شنبه 16 خرداد 1405 - Sat 06 Jun 2026
  • بازتاب روزانه جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان

  • حمایت سازمان شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکا

  • یمن و تنگه راهبردی باب‌المندب؛ قدرتی فراتر از موشک و پهپاد

  • رعیت‌مآبی؛ طرفداران پهلوی به کجا می‌روند؟ + عکس و فیلم

  • هشدار هواشناسی برای ۱۷ استان

  • قیاسی: سکوتم در زمان جنگ اشتباه بود!

  • بیانیه ایران درباره نقض مستمر آتش‌بس توسط آمریکا

  • قدردانی وزیر کشور از مواضع اصولی چین

  • بازداشت و بازجویی ۷ بازیکن تیم ملی فوتبال عراق در آمریکا

  • مذاکرات ایران و آمریکا در مراحل پایانی است

  • قائم مقام دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب شد

  • رویدادها و لحظه‌های ثبت‌شده در نقاط مختلف جهان / عکس

  • شکایت میلیون دلاری بیخ گوش استقلال

  • یک شایعه ترسناک درباره تیم ملی ایران!

  • تلاش یک تیم تروریستی برای ورود به خاک ایران

  • اراذل زمین‌خوار را در اقدسیه زمین‌گیر شدن/فیلم

  • ترور فرمانده ارتش لبنان در حمله اسرائیل

  • ایلان ماسک و ترامپ آشتی کردند /فیلم

  • تصادف شاخ به شاخ دو پراید؛ ۳ کشته و ۲ مصدوم

  • التهابی که هیچ ربطی به خط تولید نداشت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 327032
    تاریخ انتشار: 17/دي/1401 - 22:25
    ملکی خبر داد؛

    جزئیات وقوع حریق در پاساژ علاالدین

    سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران با اشاره به جزئیات وقوع حریق در پاساژ علاالدین، از اتخاذ تدابیر ایمنی قابل توجه در این پاساژ طی سال‌های اخیر خبر داد.

    جزئیات وقوع حریق در پاساژ علاالدین

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

    جلال ملکی با اشاره به وقوع حریق جزئی ضایعات در پاساژ علاالدین گفت: بعد از ظهر امروز طی تماسی با سامانه ۱۲۵ سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران اعلام شد که بخشی از پاساژ علاالدین دچار حریق شده و متعاقباً آتش‌نشانان به محل حادثه اعزام شدند.

    سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران خاطرنشان کرد: در محل حادثه مشاهده شد که چند مورد کارتن که در پشت نما قرار داشت، دچار حریق شده بود و همین امر سبب به صدا درآمدن آژیرهای مرکز شده بود و پیش از اینکه دودی جمع شود، نگهبانان خود پاساژ که دوره آتش‌نشانی گذرانده‌اند، نسبت به اطفا حریق اقدام کردند و آتش‌نشانان پس از حضور در محل حادثه نسبت به تکمیل اطفا حریق اقدام کردند.

    وی اظهار کرد: خوشبختانه پاساژ علاالدین در سال‌های اخیر اقدامات ایمنی مناسب و قابل توجهی انجام داده است و این مرکز تجاری از نظر ایمن‌سازی رشد قابل توجهی داشته که سبب می‌شود در هنگام وقوع حوادث، خسارات به حداقل برسد.

    ملکی خاطرنشان کرد: این‌گونه اقدامات می‌تواند الگوی مناسبی برای ساختمان‌هایی باشد که اهمیتی به تدابیر ایمنی نمی‌دهند و در صورت بروز حادثه خسارت مالی و جانی قابل توجهی را متحمل می‌شوند.

    سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران تصریح کرد: توصیه سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران این است که ساختمان‌های ناایمن با هر میزان از بضاعت و امکان قدمی در جهت ایمن‌سازی خود بردارند؛ چرا که هر اقدام ایمنی که در این حوزه صورت می‌گیرد، در کاهش خسارات ناشی از حوادث تأثیر به‌سزایی خواهد داشت.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما