سه شنبه 19 خرداد 1405 - Tue 09 Jun 2026
  • قربانی شکستن آتش بس جنگ، ترامپ خواهد بود یا نتانیاهو؟

  • ترامپ برود به جهنم، باید به‌فکر خودمان باشیم

  • ناک‌اوت آمریکا و اسرائیل! / فیلم

  • پول‌پاشی برای عناصر تجزیه‌طلب و سلطنت‌طلبان /طرح ورود ده‌ها هزار تروریست از غرب کشور +عکس و فیلم

  • توصیه مهم سردار سیدمجید موسوی به مردم

  • قیمت دلار امروز سه شنبه ۱۹ خرداد

  • تماس فیفا با رئیس فدراسیون فوتبال ایران در مکزیک

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۹ خرداد

  • حمایت روسیه از موضع ایران در شورای حکام آژانس

  • در صورت تکرار شرارت‌ دشمن، پاسخ ما شدیدتر می‌شود

  • حریم هوایی عراق باز شد

  • فرار ایرلاین‌های خارجی از بن‌گوریون

  • انتقاد پاپ از تشدید نظامی‌گری در دنیا

  • نخستین تمرین تیم ملی در کمپ تمرینی تیخوانا / عکس

  • حملات موشکی ایران به رژیم صهیونیستی / عکس

  • جزئیات حملات ایران و اسرائیل

  • رایزنی مجدد تلفنی نتانیاهو و ترامپ

  • گروسی منفعل خواستار پایبندی ایران به تعهداتش شد

  • هشدار پلیس آگاهی درباره انتشار شایعات در فضای مجازی

  • سربازی که در کنار حضرت آقا به آرزویش رسید

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 325844
    تاریخ انتشار: 10/دي/1401 - 22:24

    زندگی‌نامه «پله» پرفروش شد

    با درگذشت «پله» ستاره سابق دنیای فوتبال در ۸۲ سالگی، کتاب زندگی این اسطوره ورزشی در صدر فهرست پرفروش‌ها در آمریکا قرار گرفت.

    زندگی‌نامه «پله» پرفروش شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از  ایسنا به نقل از ورایتی، «پله»، اسطوره فوتبال جهان که این ورزش را در سطح بین المللی محبوب کرد، روز پنجشنبه در سن ۸۲ سالگی درگذشت و اکنون مردم در سراسر جهان به دنبال یافتن اطلاعات بیشتر در مورد زندگی این ورزشکار محبوب از طریق کتاب زندگی‌نامه او هستند.

    «پله» در کتاب «چرا فوتبال مهم است: نگاهی به بیش از شصت سال فوتبال بین‌المللی» که در سال ۲۰۱۵ منتشر شد، مسیر ظهور خود به عنوان یک ستاره زمین فوتبال را دنبال می‌کند، از خیابان‌های فقرزده سائوپائولو تا سه بار برنده شدن جام جهانی. او همچنین به کار خود در مبارزات حقوق بشری، به ویژه کمک به کودکان فقیر در برزیل اشاره می کند که باعث شد او به عنوان سفیر سازمان ملل انتخاب شود و نشان شوالیه افتخاری از بریتانیا دریافت کند.

    «پله» در طول دوران حرفه‌ای خود که به طور جدی در سن ۱۵ سالگی شروع کرد، چندین رکورد را شکست. ۱۲۷۹ گل او در ۱۳۶۳ بازی حرفه‌ای یک رکورد جهانی گینس است. او تنها بازیکنی در جهان است که سه بار قهرمان جام جهانی فوتبال شده است و در دوران بازی خود، پردرآمدترین ورزشکار جهان محسوب می‌شد.

    پس از قهرمانی در جام جهانی ۱۹۵۸، «پله» ملقب به پادشاه (O Rei) شد و به طور گسترده به عنوان بهترین بازیکن این ورزش در نظر گرفته شد. این عنوان غیررسمی در تمام دوران حرفه‌ای او باقی ماند تا اینکه وی در سال ۱۹۷۷ بازنشسته شد و تا زمان مرگش به عنوان سفیر جهانی ورزش به فعالیت ادامه داد.

    کتاب «چرا فوتبال مهم است: نگاهی به بیش از شصت سال فوتبال بین‌المللی» در ۳۰۴ صفحه توسط پله و با همکاری «برایان وینتر» نوشته شده و توسط انتشارات پنگوئن رندوم هاوس منتشر شده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما