چهارشنبه 08 مهر 1405 - Wed 30 Sep 2026
  • ترخیص ۱۱۲ هزار قلم داروی بیماران خاص

  • خبر بد برای پرسپولیس مصدومیت ستاره تیم جدی است

  • تکرار ادعاهای بی‌اساس ترامپ علیه ایران

  • دو نفر از عوامل دشمن در کودتای دی ماه سال ۱۴۰۴ در طبرسی مشهد به دار مجازات آویخته شدند+ عکس

  • آغاز طرج جدید معیشتی برای تهرانی‌ها

  • عوارض پنهان مصرف خودسرانه مکمل‌ها

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۷ مهر

  • سیگنال وزیر ترامپ به پیاده‌نظامش در ایران

  • اصلاح‌طلبان از تسلیم‌طلبی صحبت می‌کنند یا توافق؟

  • هند باز هم قربانی آمریکا شد

  • ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد بازنخواهد گشت/جناب سید حسن نصرالله؛ امیر قهرمان عرب و نهاد بزرگ جبهه مقاومت

  • استانداردهای هالیوودی بلای جان ازدواج

  • فارن‌پالیسی| کشورهای عربی از آمریکا فاصله می‌گیرند

  • عالی‌پور با رکورد شکنی طلایی شد/ فیلم

  • دستگیری باند آدم‌ربایی با پوشش مأمور پلیس در تهران

  • ایران پیگیر حل پروازها و برقراری عمره

  • فلسطینی‌ها به زندگی در غارها پناه بردند / عکس

  • خبر تاج از انتخاب سرمربی جدید تیم ملی امید

  • خواهد دید چه خواهد شد!

  • بارش رحمت الهی در مسجدالحرام / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 32836
    تاریخ انتشار: 23/تير/1395 - 10:22
    پایگاه خبری حامیان ولایت /سیاسی

    برجام تا این لحظه نقض نشده است

    روند اجرای برجام در مجموع رضایت بخش بوده به دلیل این که با وجود مشکلات، فراز و نشیب ها و ابهامات موجود تا این لحظه برجام نقض نشده است و تلاش برای رفع مشکلات ادامه دارد.

    برجام تا این لحظه نقض نشده است

    حمید بعیدی نژاد مدیر کل امور سیاسی و امنیت بین المللی وزارت امور خارجه روز چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران که به مناسبت یک سالگی امضای برجام برگزار شد، افزود: برجام پیچیده ترین مذاکرات سیاسی و بین المللی در چند دهه اخیر بوده است.
    وی به ابعاد مختلف مذاکرات هسته ای اشاره کرد و اظهارداشت: بحث هسته ای ایران دارای پیچیدگی های است مباحث متعددی که بحث هسته ای ایران را تشکیل می دهد تاسیسات فردو هر کدام از زوایای فنی پیچیدگی های دارد که در مذاکرات باید به آن توجه می شد.
    رییس هیات کارشناسی تیم مذاکره کننده هسته ای ایران خاطرنشان کرد: مذاکرات سخت و دشوار بود و با سختی مذاکرات پیش رفت و در نهایت تفاهم برجام بدست آمد.
    بعیدی نژاد افزود: از پیچیدگی برجام می توان به این پی برد که 6 ماه طول کشید تا طرفین بتوانند وارد اجرای برجام شوند.
    بعیدی نژاد ادامه داد: ما مسیر راحتی را برای اجرای برجام پیش بینی نمی کردیم برای مذاکره کنند مشخص بود مسیر سختی را پیش رو خواهند داشت بخاطر حساسیت و پیچ و خم هایی که وجود داشت مجموعا روند اجرای برجام رضایت بخش بوده برای اینکه با وجود مشکلات و فرازو نشیب ها و موارد ابهامی که وجود دارد تا این لحظه برجام نقض نشده و تلاش برای رفع مشکلات ادامه دارد.
    وی اظهار امیدواری کرد با رایزنی ها و مذاکرات امکان وجود دارد مشکلات از سر راه برداشته شود و بتوانیم امکان کامل برجام را اجرایی کنیم و ایران به هیچ چیز جز اجرای کامل برجام رضایت نخواهد داد.

    منبع : ایرنا

    نظرات بینندگان
    نظرات شما