دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • آنچه دشمن را امیدوار می‌سازد، برجسته‌سازی اختلافات است/ دشمن به‌دنبال پاره‌پاره شدن امّت اسلام است/ حکّام کشورهای منطقه دشمن واقعی را بشناسند و با آن مقابله کنند

  • شرایط متفاوت استقلال و پرسپولیس برای دربی

  • یاسمین پهلوی از «اسرائیل بزن» تا تطهیر جنایت میناب + عکس و فیلم

  • آمریکا مسیر عمانی تنگه هرمز را لایروبی کرد؟

  • جنگ با ایران تمام شد؟

  • هشدار از آلمان به ترامپ؛ جنگ با ایران را تمام کن

  • آخرین وضعیت توزیع بنزین در جایگاه‌های سوخت

  • برندگان جایزه عکاسی از پرندگان

  • ساعت بازی پرسپولیس و ملوان/ هفته چهارم لیگ برتر

  • هلیا و توله‌هایش در خراسان شمالی / فیلم

  • آموزه‌های جدید ایران در جنگ اخیر

  • قیمت نفت امروز شنبه ۷ شهریور

  • زمان دیدار پوتین با پزشکیان اعلام شد

  • هنرمندی که توهماتش را به هنر بدل کرد/ عکس

  • فرصت‌سوزی بزرگ طارمی در دربی+ فیلم

  • حامی تروریست‌ها و اوباش دوباره در دولت پزشکیان حکم گرفت!

  • برترین عکس‌های حیات‌وحش 2026

  • کشف ۵۰ تن تخم مرغ احتکار شده در قم

  • نشانه هایی از گرمازدگی را جدی بگیرید

  • اینترنشنال چگونه به استقبال تحریم‌های «اسکات بسنت» رفت؟ + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 326600
    تاریخ انتشار: 14/دي/1401 - 13:54

    هوای اراک در وضعیت بنفش قرار گرفت

    رئیس امور آزمایشگاه‌های اداره کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: هوای اراک صبح چهارشنبه به دلیل افزایش دی‌اکسید گوگرد پس از عبور از وضعیت قرمز به شرایط خطرناک‌تر و در وضعیت بنفش قرار گرفت.

     هوای اراک در وضعیت بنفش قرار گرفت

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا «علیرضا محرابیان» افزود: بر اساس اطلاعات دریافت شده از ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوای اراک شاخص کیفیت هوای اراک در ۲۴ ساعت گذشته منتهی به ساعت ۱۰ صبح امروز (چهارشنبه) به ۱۶۵ رسید که بیانگر وضعیت هوای ناسالم برای تمام گروه‌های سنی بود.

    وی بیان کرد: آلاینده‌های هوای اراک بویژه دی‌اکسید گوگرد در بررسی شاخص لحظه‌ای کیفیت هوا روند افزایشی دارد و این آلاینده در ساعت ۹ صبح امروز (چهارشنبه) به ۱۵۱ و در ساعت ۱۰ صبح به ۲۴۱ رسید که وجود این آلاینده بیش از چهار برابر استانداردهای زیست‌محیطی است.

    رئیس امور آزمایشگاه‌های اداره کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی ادامه داد: همچنین شاخص آلاینده ذرات کمتر از ۲ و نیم میکرون در هوای اراک در ساعت ۱۰ صبح امروز (چهارشنبه) به ۱۶۵ رسید که این آلاینده نیز بیش از ۲ برابر حد مجاز است.

    اراک یکی از هشت کلانشهر آلوده کشور است که از ابتدای امسال تاکنون ۱۰۹ روز ناسالم در کارنامه خود به ثبت رسانده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما