چهارشنبه 13 آبان 1405 - Wed 04 Nov 2026
  • انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندر خمیر

  • همکاری ایران و ساحل عاج در حوزه حج و زیارت

  • اتهام حمله به مکه فرار عربستان از شکست‌های میدانی است

  • لحظه سوختن کشتی در نزدیکی عمان / فیلم

  • اجتماع دانش‌آموزی «تازه‌نفس» در رواق کشوردوست / عکس

  • غریب آبادی: ایران برای هر سناریویی آماده است

  • آخرین وضعیت پرونده شبنم نعمت‌زاده / قوه قضاییه نسبت به سلامت کارکنان خود حساسیت دارد

  • چرا ونس به جای قالیباف به رضایی نامه نوشت؟

  • حمله وحشیانه پلیس آلمان به دختر معترض / فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۵

  • دارایی‌های مادی و غیرمادی دشمن در تیررس ایران است

  • حساب گروسی را برسید!

  • مذاکره یا دستکاری بازار؛ نفت چرا ریخت؟

  • آزادی به روایت وارث فراری سلطنت!

  • خلبانی که با شلیک تانک به شهادت رسید + عکس

  • اینترنشنال توجیه‌گر حمله به زیرساخت‌های ایران / فیلم

  • کارت زرد مجلس به وزیر آموزش و پرورش

  • جزئیات شنیده شدن صدای انفجار در قشم

  • احتمال بسیار زیادی وجود دارد که بتوانیم با ایران به توافق برسیم

  • کالابرگ آبان ماه ۱۴۰۵ کی واریز می‌شود؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 331138
    تاریخ انتشار: 13/بهمن/1401 - 11:08

    خدمات نیروی زمینی ارتش به زلزله‌زدگان خوی ادامه دارد

    فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: ارتش از نخستین لحظات وقوع زلزله در خوی پای کار آمده و تمام ظرفیت‌های خود را برای امداد به مردم بسیج کرده است و خدمات به زلزله‌ زدگان ادامه دارد.

    خدمات نیروی زمینی ارتش به زلزله‌زدگان خوی ادامه دارد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از حامیان ولایت:امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش، با اشاره به با اقدامات نیروی زمینی در کمک به زلزله زدگان شهرتان خوی، گفت: نیروی زمینی ید طولایی در کمک به مردم در سیل، زلزله و دیگر بلایایه طبیعی دارد ولی تجربه ما در زلزله بیشتر است چرا که نیروی زمینی در سال ۹۶ در زلزله سرپل ذهاب، قابلیت منحصر خود را به منصه ظهور گذاشت.

    وی ادامه داد: نیروی زمینی ارتش و قرارگاه شمال غرب ارتش از نخستین لحظات وقوع زلزله در خوی پای کار آمده و تمام ظرفیت‌های خود را برای امداد به مردم بسیج کرده است و خدمات نیروی زمینی ارتش به زلزله‌زدگان خوی ادامه دارد.

    فرمانده نیروی زمینی ارتش بزرگ‌ترین مشکل مردم در این منطقه را مرکز درمانی و بیمارستان دانست و افزود: در این رابطه ما بیمارانی که داخل بیمارستان بودند را به دلیل نا ایمن بودن ساختمان بیمارستان تخلیه کردیم تا در امان باشند و یک بیمارستان صحرایی فوق العاده مجهز را از مراغه به خوی انتقال دادیم و به فضل خدا و با تلاش کادر درمانی ارتش امروز یک بیمار بدحال نیز گزارش نشده است.

    امیر حیدری ادامه داد: بیماران یا در همان بیمارستان منطقه‌ای سیار درمان و یا ناوگان بسیار گسترده آمبولانسی که در منطقه مستقر کرده‌ایم، آنان را به بیمارستان‌های شهرهای همجوار منتقل کرده‌اند.

    وی خاطرنشان کرد: تا به امروز تمام تلاش و تمرکز ما در خصوص پخت غذای گرم برای مردم خوی، انتقال مجروحین و مصدومین باقیمانده و اسکان کارکنان و امداد رسانی‌هایی که مورد نیاز مردم است.

    امیر حیدری با اشاره به توان مهندسی نیروی زمینی ارتش تاکید کرد: نیروی زمینی آمادگی خود را برای بازسازی سریع و جهادی تمام آن مناطق اعلام کرده است.

    فرمانده نیروی زمینی ارتش در رابطه با اخبار منتشر شده در خصوص مشکلات مردم زلزله زده برای اسکان موقت نیز گفت: ما در نیروی زمینی در بحث اسکان موقت و چادر هر چه که در توان داشتیم پای کار آورده‌ایم، همچنین پادگان خوی را در اختیار مردم قرار داده‌ایم، در این رابطه بازهم اعلام آمادگی می‌کنیم تا در صورت نیاز خدمتگزار مردم باشیم.

    امیر حیدری مهم‌ترین مسئله در خوی را بحث سرما و اسکان موقت دانست و افزود: الحمدلله مجموعه دولت هم پای کار آمده است و من فکر می‌کنم با توجه به دستوراتی که آقای مخبر معاون اول رئیس جمهور داده‌اند، طی بیست و چهار ساعت آینده مشکل حل می‌شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما