یکشنبه 17 خرداد 1405 - Sun 07 Jun 2026
  • سلفی جالب مهدی قایدی در اتوبوس تیم ملی

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۷ خرداد

  • پیام مهم پرسپولیس به اعضای خارجی تیم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۷ خرداد

  • کابوس ترامپ برای تبدیل شدن به کارتر دوم در برابر ایران +عکس و فیلم

  • قهرمان‌سازی رسانه‌های معاند از یک گروگان‌گیر معتاد

  • بازتاب روزانه جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان

  • حمایت سازمان شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکا

  • یمن و تنگه راهبردی باب‌المندب؛ قدرتی فراتر از موشک و پهپاد

  • رعیت‌مآبی؛ طرفداران پهلوی به کجا می‌روند؟ + عکس و فیلم

  • هشدار هواشناسی برای ۱۷ استان

  • قیاسی: سکوتم در زمان جنگ اشتباه بود!

  • بیانیه ایران درباره نقض مستمر آتش‌بس توسط آمریکا

  • قدردانی وزیر کشور از مواضع اصولی چین

  • بازداشت و بازجویی ۷ بازیکن تیم ملی فوتبال عراق در آمریکا

  • مذاکرات ایران و آمریکا در مراحل پایانی است

  • قائم مقام دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب شد

  • رویدادها و لحظه‌های ثبت‌شده در نقاط مختلف جهان / عکس

  • شکایت میلیون دلاری بیخ گوش استقلال

  • یک شایعه ترسناک درباره تیم ملی ایران!

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 325610
    تاریخ انتشار: 08/دي/1401 - 13:41

    چرا پرسپولیس از لوکادیا شکایت نمی‌کند؟

    پرسپولیسی‌ها این روزها درگیر فراهم کردن قسط اول بدهی خود به رادوشوویچ هستند و تا شنبه وقت دارند ۲۵۰ هزار دلار به او بپردازند.

    چرا پرسپولیس از لوکادیا شکایت نمی‌کند؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبرورزشی باشگاه پرسپولیس در واکنش به فسخ قرارداد یورگن لوکادیا که سه روز بعد از رفتنش از ایران انجام داد، هنوز هیچ واکنش رسمی انجام نداده است. این درحالی است که هواداران این تیم انتظار داشته و دارند که در این ماجرا حق پرسپولیس تضییع نشود و این باشگاه حتما از بازیکن هلندی شکایت کند.

    لوکادیا برای فسخ قراردادش با پرسپولیس از بند فورس‌ماژور (شرایط خاص که شامل زلزله، سیل، نبودن امنیت در کشور و...) استفاده کرده. درحالی‌که هیچ یک از این شرایط در کشور حاکم نیست و مربیان و بازیکنان خارجی زیادی هستند که در لیگ ایران فعالیت می‌کنند. به توجه به همین مساله لوکادیا کار سختی برای قانونی جلوه دادن اقدامش به فیفا خواهد داشت به شرطی که باشگاه پرسپولیس این پرونده را به فیفا برده و خواهان غرامت از بازیکن هلندی شود. اتفاقی که هنوز رخ نداده و گفته می‌شود دلیلش مشکلات مالی باشگاه پرسپولیس و جمع‌آوری اسناد بیشتر از لوکادیا است.

    اما یکی از مسئولان باشگاه پرسپولیس در این مورد گفت: «در حال حاضر باشگاه فقط تا شنبه مهلت دارد تا ۲۵۰ هزار دلار که قسط اول بوژیدار رادوشوویچ است را به وی بپردازد و اگر پرداختی انجام نشود جریمه سنگینی در انتظار باشگاه خواهد بود. از این‌رو فراهم کردن این پول در شرایط فعلی واجب‌تر از هرچیز دیگر ایست.» لازم به ذکر است که اگر پرسپولیس در پرداخت پول رادو تاخیر به‌وجود بیاورد ۲۰۰ هزار دلار جریمه خواهد شد!

    نظرات بینندگان
    نظرات شما