سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • جشن قهرمانی آرسنال با حضور جمعیتی عظیم / عکس

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است + عکس

  • کریس مورفی: تنگه هرمز بسته خواهد ماند

  • بیانیه نمایندگان مجلس

  • ساعت دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران و مالی

  • تداوم جنایات در لبنان برای ایران قابل تحمل نیست

  • اسکورت ایر فورس وان توسط بمب‌افکن‌های هسته‌ای / فیلم

  • جزئیات آخرین پیشنهاد ارسالی آمریکا به ایران

  • دست یابی هکرهای ایرانی به حساب اینستاگرام جان اف. بنتیوگنا

  • هدف ما اتصال مستقیم «خانه به بازار» است

  • جشن تولد اسطوره فوتبال ایران در لس آنجلس /فیلم

  • عبور ۱۵ فروند کشتی با مجوز س‍‍پاه از تنگه هرمز

  • مناظر شگفت‌انگیز از پارک ملی یلواستون / عکس

  • ۴۰۰ سهمیه حج ایران چطور سوخت؟

  • انهدام شبکه بزرگ قاچاق سوخت در اصفهان+ فیلم

  • طوفان و دیواری از گرد و خاک هاربین چین / فیلم

  • اطلاعی درباره توقیف نفتکش توسط فرانسه نداریم

  • حادثه تیراندازی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین

  • تروریست‌های موساد به جان هم افتادند

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 327146
    تاریخ انتشار: 18/دي/1401 - 12:09

    اولین خرید استقلال در نیم‌فصل لو رفت؟

    فعالیت نقل و انتقالات آبی پوشان تهرانی در پنجره زمستانی آغاز شده است.

     اولین خرید استقلال در نیم‌فصل لو رفت؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایلنا؛استقلال تهران در نقل و انتقالات نیم فصل فعالیت جدی خواهد داشت و برطرف کردن نیازهای ترکیب اصلی یکی از مأموریت‌های تیم مدیریتی باشگاه در زمستان است.

    یکی از انتقادات بزرگ به ترکیب اصلی تیم استقلال در طول فصل ضعف مشهود خط میانی بود. عدم خلق موقعیت‌های زیاد گلزنی و فاصله نامنظم بین خط دفاعی و خط حمله موجب شد تا اولین بخشی که در نقل و انتقالات مورد توجه قرار می‌گیرد خط میانی باشد.

    بعد از جدایی فرشید اسماعیلی، آرش رضاوند به استقلال بازگشت و تلاش ریکاردو ساپینتو این بود تا از او به عنوان یک هافبک خلاق استفاده کند اما عملکرد این بازیکن به اندازه‌ای چشمگیر نبود که نیازهای ترکیب تیم را برطرف کند.

    مصدومیت رضاوند در مسابقه شهرآورد و عدم حضور یک جانشین با خصوصیت‌های این بازیکن موجب شد تا نیاز اصلی ساپینتو در نقل و انتقالات جذب یک هافبک باارزش اعلام شود.

    بر همین اساس مذاکرات از سوی باشگاه با یک هافبک خارجی آغاز شده است. در واقع با این گفتگو فعالیت نقل و انتقالاتی آبی‌ها از هفته گذشته به صورت رسمی آغاز شده و آن‌ها در تلاش هستند تا این بازیکن به عنوان اولین خرید زمستانی به طرفداران معرفی شود.

    تیم مدیریتی باشگاه در نظر دارد با استفاده از تجارب گذشته بدون هیاهو و هیجان مذاکره با بازیکنان مدنظر کادرفنی را دنبال کرده و در صورت توافق نهایی به عنوان بازیکن جدید به هواداران معرفی کند.

    ناگفته نماند به دلیل شکایت‌های صورت گرفته و پرونده‌های باز در فیفا از جمله آندره آ استراماچونی، پنجره نقل و انتقالاتی استقلال در حال حاضر بسته است و جذب بازیکن جدید مستلزم برطرف کردن این مشکل جدی است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما