به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، اسحاق جهانگیری روز یکشنبه در افتتاحیه نهمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک و بیمه افزود: ما کشوری هستیم که یکی از مهمترین منابع مالی که به رشد اقتصادی و اداره کشور کمک کرده و به آن متکی بودیم درآمد نفت بوده است.
وی ادامه داد: اینکه در طی سنوات گذشته مکرر گفته شده اتکای اقتصاد کشور و یا بودجه کشور به درآمدهای نفتی باید کم شود، بعنوان یک سیاست قبلی و جدی است و در سیاست های اقتصاد مقاومتی هم وجود دارد اما واقعیت این است که به هر حال بخش نفت در بودجه کشور و متکی بودن به آن نقش مهمی داشته است.
معاون اول رئیس جمهوری اضافه کرد: یک زمانی تصور می کردیم ممکن است کشورهای نفت خیز روزی برای مقابله با برخی جریانات سیاسی مجبور شوند که شیر چاه های نفت را ببندند و گفته بشود که نفت صادر نمی کنیم تا دیگرانی که شرایطی را بر کشورها تحمیل می کنند را تنبیه کنیم.
جهانگیری تصریح کرد: تقریبا هیچوقت در بین کشورها تفاهمی بوجود نیامد و طبیعی هم هست که همه کشورها به این منبع درآمد وابسته شوند و چنین تصمیمی به سختی گرفته خواهد شد.
منبع : ایرنا



