چهارشنبه 27 خرداد 1405 - Wed 17 Jun 2026
  • عملیات ویژه ضد راداری سپاه که موجب تسلیم آمریکا در مذاکرات شد +عکس

  • اسرائیلی شدن گروهک‌های ضدانقلاب+ سند

  • سید طالع باکویی / گلیرم کربلا

  • فیلم جدید از حمله به ضاحیه / فیلم

  • آمریکا اراده و توانی برای اجرای تعهدات خود ندارد

  • چرا اسرائیل به ضاحیه حمله کرد؟!

  • پرستوی یهودی و سقوط یک رئیس‌جمهور + عکس

  • انهدام هسته ۴ نفره تروریستی-تکفیری توسط وزارت اطلاعات

  • در بمباران‌ها خاموش بودند؛ امروز برای باخت تیم ملی فریاد می‌زنند

  • حاج قاسم کردستان که بود؟ + عکس

  • هدیه غافلگیرکننده سید مجید به فرزند شهید میرغفاری +عکس

  • حمله هوایی اسرائیل به ضاحیه در بیروت +فیلم

  • هزینه‌های سرسام‌آور شکست ترامپ در برابر ایران

  • از اشک شوق تا هرج‌ومرج در خیابان‌های نیویورک / عکس

  • وقتی بهرام افشاری و هوتن شکیبا ستاره نشده‌ بودند

  • قیمت خودرو امروز یکشنبه ۲۴ خرداد

  • مترو تهران به بیمارستان‌های پایتخت متصل می‌شود

  • شنیده شدن صدای انفجار در تبریز

  • جزئیات جریمه مخدوشی پلاک در پایتخت

  • تگرگ آنکارا را سفیدپوش کرد / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 326600
    تاریخ انتشار: 14/دي/1401 - 13:54

    هوای اراک در وضعیت بنفش قرار گرفت

    رئیس امور آزمایشگاه‌های اداره کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: هوای اراک صبح چهارشنبه به دلیل افزایش دی‌اکسید گوگرد پس از عبور از وضعیت قرمز به شرایط خطرناک‌تر و در وضعیت بنفش قرار گرفت.

     هوای اراک در وضعیت بنفش قرار گرفت

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا «علیرضا محرابیان» افزود: بر اساس اطلاعات دریافت شده از ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوای اراک شاخص کیفیت هوای اراک در ۲۴ ساعت گذشته منتهی به ساعت ۱۰ صبح امروز (چهارشنبه) به ۱۶۵ رسید که بیانگر وضعیت هوای ناسالم برای تمام گروه‌های سنی بود.

    وی بیان کرد: آلاینده‌های هوای اراک بویژه دی‌اکسید گوگرد در بررسی شاخص لحظه‌ای کیفیت هوا روند افزایشی دارد و این آلاینده در ساعت ۹ صبح امروز (چهارشنبه) به ۱۵۱ و در ساعت ۱۰ صبح به ۲۴۱ رسید که وجود این آلاینده بیش از چهار برابر استانداردهای زیست‌محیطی است.

    رئیس امور آزمایشگاه‌های اداره کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی ادامه داد: همچنین شاخص آلاینده ذرات کمتر از ۲ و نیم میکرون در هوای اراک در ساعت ۱۰ صبح امروز (چهارشنبه) به ۱۶۵ رسید که این آلاینده نیز بیش از ۲ برابر حد مجاز است.

    اراک یکی از هشت کلانشهر آلوده کشور است که از ابتدای امسال تاکنون ۱۰۹ روز ناسالم در کارنامه خود به ثبت رسانده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما