یکشنبه 14 تير 1405 - Sun 05 Jul 2026
  • افزایش سهمیه بنزین برای برخی استان ها

  • طرفداری رئیس فیفا از یک تیم لو رفت

  • عطوان: این تشییع نماد یک کشور پیروز است

  • فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه معرفی شد

  • فیلم/ همخوانی دعای وحدت در مصلی تهران

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • واکنش اسکوچیچ به مذاکره با پرسپولیس

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • کاری نداریم جز تدارک لحظه انتقام بزرگ تو

  • یکی از سران حزب لیکود حزب نتانیاهو را ترک می‌کند

  • هک تلفن نماینده سابق پارلمان اروپا

  • صدور کیفرخواست پرونده رضا پهلوی

  • روایت خبرنگار «سی‌ان‌ان» از وداع مردم ایران با رهبر شهید

  • انتقام الهی از آمریکای تروریست و رژیم نامشروع صهیونیستی

  • سخنرانی ترامپ از پشت شیشه‌های ضدگلوله!

  • قیمت دلار، طلا و سکه امروز شنبه ۱۳ تیر

  • هیچ دلی نیست که دلداده او نباشد

  • تشییع میلیونی پیکر رهبر ایران، نمایش قدرت ایران است

  • بدشانسی مدافع مصر تاریخی شد+ فیلم

  • سه شنبه شهر تهران تعطیل است یا استان تهران؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 328654
    تاریخ انتشار: 26/دي/1401 - 22:30

    مسمویت ۵۹ دانش‌آموز با گاز منوکسیدکربن در اردبیل

    مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل از اعزام ۵۹ مسموم حادثه مسمومیت با مونوکسیدکربن در مدرسه فرزانگان به مراکز درمانی شهر اردبیل خبر داد.

    مسمویت ۵۹ دانش‌آموز با گاز منوکسیدکربن در اردبیل

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از  تسنیم : کلام‌الله صفری از اعزام ۵۴ مسموم حادثه مسمومیت با مونوکسیدکربن در مدرسه فرزانگان به مراکز درمانی شهر اردبیل خبر داد.

    وی افزود: از مجموع ۵۹ نفر از مسمومان حادثه، ۱۷ نفر به بیمارستان امام خمینی (ره)، ۱۹ نفر به بیمارستان سبلان تامین اجتماعی، ۱۱ نفر به بیمارستان فاطمی و ۱۲ نفر به بیمارستان بوعلی اردبیل اعزام شده اند.

    مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: هیچ‌کدام از مسمومین این حادثه بدحال نیستند و به صورت سرپایی مداوا شدند و جهت مراقبت بیشتر به مراکز درمانی منتقل شده اند.

    صفری خاطرنشان کرد: پرسنل اورژانس ۱۱۵ همچنان در محل حادثه مستقر بوده و آماده امدادرسانی به مسمومان است.

    ابعاد این حادثه ‌توسط نمایندگان ویژه استاندار، مدیرکل امور امنیتی و انتظامی استانداری اردبیل، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و نمایندگان اداره گاز و آموزش و پرورش استان و کارشناشان در حال بررسی است.‌

    ورود دادستانی اردبیل به موضوع مسمومیت

    سید عبدالله طباطبایی دادستان عمومی و انقلاب استان اردبیل درباره وقوع حادثه مسمویت دانش‌آموزان مدرسه فرزانگان اردبیل‌ بیان کرد: بلافاصله پس از وقوع این حادثه، موضوع مورد بررسی قضایی قرار گرفت.

    وی افزود: دستورات لازم برای بررسی جوانب وقوع این حادثه صادر و در دادستانی استان پرونده‌‎ای نیز در این رابطه تشکیل شده است.

    دادستان عمومی و انقلاب استان اردبیل تصریح کرد: پس از انتقال دانش آموزان این حادثه به بیمارستان‌های امام خمینی (ره)، بوعلی و تامین اجتماعی اردبیل، معاون دادستانی استان با حضور در این مراکز درمانی، از نزدیک جویای احوال مصدومان حادثه بوده و در خصوص پیگیری وضعیت جسمانی این افراد تاکیدات لازم را به مسئولان و کادر درمانی لازم را صادر کرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما