جمعه 06 شهريور 1405 - Fri 28 Aug 2026
  • بیانیه وزارت خارجه درباره تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران

  • تیم ملی بسکتبال برابر نیوزیلند باخت

  • انفجار بمب در مقابل کاخ دادگستری الحسکه سوریه

  • بازداشت ۳۰ لیدر اصلی، مرتبطان و تخریب‌گران اموال مردم در کودتای دی در استان مرکزی

  • عزیزی: تنها مسیر برای آمریکا چیست؟

  • ماست یونانی برای کاهش وزن

  • مردم منطقه راهی جز قدرت، اتحاد و همکاری ندارند

  • وضعیت سربازی بیرانوند امشب مشخص می‌شود

  • قیمت جهانی طلا ۶ شهریور ماه؛ اونس ثابت ماند

  • بختیاری‌زاده: بازی با فولاد برایم ویژه است

  • اگر دشمن حماقت کند شگفتانه‌هایی برای آن‌ها داریم

  • نرخ تورم نقطه به نقطه در مرداد به ۸۹ درصد رسید

  • انفجار جدید در پالایشگاه نفت روسی

  • جشن میلاد پیامبر(ص) هیئت کجا برویم؟

  • ذخایر پاتریوت در اروپا به سطح «فراتر از بحرانی» رسیده است

  • صلح شرافتمندانه» یا تسلیم شرافتمندانه؟

  • مسیر جدید صادرات نفت ایران باز شد

  • قیمت میوه و تره بار امروز ۵ شهریور ۱۴۰۵

  • تأکید دادستانی بر رسیدگی سریع به پرونده‌های ارزی

  • دستگیری دو موبایل‌ قاپ سریالی در افسریه

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 330896
    تاریخ انتشار: 11/بهمن/1401 - 18:58

    بازداشت ۱۰ جوان شیعی در عربستان

    نظامیان سعودی با یورش به مناطق القطیف و العوامیه، ۱۰ نفر از جوانان شیعی را بازداشت کردند.

    بازداشت ۱۰ جوان شیعی در عربستان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

     نظامیان ارتش عربستان سعودی، صبح دیروز به مناطق القطیف و العوامیه واقع در شرق این کشور یورش برده و ۱۰ نفر از ساکنان این مناطق شیعه‌نشین را بازداشت کرده و به مکان نامعلومی منتقل کردند.

    وبسایت « لجنة الدفاع عن حقوق الإنسان» در این باره گزارش داد: نیروهای امنیتی رژیم سعودی صبح روز دوشنبه با تعدادی خودروی زرهی به منطقه «القطیف» و تعدادی از منازل شهرک‌های «العوامیه»، «حفر الباطن» و «ام الحمام» (شرق عربستان) یورش بردند.

    این بازداشت‌ها پس از حملات خشونت آمیز نظامیان سعودی و ایجاد رعب و وحشت در دل ساکنان مناطق نامبرده صورت گرفت؛ به ویژه اینکه این نهادها بدون ارائه هیچ گونه دستورات قضایی و خارج از چارچوب قانون، اقدام به یورش و دستگیری شهروندان کرده‌اند.

    در پی آغاز اعتراضات و تظاهرات گسترده به خصوص در مناطق شیعه‌نشین شرق عربستان در سال ۲۰۱۱ برای مطالبه برابری، عدالت اجتماعی و پایان دادن به تبعیض و آزار و اذیت فرقه‌ای، مقامات امنیتی عربستان معمولا به صورت سیستماتیک مردم این مناطق را هدف حملات و بازداشت‌ها و بعضا اعدام‌ها قرار می‌دهند.

    مردم شرق عربستان طی سال‌های اخیر بارها در اعتراض به اقدامات سرکوبگرانه رژیم سعودی و کشتار ده‌ها معترض در شهرهای العوامیه و قطیف تظاهرات کرده‌اند، اما هر بار با سرکوب شدید نظامیان آل‌سعود مواجه شدند.

    دولت سعودی هر ساله شمار زیادی از مخالفان آل‌سعود را با هدف مقابله با آزادی بیان و به بهانه مبارزه با تروریسم به مجازات‌های سنگین و اعدام محکوم می‌کند.

    شیخ نمر باقر النمر روحانی برجسته شیعیان عربستان و ساکن القطیف، یکی از برجسته‌ترین زندانیان سیاسی این کشور محسوب می‌شد که در سال ۱۳۹۴ به اتهام انتقاد از آل‌سعود و اقدام علیه امنیت ملی این کشور اعدام شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما