فرودگاه نجف: پروازهای ایران همچنان برقرار است

  • دلتنگی مادر ماکان نصیری در روز اول مهر / فیلم

  • آغاز تجربه RQ-۱۷۰ این بار از دل آب‌ها

  • تهدید یک کشور به نسل کشی در سازمان ملل!

  • آقای صالحی! این فیلم را با این حجم از شوخی‌های رکیک با خانواده می‌بینید؟+ عکس

  • قالیباف: ملت ما شجاعانه مقابل دشمن ایستاد

  • شمارش معکوس یهودی‌سازی مسجدالاقصی و بلعیدن کرانه‌باختری + عکس

  • تغییر ساعات کاری ادارات و بانک‌ها اعلام شد +فیلم

  • سیگنال توافق از نیویورک؛ ایران و آمریکا دوباره پای میز مذاکره /ترامپ: فکر می‌کنم با ایران به توافق می‌رسیم+ عکس و فیلم

  • عراقچی در نیویورک با حمایت نهادهای امنیتی مذاکره می‌کند

  • عربستان بارگیری نفت را شروع کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 331502
    تاریخ انتشار: 16/بهمن/1401 - 23:35

    واژگونی قایق پناهجویان در آبهای یونان ۴ کشته بر جای گذاشت

    واژگونی قایق پناهجویان در نزدیکی جزیره «لروس» یونان در دریای اژه دستکم ۴ کشته بر جای گذاشت اما ۳۹ تن دیگر نجات یافتند.

    واژگونی قایق پناهجویان در آبهای یونان ۴ کشته بر جای گذاشت

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از  ایرنا به نقل از رویترز، گارد ساحلی یونان اعلام کرد که کشته‌شدگان یک زن و ۳ کودک هستند. این کودکان پس از انتقال به بیمارستان جان خود را از دست دادند.

    گارد ساحلی یونان گفت که این قایق از ترکیه عازم آبهای یونان شده بود اما درباره ملیت مهاجران گزارشی ارائه نکرد.

    یونان، اسپانیا و ایتالیا از مراکز اصلی ورود مهاجران به اروپا هستند. این مهاجران اغلب از آسیا، آفریقا و خاورمیانه به اروپا می‌روند.

    کشورهای جنوب اتحادیه اروپا از جمله ایتالیا، اسپانیا و یونان می‌گویند که شمار بالای مهاجران فشار زیادی بر آنها تحمیل کرده است و کشورهای شمال اتحادیه کمک کافی به آنها نمی‌کنند.

    کشورهای ایتالیا، یونان، قبرس و مالت ماه نوامبر در بیانیه‌ای تاکید کردند نمی‌توانند این موضوع را بپذیرند که همه مسئولیت پناهجویان غیرقانونی ورودی به اروپا با کشورهایی است که در مبادی ورودی این افراد قرار دارند.

    این چهار کشور افزودند شمار پناهجویانی که دیگر کشورهای اتحادیه اروپا می‌پذیرند فقط بخش بسیار اندکی از شمار واقعی پناهجویان ورودی به قاره سبز است.

    این کشورها همچنین از گروه‌های امدادی خیریه که سالانه جان صدها پناهجو را در دریای مدیترانه نجات می‌دهند، به شدت انتقاد و آنها را به اقدام خودسرانه متهم کردند.

    آژانس مرزی اتحادیه اروپا «فرانتکس» اعلام کرده است که غرب بالکان پرترددترین مسیری است که مهاجران غیرقانونی از آنجا راهی غرب اروپا می‌شوند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما