پنجشنبه 07 آبان 1405 - Thu 29 Oct 2026
  • واکنش الناز شاکردوست به شایعه مهاجرت

  • شوک به کشتی ایران؛ حسن یزدانی شکست خورد

  • چه آرزوهایی با هم داشتیم علیرضا شریفی /فاطمیه

  • شروع بی‌رحمانه رحمان عموزاد با ضربه فنی +فیلم

  • لحظه منفجر کردن خانه یک زندانی / فیلم

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • آخرین نتایج انتخابات اسرائیل؛ دولت وحدت یا انتخابات مجدد؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنج‌شنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • فلج تنفسی و مرگ با خوردن این غذاها

  • شروع طوفانی حسن یزدانی +فیلم

  • چرا سلطنت‌طلبان از کرامت انسانی خود عبور کرده‌اند؟+ عکس

  • جنون در اسرائیل: بگذارید جهان بداند!

  • انهدام یک فروند پهپاد MQ1 ارتش تروریستی آمریکا در تنگه هرمز

  • اجرای احکام قطعی پرونده آذین خودرو با ۲۱۶۸ شاکی

  • انفعال سازمان ملل در برابر خطرات هسته‌ای

  • چرا دوره نهفتگی ایدز خطرناک است؟

  • بحران گازوئیل ماندگار شد

  • افزایش رفت‌وآمدهای دیپلماتیک همزمان با تقویت آرایش نظامی + عکس و فیلم

  • یحیی سریع: فرودگاه عدن را تخلیه کنید

  • بازگشت بورس به مدار صعود

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 326124
    تاریخ انتشار: 12/دي/1401 - 11:46

    تداوم اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل

    رییس پلیس راهور تهران بزرگ از ادامه اجرای طرح زوج و فرد از در منزل براساس مصوبه کارگروه کاهش آلودگی هوا در تهران خبر داد.

     تداوم اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس «سردار محمد حسین حمیدی» رییس پلیس راهور تهران بزرگ درباره منع تردد خودروها از در منزل گفت: طرح زوج و فرد از در منزل براساس مصوبه کارگروه کاهش آلودگی هوا از روز شنبه در تهران اجرایی شده است و خودروهای متخلف اعمال قانون می‌شوند.

    وی درپاسخ به این سوال که این طرح تا چه زمانی اجرا خواهد شد، ادامه داد: تا زمانی که مصوبه کارگروه کاهش آلودگی در این خصوص وجود داشته باشد اجرای طرح زوج و فرد از در منزل ادامه خواهد داشت.

    رییس پلیس راهور تهران بزرگ در پاسخ به این سوال که آیا این اجرای این طرح تاثیری در کاهش آلودگی هوا خواهد داشت، گفت: به صورت مقطعی این اقدامات می‌تواند در کاهش آلودگی هوا در شهر تاثیرگذار باشد اما به صورت درازمدت خیر و باید دراین خصوص تصمیمات اساسی اتخاذ شود.

    سردار حمیدی همچنین در خصوص ترافیک در ساعات اولیه شب گفت: طرح ترافیک در ساعت ۶ عصر به پایان می‌رسد و ما با موجی از سفر در این ساعت از شب مواجه هستیم و این امر طبیعی است چراکه کاربران ترافیک یا از محدوده خارج و یا به محدوده طرح وارد می‌شوند.

    وی ادامه داد: اما بعد از آن یعنی حدود ساعت ۸ شب ترافیک مناسب در خیابان‌ها است. در واقع از ساعت ۶ تا ۸ شب به دلیل پایان طرح ترافیک و تردد خودروها با پیک ترافیک در این ساعت مواجه هستیم.

    رییس پلیس راهور تهران بزرگ خاطرنشان کرد: نمودارهارهایی که براساس سامانه‌های سطح شهر ترسیم می‌شود نشان می‌دهد که علیرغم اینکه با افزایش سفرها در سال ۱۴۰۱ مواجه بوده‌ایم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل بدون احتساب شرایط کرونایی و قبل از کرونایی شرایط خیلی بهتری داریم.

    سردار حمیدی همچنین درباره برخورد با متخلفانی که اقدام به مخدوش کردن پلاک خودرو یا موتورسیکلت کرده‌اند گفت: با این افراد برخورد و متخلفان به دادگاه معرفی شده‌اند

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما