سه شنبه 10 شهريور 1405 - Tue 01 Sep 2026
  • توافق مکه مبتنی بر بازدارندگی جمعی است

  • ایران ممکن است محاصره دریایی ترامپ را با جنگ بشکند

  • شکایت پرسپولیس از استقلال

  • پزشکیان و پوتین دیدار کردند

  • آمریکایی‌ها مفهوم مذاکره را با دیکته کردن اشتباه گرفته‌اند/ هیچ فعالیت هسته‌ای در کوه کلنگ نداریم

  • وقتی گروه فشار چکش حذف را بالا می‌برد

  • حکمتِ تذکر مهم رهبر انقلاب به دولت+ عکس

  • ۸۰ شهروند قربانی کلاهبرداری دردیوار

  • قیمت میوه و تره بار امروز ۱۰ شهریور ۱۴۰۵

  • مشاهده یک حیوان عجیب در مشهد / فیلم

  • لحظه‌های ناب در عکاسی خیابانی / عکس

  • «عقرب زرد» چگونه از سیم‌خاردار نفس عبور کرد؟

  • شوخی پزشکیان و الهام علی‌اف / فیلم

  • مصاحبه انتخاباتی نتانیاهو خشم کاربران خارجی را برانگیخت+ فیلم

  • امنیت آسمان تهران را مدیون این ۴۲ نفر بودیم

  • آمریکا تکان خورد، موشک خورد حاکمیت بلامنازع ایران بر تنگه هرمز

  • قیمت روز خودرو | جدول جدید امروز

  • ترکیدن لاک‌پشت زیر آرواره قدرتمند تمساح / فیلم

  • چای سبز واقعاً لاغرکننده است؟

  • طلا کشش افزایش قیمت نیافت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 326390
    تاریخ انتشار: 13/دي/1401 - 15:25

    کاوه رضایی در استقلال؟

    با اعلام مدیرعامل جدید تراکتور، مهاجم این باشگاه می‌تواند به صورت توافقی از جمع پرشورها جدا شود.

     کاوه رضایی در استقلال؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا کاوه رضایی در ابتدای لیگ بیست و دوم، زمانی که نتوانست به لیست استقلال اضافه شود به تراکتور پیوست. حضور ناگهانی رضایی در تراکتور از همان ابتدا باعث شد که شایعاتی درباره قرارداد او به وجود بیاید که آن شایعه، امکان جدایی این بازیکن در نیم فصل و پیوستنش به استقلال براساس مفاد قراردادش با تراکتور بود.

    این شایعه وقتی قوت گرفت که ساپینتو در همان هفته‌های ابتدایی لیگ برتر فوتبال و زمانی که در مراسم رونمایی از کاپ جام جهانی حضور پیدا کرده بود، عنوان کرد که کاوه رضایی در بخش مهمی از فصل برای استقلال بازی خواهد کرد.

    حالا با نزدیک شدن به نیم فصل رقابت‌های لیگ برتر و شروع نقل و انتقالات، هواداران استقلال و تراکتور منتظر هستند تا ببینند تکلیف کاوه رضایی چه می‌شود. هوشنگ نصیرزاده، مدیرعامل جدید تراکتور و رئیس کمیته تدوین مقررات فدراسیون فوتبال درباره این موضوع می‌گوید که تفاسیر مختلفی از قرارداد کاوه رضایی می‌توان کرد اما قرارداد این بازیکن به شکلی است که طرفین در صورت توافق می‌توانند قرارداد را فسخ کنند.

    با این اوصاف احتمالا امکان جدایی کاوه رضایی از تراکتور وجود دارد اما باید دید که تکلیف مهاجم سابق کلوب بروژ بلژیک چه می‌شود و او در نیم فصل دوم برای تراکتور به میدان می‌رود یا استقلال.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما