دوشنبه 19 مرداد 1405 - Mon 10 Aug 2026
  • توییت تاجرنیا برای جواد نکونام!

  • دستور اژه‌ای برای تدوین معیارهای جدید عفو زندانیان

  • عمان مسیر ایران در تنگه هرمز را پذیرفته است

  • مدافع ستاره پرسپولیس لژیونر شد+ فیلم

  • ماجرای تشکر الهام علی‌اف از پزشکیان چیست؟

  • ایران چگونه «پیمان مکه» را می‌بیند؟

  • قیمت دلار، یورو و سایر ارزها امروز ۱۹ مردادماه

  • عوامل اصلی جهش قیمت نفت در بازار جهانی

  • بقائی:کشورهای منطقه نمی‌توانند به تامین امنیت از سوی آمریکا متکی باشند

  • قیمت جدید محصولات ایران‌خودرو و سایپا

  • دنیای صورتی مراد ویسی از دوره پهلوی

  • چرا سرلشکر رضایی برای مدیریت شورای عالی امنیت ملی انتخاب شد؟+ عکس

  • تیر غیب بر قلب سیاه عربستان

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۹ مرداد ۱۴۰۵

  • مصرف انواع دخانیات عامل اصلی سرطان‌هاست

  • قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۱۹ مرداد

  • پیام رئیس قوه قضائیه به دبیر شورای عالی امنیت ملی

  • فیلم/ بریتیش کلمبیا در آتش و دود

  • پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی

  • نکونام مافیا را سربه‌نیست کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 330654
    تاریخ انتشار: 10/بهمن/1401 - 12:48

    هشدار چین به آمریکا: تایوان خط قرمز است

    به دنبال تشدید ادبیات ضد چینی مقام‌های آمریکایی، وزارت خارجه چین درباره عبور آمریکا از خط قرمز پکن در قبال تایوان به شدت هشدار داد.

    هشدار چین به آمریکا: تایوان خط قرمز است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس، در شرایطی که اظهارنظرها درباره پیش‌بینی جنجالی ژنرال آمریکایی درباره احتمال جنگ با چین ادامه دارد، وزارت خارجه چین به آمریکا درباره تایوان هشداری جدید داد.

    وزارت خارجه چین روز دوشنبه (امروز) موضع این کشور در قبال تایوان را تکرار کرد و به واشنگتن درباره تبعات عبور از خط قرمز پکن به شدت هشدار داد.

    در بیانیه وزارت خارجه چین آمده است: «موضوع تایوان یک خط قرمز در روابط چین و آمریکا است و واشنگتن نباید برای عبور از آ<ن تلاش کند».

    هشدار تند پکن به واشنگتن درباره تایوان در شرایطی مطرح شده که صحبت‌‌های یک ژنرال آمریکایی و همچنین یک عضو ارشد جمهوری‌خواه کنگره درباره احتمال جنگ دو کشور خبرساز شده است.

    «مایکل مینیهان» فرمانده بخش تحرک هوایی ارتش آمریکا پیش‌بینی کرد ایالات متحده و چین ممکن است تا کمتر از دو سال دیگر وارد جنگ شوند و به نیروهای تحت امر خود گفته آماده‌سازی برای یک جنگ بالقوه را تسریع کنند.

    این ژنرال نیروی هوایی ارتش آمریکا می‌گوید: حسم به من می‌گوید ما تا ۲۰۲۵ با چین وارد جنگ می‌شویم. شی جین‌پینگ سومین دوره ریاست جمهوری خود را تثبیت کرده و در اکتبر ۲۰۲۲ شورای جنگ خود را هم تشکیل داده است.

    به ادعای او، انتخابات ریاست‌جمهوری تایوان در ۲۰۲۴ برگزار می‌شود و این می‌تواند یک دلیل باشد. انتخابات ریاست‌جمهوری ما هم ۲۰۲۴ برگزار می‌شود و این می‌تواند حواس آمریکا را پرت کند. فکر می‌کنم همه چیز برای ۲۰۲۵ برای چین هماهنگ باشد.

    به دنبال این اظهارات، «مایکل مک‌کال»، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا هم روز یکشنبه (دیروز) در مصاحبه با «فاکس نیوز» گفت: «هر چند امیدوارم پیش‌بینی او اشتباه باشد اما فکر می‌کنم حق با او است».

    تایوان بخشی از چین محسوب می‌شود که ادعا‌های جدایی‌طلبانه دارد؛ ادعا‌هایی که کشور‌های جهان و سازمان ملل به‌رسمیت نمی‌شناسند. پکن همواره با هرگونه تماس بین نمایندگان تایوانی و مقامات غربی به ویژه مسئولان عالی‌رتبه سیاسی یا نظامی از کشور‌هایی که پکن با آن‌ها روابط دیپلماتیک دارد، مخالف بوده و می‌گوید این سفرها، اصل چین واحد را نقض می‌کند و سیگنال‌های نادرستی به نیرو‌های جدایی‌طلب تایوان ارسال می‌کند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما