یکشنبه 10 آبان 1405 - Sun 01 Nov 2026
  • سلیم موذن زاده / یا فاطمه من عقده ی دل وا نکردم

  • روایت مردی هندی پس از درگذشت همسرش / عکس

  • حمله پهپادی به پالایشگاه نفت روسیه / فیلم

  • پاییز رویایی در پل تاریخی راکوتزبروک آلمان / عکس

  • محمد نخودی مقتدرانه فینالیست شد +فیلم

  • اجرای پدافند غیرعامل در نیروهای مسلح ضرورت دارد

  • ماجرای شکست عراقی‌ها در آبادان / یادی از شهید دریاقلی سورانی

  • خروج خودرو و موبایل از بازار رسمی ارز کلید خورد

  • فرار دریانوردان تحت اسکورت آمریکا از تنگه هرمز

  • جزئیات سفر هیأت حج ایران به عربستان

  • توقیف اموال مالک آموزشکده اینورس به دلیل اقدام علیه امنیت ملی

  • انواع دارایی‌های مادی و غیرمادی دشمن آمریکایی-صهیونی باید در تیررس قرار گیرد / پاسخ فوری بدون محدودیت جغرافیا به تهدید دشمن

  • حمله دشمن آمریکایی به دو قایق صیادی در تنگه هرمز

  • اژه‌ای: پرونده همکاران دشمن سریع تعیین‌تکلیف شود

  • عمان میانجی بی طرف یا بازیگر منافع انگلیس؟

  • پشت پردهٔ تهدیدهای هالیوودی واشنگتن+ عکس

  • یک دانشجوی هتاک دیگر حکم اخراج گرفت

  • کنایه بقائی به کانادا درباره ادعاهای شیخ‌نشین امارات

  • صعود محمد نخودی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان

  • هشدار سخنگوی ارتش به آمریکا

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 328420
    تاریخ انتشار: 25/دي/1401 - 17:47

    سیامک نعمتی در عجیب‌ترین موقعیت در پرسپولیس

    نعمتی عادت به نیمکت‌نشینی ندارد و بازیکنی است که این روز‌ها با وضعیت عجیبی مواجه است.

    سیامک نعمتی در عجیب‌ترین موقعیت در پرسپولیس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ورزش سه؛ آچار فرانسه پرسپولیسی‌ها در دوره برانکو و حتی بعدتر برای یحیی گل‌محمدی که در پست دفاع راست، وینگر و هافبک وسط و حتی مهاجم برای سرخ‌ها به کار گرفته می‌شد، در این فصل اوضاع آنطور که باید و انتظارش را می‌کشید پیش نمی‌رود.

    نعمتی که در فصل گذشته در اردوی تیم ملی نیز حاضر بود و بعد از آن با بدشانسی مواجه شد و مجبور به عمل جراحی شده بود، رفته رفته از ترکیب پرسپولیس دور و دورتر شده است و تا جایی که در این فصل بیشتر به عنوان تعویض پنجم و برای دقایقی کوتاه و شاید کمتر از ۲ دقیقه فرصت حضور در برخی دیدار‌ها را به دست آورده است.

    موضوعی که باعث شده دیگر تیم‌ها با تصور جذب این بازیکن ناراضی از نیمکت نشینی، چراغ سبز نشان دهند. لیست بیشتر مربیان بالای جدولی یک نام مشترک دارد: «سیامک نعمتی»

    هافبک شماره هشتاد و هشت سرخ‌ها که به عشق شماره هشت به این تیم آمده و هر فصل به دلیلی از دستیابی به این شماره ناامید ماند. نعمتی، اما قصدی برای جدایی از پرسپولیس و در آوردن پیراهن تیمی که برای دستیابی به آن تلاش زیادی داشت، در شرایط کنونی ندارد. این بازیکن امیدوار است در گفتگو با کادرفنی و خصوصا یحیی گل‌محمدی از تفکرات او برای ادامه همکاری و انتظاراتی که برای رسیدنش به ترکیب دارد، مطلع شود. نعمتی چه در دوره برانکو ایوانکوویچ و چه گابریل کالدرون نشان داده که برای دستیابی به هدف حضور در ترکیب، جنگیدن را به خوبی بلد است و باید دید قادر خواهد بود یحیی گل‌محمدی را نیز مجاب به استفاده بیشتر از توانایی خود در ترکیب کند یا خیر.

    زننده اولین گل صعود پرسپولیس به فینال آسیا، در شرایطی که بیشتر تیم‌های بالانشین جدول را خواهان خود می‌بیند، نمی‌خواهد پیراهن این را به سادگی از دست بدهد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما