چهارشنبه 11 شهريور 1405 - Wed 02 Sep 2026
  • ماموریت مهم ستاره پرسپولیس مقابل استقلال

  • لحظه بلعیدن موش توسط یک شاهین / فیلم

  • قیمت گاز در اروپا به بالاترین حد خود رسید

  • افشاگری تکان‌دهنده‌ مجری آمریکایی: ما جلادیم!

  • قیمت نفت از 95 دلار گذشت

  • مضرات حمام کردن در غروب

  • وقتی ونس جنایاتش را بهای «مأموریت الهی» و تحقق آرماگدون می‌داند!

  • واریز مابه‌التفاوت معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی

  • قیمت موبایل‌ امروز چهارشنبه ۱۱ شهریور

  • روضه‌ای که در عملیات کربلای ۵ خاطره شد

  • بلیت پرواز عتبات در جیب کاروان‌های غیرمجاز

  • تصادف خودرو با شهروندان مشهدی عمدی و امنیتی نبود

  • واکنش قالیباف به جنایت آمریکا در مراسم عروسی کوهستک

  • استقلال لباس رزم پوشید + عکس

  • شهادت ۴ تن از رزمندگان نیروی هوافضای سپاه در کرمانشاه

  • لحظه اصابت موشک ایرانی به مواضع آمریکایی در اربیل

  • خطرناک‌تر از خودِ بمب، عادی‌شدن بمباران است

  • حمله آمریکا به مراسم عروسی در ایران جنایت جنگی تمام‌عیار است

  • هرگونه حمله با سرنوشت اصحاب فیل پاسخ داده می‌شود!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز چهارشنبه ۱۱ شهریور

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 32707
    تاریخ انتشار: 21/تير/1395 - 17:48
    پایگاه خبری حامیان ولایت/بین الملل

    پیشروی ارتش سوریه به‌سمت «کنسبا»

    جنگنده‌های روسیه و سوریه راه‌های امدادرسانی به تروریست‌ها از سمت ترکیه را هدف قرار دادند.

    پیشروی ارتش سوریه به‌سمت «کنسبا»

    به گزارش خبرنگار خبرگزاری تسنیم از دمشق، عملیات در اطراف شهرک «کنسبا» واقع در حومه شرقی لاذقیه ادامه دارد و شدیدترین درگیری‌ها بین ارتش سوریه و نیروهای دفاع ملی این کشور از یک طرف و گروه‌های تروریستی جبهه النصره، حزب ترکستانی و جیش الفتح از سوی دیگر در جریان است.
     
    «علی النداف» فعال میدانی ارتش سوریه به خبرنگار تسنیم، گفت که ارتش این کشور برای کنترل تپه‌های اطراف این شهر با چند مشکل مواجه است که از جمله آنها تسلط تروریست‌ها بر قله‌های شلف، قلعه طوبال و رویسه الکنیسه است. همچنین تعداد زیاد تک‌تیراندازهای دشمن یک عامل دیگر در این تأخیر است.
     
    تروریست‌ها زبده‌ترین تیراندازها را در شهر کنسبا مستقر کرده‌اند تا پیشروی ارتش سوریه را در این مناطق کُند کنند. تروریست‌ها بعد از کنترل بر کنسبا اقدام به حفر تونل و سنگر در این شهر کرده‌اند که حملات هوایی تأثیری بر این تونل‌ها ندارد؛ چرا که زیر زمین قرار دارند.
     
    این در حالی است که نیروی هوایی سوریه و روسیه تجمع گروه‌های تکفیری و راه‌های امداد رسانی آنها را از سمت ترکیه و ادلب بمباران می‌کنند.
     
    ارتش سوریه از دو محور به‌سمت کنسبا حرکت می‌کند:
     
    محور اول: شامل حرکت از سمت آرا و جبل الروس به‌سمت قلعه طوبال و شلف است.
     
    محور دوم: شامل حرکت از سمت کفرته و وادی باصور به‌سمت رویسه الکنیسه است.
     
    النداف تأکید کرد که فرماندهان سوری بر آزادی لاذقیه تا منطقه جسرالشغور در حومه ادلب اصرار دارند؛ ولی عملیات به‌دلیل وجود موانع کوهستانی، پیچیده است و نیاز به طرح‌های جدید دارد. این بار گروه‌های تروریستی تاکتیک‌های جدیدی دارند مانند درگیری تن به تن با عناصر ارتش سوریه تا به این ترتیب نیروی هوایی سوریه را از کار بیندازند.
     
    وی افزود که جبهه حومه لاذقیه در روزهای آینده شاهد افزایش درگیری‌ها خواهد بود؛ زیرا گروه‌های تروریستی برای جبران شکست خود در حلب و کاهش فشار در این جبهه حملات را افزایش خواهند داد.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما