چهارشنبه 11 شهريور 1405 - Wed 02 Sep 2026
  • قتل آتشین مرد عاشق‌پیشه به خاطر زن شوهردار

  • سپاه: در قصاص جنایت آمریکا در حمله به یک عروسی، آشیانه‌های پهپادهای آر کیو ۴ و ام کیو ۹ در در اردن را مورد حمله قرار دادیم؛ تعدادی از خلبانان و خدمه پرواز به هلاکت رسیدند

  • حمله به تیتین؛ شاهکار سپاه در عمق مواضع آمریکا

  • توافق مکه مبتنی بر بازدارندگی جمعی است

  • ایران ممکن است محاصره دریایی ترامپ را با جنگ بشکند

  • شکایت پرسپولیس از استقلال

  • پزشکیان و پوتین دیدار کردند

  • آمریکایی‌ها مفهوم مذاکره را با دیکته کردن اشتباه گرفته‌اند/ هیچ فعالیت هسته‌ای در کوه کلنگ نداریم

  • وقتی گروه فشار چکش حذف را بالا می‌برد

  • حکمتِ تذکر مهم رهبر انقلاب به دولت+ عکس

  • ۸۰ شهروند قربانی کلاهبرداری دردیوار

  • قیمت میوه و تره بار امروز ۱۰ شهریور ۱۴۰۵

  • مشاهده یک حیوان عجیب در مشهد / فیلم

  • لحظه‌های ناب در عکاسی خیابانی / عکس

  • «عقرب زرد» چگونه از سیم‌خاردار نفس عبور کرد؟

  • شوخی پزشکیان و الهام علی‌اف / فیلم

  • مصاحبه انتخاباتی نتانیاهو خشم کاربران خارجی را برانگیخت+ فیلم

  • امنیت آسمان تهران را مدیون این ۴۲ نفر بودیم

  • آمریکا تکان خورد، موشک خورد حاکمیت بلامنازع ایران بر تنگه هرمز

  • قیمت روز خودرو | جدول جدید امروز

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 327696
    تاریخ انتشار: 21/دي/1401 - 13:19

    هشدار کولاک و یخبندان در ۸ استان

    سازمان هواشناسی با اشاره به تداوم بارش برف و باران در ۱۴ استان،نسبت به وقوع کولاک و یخبندان هشدار و از ورود سامانه بارشی به کشور طی روز جمعه خبر داد.

     هشدار کولاک و یخبندان در ۸ استان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس بر اساس پیش بینی کلی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز با خروج سامانه بارشی از شرق کشور در اردبیل،‌گیلان، غرب مازندران بارش برف و باران و در برخی مناطق استان‌های قم، مرکزی، اصفهان، غرب یزد، کرمان، هرمزگان، نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان، شمال خراسان رضوی، دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی در استان‌های البرز، تهران و غرب سمنان بارش پراکنده همراه با وزش باد پیش بینی می‌شود.

    فردا در سواحل غربی دریای خزر و ارتفاعات البرز مرکزی و غربی بارش روی می‌دهد. روز جمعه با ورود سامانه بارشی از جنوب غرب کشور در دامنه‌های زاگرس واقع در جنوب غرب و غرب کشور به ویژه استان‌های خوزستان، ایلام، لرستان، کرمانشاه،‌چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد بارش همراه با وزش باد پیش بینی شده است.

    شنبه هفته آینده در جنوب غرب و برخی مناطق غرب کشور بارش ادامه دارد و گستره بارش‌ها بوشهر و شمال و غرب فارس را در بر می‌گیرد. یکشنبه با تقویت سامانه بارشی دامنه فعالیت آن علاوه بر مناطق فوق، جنوب و بخش‌هایی از مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی را در بر می‌گیرد.

    بر اساس اعلام سازمان هواشناسی تا پنجشنبه در بیشتر مناطق کشور روند کاهش نسبی دما و ماندگاری هوای سرد انتظار می‌رود.

    توصیف سامانه: سامانه جوی همراه با بارش‌های برف

    زمان پایان: سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۰

    نوع مخاطره: بارش برف گاهی همراه با کولاک برف یا رخداد مه و کاهش نسبی دما

    منطقه اثر: خراسان رضوی، خراسان جنوبی، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، یزد، جنوب و غرب اصفهان، شمال فارس، شمال و ارتفاعات کرمان.

    اثر مخاطره: اختلال در سفرهای بین شهری و داخل شهر، اختلال در فعالیت‌های عمرانی، اختلال در ناوگان حمل و نقل هوایی و زمینی، یخبندان و مه در جاده‌ها، خسارت به صنعت کشاورزی.

    توصیه: پرهیز از سفرهای غیر ضروری، اجتناب از فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابجایی عشایرکوچ‌رو، انجام اقدامات پیش‌گیرانه از خسارات احتمالی توسط شهرداری‌ها، راهداری ها، آب و فاضلاب شهری، دستگاه‌های امدادی و سایر دستگاه‌های اجرائی مسئول، خودداری دام‌داران و عشایر در عبور از ارتفاعات، عایق بندی و محافظت از کندوها و تغذیه کمکی کلونی‌ها.

    توصیف سامانه: افزایش سرعت باد و ارتفاع امواج

    زمان پایان: پنج‌شنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۲

    نوع مخاطره: وزش باد و افزایش ارتفاع امواج درمناطق ساحلی ۱ تا ۱.۵ متر در مناطق دور از ساحل ۱.۵ تا ۲.۵ متر

    منطقه اثر:

    چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۱: دریای عمان، مناطق ساحلی و دور از ساحل سیستان و بلوچستان و هرمزگان.

    پنج‌شنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۲: خلیج فارس، مناطق ساحلی و دور از ساحل بوشهر.

    اثر مخاطره: احتمال پاره شدن تورهای صیادی و آسیب به قفس‌ها، احتمال غرق شدن شناورهای سبک، تفریحی و نیمه سنگین، اختلال در ورود و خروج شناورها به بندرگاه‌ها و احتمال آسیب به تاسیسات دریایی.

    توصیه: اجتناب از شنا و غواصی بویژه در فراساحل، محدودیت در ترددهای دریایی بویژه تردد شناورهای سبک و نیمه سنگین و قایق های صیادی و تفریحی ، تمهیدات لازم جهت پیشگیری از هر گونه خسارت احتمالی، جمع آوری تورهای صیادی واعمال محدودیت در فعالیت‌های دریایی.

    توصیف سامانه: وزش باد شدید و افزایش ارتفاع امواج

    زمان پایان: ظهر یک‌شنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۵

    نوع مخاطره: وزش باد و افزایش ارتفاع امواج درمناطق ساحلی ۱ تا ۱.۵ متر در مناطق دور از ساحل تا ۲.۵ متر

    منطقه اثر:

    چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۱: مناطق ساحلی و دور از ساحل خلیج فارس، تنگه هرمز.

    پنج‌شنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۲: مناطق ساحلی و دور از ساحل خلیج فارس، تنگه هرمز.

    جمعه ۱۴۰۱/۱۰/۲۳: مناطق ساحلی و دور از ساحل استان هرمزگان، در خلیج فارس، دریای عمان و تنگه هرمز، مناطق دور از ساحل استان سیستان و بلوچستان.

    شنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۴: مناطق ساحلی و دور از ساحل استان هرمزگان، در خلیج فارس، دریای عمان و تنگه هرمز، مناطق دور از ساحل استان سیستان و بلوچستان.

    یک‌شنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۵: تنگه هرمز

    اثر مخاطره: خسارت به شناورهای سبک، تفریحی و احتمالا نیمه سنگین، اختلال در ورود و خروج شناورها به بندرگاه‌ها، پاره شدن تورهای صیادی و آسیب به قفس‌ها و احتمال آسیب به تاسیسات دریایی.

    توصیه: محدودیت در تردد با شناورهای سبک و نیمه سنگین و قایق‌های صیادی و تفریحی، تمهیدات لازم جهت پیشگیری از هرگونه خسارت، جمع آوری تورهای صیادی و محدودیت در فعالیت‌های دریایی در سواحل و فراسواحل.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما