چهارشنبه 27 خرداد 1405 - Wed 17 Jun 2026
  • اعتراض رسمی کاپیتان ایران: خسته شدیم

  • افزایش توان موشکی ایران پس از جنگ؛ غیرقابل رهگیری + عکس

  • اگر دشمن عهدشکنی کند، مقابله‌به‌مثل خواهیم کرد

  • منتخب عکس‌های روز جهان / عکس

  • سرلشکر رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود

  • شب اول محرم ۱۴۰۵ با نوای حاج محمود کریمی

  • قالیباف و ونس در روز امضای تفاهم حضور دارند

  • در روز امضای تفاهم دور جدید مذاکرات با آمریکا آغاز می‌شود +فیلم

  • اسرائیل در شرط بندی بر روی ترامپ بازنده شد

  • شادی جالب و بامزه ژاپنی‌ها / فیلم

  • حکم اعدام دو لیدر کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴ اجرا شد + فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز 26 خرداد

  • شکست ترامپ در جنگ از نگاه کارتونیست یمنی

  • اندیشکده آمریکایی: «هنر معامله» ترامپ مقابل ایران شکست خورد/ ایرانی‌ها تاریخ را خوب بلدند+ عکس

  • اقدام زیبا و معنادار ایرانیان و بی‌آبرویی زامبی‌های ضدانقلاب + عکس

  • قیمت دلار امروز سه شنبه ۲۶ خرداد

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۲۶ خرداد

  • گلزن نیوزیلند: خواب این روز را هم نمی‌دیدم!

  • رییس‌کل بانک مرکزی عازم مسکو شد

  • انتقاد دموکرات‌ها از جنگ ترامپ علیه ایران و درخواست برای ارائه گزارش در مورد توافق

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 328525
    تاریخ انتشار: 26/دي/1401 - 13:28

    چرا بازیهای لیگ برتر ایران مساوی می‌شود؟

    لیگ برتر ایران به عنوان مسابقاتی کم گل و پر از تساوی نسبت به فوتبال اروپا و حتی لیگ‌های توسعه یافته آسیا شناخته می‌شود.

    چرا بازیهای لیگ برتر ایران مساوی می‌شود؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا,آمار برد، باخت و مساوی در لیگ برتر فوتبال ایران نشان می‌دهد که تعداد دیدارهایی که در طول فصل جاری با تساوی خاتمه یافته، بیش از استانداردهای موجود در سطح اول اروپا و حتی میان کشورهای توسعه یافته آسیایی است.

    مس رفسنجان و ذوب آهن در ۱۵ هفته سپری شده از لیگ برتر به ترتیب ۱۰ و ۹ تساوی را کسب کرده‌اند که یک آمار عجیب محسوب می‌شود. اگر چه نمی‌توان خرده‌ای به تساوی‌های مس و ذوب آهن گرفت و از حیث نتیجه‌گیری، مساوی بهتر از باختن در یک مسابقه است ولی تعداد دیدارهای فوتبال در ایران که با تساوی به پایان می‌رسند جای سوال دارد!

    بسیاری از مربیان فوتبال در ایران اعتقاد دارند که سطح فنی تمام تیم‌ها بسیار نزدیک است و بین تیم‌ها تفاوت بسیاری وجود ندارد و از طرفی کم گل بودن بازی‌ها منجر به رقم خوردن تساوی‌های متعدد شده چرا که معمولا بسیاری از دیدارها با تساوی بدون گل تمام می‌شود که این مساله هم در نوع خود جای سوال دارد.

    بیشتر بخوانید:

    آشنایی با بمب نقل‌انتقالات لیگ برتر/ شماره ۱۰ اوساسونا در تیم مربی لالیگایی

    مهدی تارتار، سرمربی ذوب آهن که تیمش در این فصل و فصل گذشته تساوی‌های بسیاری را ثبت کرده است، پاسخ نسبتا قانع کننده‌ای در ارتباط با این مساله ارائه می‌کند: «تیم‌های ما دفاع کردن را خوب یاد گرفته‌اند. در فاز تهاجمی خوب نیستیم. در این بخش باید بازیکنان باکیفیتی به خصوص بازیکنان خارجی جذب کنیم. تیم خودمان خیلی نمی‌تواند بازیکن باکیفیت خارجی جذب کند و از این سمت هم بازیکنان خوب جذب تیم‌های متمول و خارجی می‌شوند. در این بین در حق برخی تیم‌ها اجحاف می‌شود. امیدوارم شرایط طوری شود که تیم‌های صنعتی بودجه مساوی داشته باشند.»

    به نظر می‌رسد علت اصلی تساوی‌های پرتعداد و کم گل که چندان با استقبال مخاطبان و هواداران فوتبال روبرو نمی‌شود، به نبود مهاجمان گلزن و تاکتیک‌های هجومی و کارآمد در میان مربیان بازمی‌گردد. از طرفی ساختار دفاعی تیم‌های ایرانی در چند فصل اخیر پیشرفت داشته اما در بعد هجومی، تفکرات مربیان کارآمد نیست.

    نگاهی به جدول رده‌بندی لیگ برتر ایران نشان می‌دهد فاصله میان تیم پنجم و سیزدهم جدول رده‌بندی فقط هفت امتیاز است که نشان از اختلاف اندک میان تیم‌ها دارد.

    آمارها نشان می‌دهد از ۱۱۹ بازی انجام شده در لیگ برتر ایران، ۴۵ بازی مساوی شده و ۷۴ مسابقه هم با پیروزی یکی از دو تیم خاتمه یافته است. به طور کلی فقط ۶۲ درصد از دیدارهای فوتبال لیگ برتر با پیروزی یکی از دو تیم همراه شده است که آمار کمتری نسبت به لیگ‌های برتر اروپا و آسیاست.

    درصد پیروزی در دیدارهای لیگ‌های معتبر آسیا و اروپا به شرح زیر است:

    لیگ برتر ایران: ۶۲ درصد

    لیگ برتر انگلیس: ۷۷ درصد

    لالیگا اسپانیا: ۷۳ درصد

    بوندس لیگا آلمان: ۷۷ درصد

    سری آ ایتالیا: ۷۱ درصد

    کی لیگ ژاپن: ۶۸ درصد

    لیگ ستارگان قطر: ۷۶ درصد

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما