چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • کشف یک تونل عجیب در مرز مکزیک / فیلم

  • تولد نخستین کره‌خر در عربستان پس از یک قرن / عکس

  • از چاله عراق به چاه ایران؛ اعتراف ترامپ به تکرار یک اشتباه + عکس

  • جزئیات طرح رایگان شدن دائم تردد با مترو و بی آر تی

  • شکوه پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان / فیلم

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد

  • آنچه باید درباره علیرضا بیرانوند بدانید

  • یک کنایه تمیز به کارمندان شبکه من و تو

  • آقای دکتر قالیباف حد یقف شما و تیم مذاکره کننده با آمریکا تا کجاست؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ خرداد

  • پرسپولیس در آستانه جذب ستاره‌های جوان

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خردادماه

  • چگونه ابوترابی نقشه بعثی‌ها برای قتل‌عام اسرا را ناکام گذاشت؟ + عکس

  • حزب‌الله: ایران لبنان را شامل هر توافقی می‌کند

  • ۹۰۰ نقطه تهران میزبان اجتماعات مردمی مقاومت

  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 327887
    تاریخ انتشار: 22/دي/1401 - 01:52

    آزادی ۱۴۰ مادر از بند زندان

    رییس مرکز خدمات اجتماعی و مراقبت بعد از خروج سازمان زندان‌ها گفت: در مجموع سه پویش پیشین، ۳ میلیارد و ۲۷ میلیون به صورت نقدی به مادران زندانی کمک و ۱۴۰ نفر آزاد شدند.

    آزادی ۱۴۰ مادر از بند زندان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس؛ چهارمین رویداد آزادی مادران زندانی در شب میلاد با سعادت حضرت زهرا(س) در مجموعه آزادی تهران آغاز شد.

    در این رویداد، خیرالله باقی پور، رییس مرکز خدمات اجتماعی و مراقبت بعد از خروج سازمان زندان‌ها اظهار کرد: پویش حمایت از آزادی مادران زندانی متوقف به آزادی نیست و به دنبال آن زنجیره را کامل می‌کنیم و با توانمند سازی از این عزیزان حمایت می کنیم.

    وی افزود: برخی از این زنان که قبلا آزاد شده اند، امروز جزو خیرین هستند.

    رییس مرکز خدمات اجتماعی و مراقبت بعد از خروج سازمان زندان‌ها در ادامه با اشاره به اقدامات این مجموعه پویش‌ها برای آزادسازی مادران زندانی، خاطرنشان کرد: این پویش هر سال نسبت به پویش سال قبل رشد بیشتری داشته است. در مجموع سه پویش پیشین، ۳ میلیارد و ۲۷ میلیون کمک نقدی به مادر زندانی شده که در مجموع به ۲۵۰ زندانی اثربخش کمک شده است و ۱۴۰ نفر آزاد شدند.

    وی ادامه داد: ۲۷ نفر از مددجویان زندانی آزاد شده زیر ۳۰، ۴۴ نفر بین ۳۰ تا ۴۰ سال هستند و ۳۱ نفر بین ۴۰ تا ۵۰ سال و ۳۸ نفر ۵۰ سال به بالاتر است.

    باقی پور با اشاره به سال‌های تحمل حبس این زندانیان آزاد شده، گفت: ۲۸ نفر از زندانی‌های آزاد شده یک سال حبس داشته، ۳۵ نفر بین یک تا سه سال، ۳۶ نفر بین ۳ تا ۷ سال و ۴۱ نفر نیز بیش از ۷سال زندان را تحمل کرده اند.

    رئیس مرکز خدمات اجتماعی و مراقبت بعد از خروج سازمان زندان‌ها تاکید کرد: ۳۶ زندانی در پویش اول آزاد شدند و مبلغ کمک شده ۴۵۰ میلیون تومان بوده است. در پویش دوم ۴۰ نفر آزاد شدند و در پویش سوم ۴۴ نفر آزاد شدند و ۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان هزینه شده است و متوسط برای هر زندانی ۲۱ میلیون تومان هزینه شده است که شهرداری منطقه ۵ نیز با تأمین مسکن وایجاد اشتغال سهم مهمی را در این راستا ایفا کرده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما