جمعه 29 خرداد 1405 - Fri 19 Jun 2026
  • آقای یگانه بوی کباب نبود داشتن خر داغ میکردن ‌

  • دستگیری اوباش قمه‌کش در جنوب تهران / فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • پیام تبریک رئیس جمهور تاجیکستان به پزشکیان

  • کلیک نکنید؛ پیام‌های جعلی ۳۵۰ قربانی گرفت

  • باباجون بین همه عممونو خیلی زدن / حمید علیمی

  • توسعه کریدور شمال–جنوب با پشتوانه بانکی شتاب می‌گیرد

  • قدرت‌های بزرگ‌تر از هم این نابود شدند، اما دشمن عبرت نمی‌گیرد+عکس

  • نرخ افزایش اجاره‌بها در تهران چقدر است؟

  • آلودگی هوا با خطر زوال عقل مرتبط است

  • تغییر در خط حمله بلژیک برای بازی مقابل ایران؟

  • جزئیات توافق ایران و آمریکا؛ مسعود پزشکیان و دونالد ترامپ تفاهم‌نامه را امضاء کردند +عکس و فیلم

  • لحظه امضای تفاهم‌نامه با ایران ازسوی ترامپ /فیلم

  • نتانیاهو در جنگ ایران ملاحظات متفاوتی با آمریکا داشت

  • ثبت‌نام اربعین۱۴۰۵ از چه‌زمانی است؟

  • حسین جان ای آبروی دو عالم / پویانفر

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • عصبانیت لاپید از شکست نتانیاهو مقابل ایران

  • حمله گسترده پهپادی اوکراین به روسیه+ فیلم

  • لحظه برخورد شدید بازیکن ازبکستان با تصویربردار در جام جهانی! / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 324828
    تاریخ انتشار: 03/دي/1401 - 13:33
    مهدی جهان تیغی

    چه کسی به حمید فرخ نژاد گفت که از سخن گفتن درباره عمرو عاص عذرخواهی کند؟!

    بخشی از گفتگوی حمید فرخ نژاد بازیگر فراری با اینترنشنال سعودی نیات مذهبی گردانندگان پشت صحنه این رسانه را بیشتر برملا کرد.

    چه کسی به حمید فرخ نژاد گفت که از سخن گفتن درباره عمرو عاص عذرخواهی کند؟!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،گفتگوی حمید فرخ نژاد، بازیگر فراری با رسانه سعودی ایران اینترنشنال ارزش سیاسی خاصی نداشت ولی حاوی یک نقطه بسیار تلخ ولی مهم بود .

    یک: بیش از این برخی کارکنان بی‌بی‌سی‌فارسی از هدف‌های تجزیه‌طلبانه ایران اینترنشنال سخن گفته بودند و در ظاهر تلاش کردند به نوعی ردپای خود را از این پروژه لو رفته و آشکار شده رسانه‌ای پاک کنند. اما اینکه مزدوران به ظاهر ایرانی اینترنشنال سعودی در ازای دریافت چند هزار دلار از شاهزاده های سعودی حاضر شده‌اند که برای تجزیه ایران اقدامات همه جانبه رسانه‌ای و عملیاتی کنند، در طول عمر فعالیت اپوزیسیون جمهوری اسلامی نیز از سیاه ترین نقاط به شمار می‌رود.

    دو: تلاش حکومت وهابی سعودی برای تجزیه ایران به عنوان مرکز نشر اسلام ناب و درست در نقطه مقابل اسلام وهابی ریشه در یک انگیزه اعتقادی قوی دارد. به همین دلیل هم مشاهده می‌شود که تمرکز این شبکه سعودی در برجسته سازی گروه‌های تندرو مذهبی سنی در ایران بسیار بیشتر از رسانه‌های دیگر است. این تمرکز به گونه‌ای است که سهم اپوزسیون سنی جمهوری اسلامی در این شبکه به نسبت دیگر اپوزیسیون بالاتر از معمول عرف سالهای گذشته در میان رسانه‌های ضدانقلاب بوده است. موضوعی که نه تنها نشانه اجرای یک ماموریت ویژه رسانه‌ای است بلکه نشان می‌دهد که کارفرمایان سعودی گرایش‌های اعتقادی خود را نیز در حال پیاده سازی هستند.

    سه: اما بخشی از گفتگوی حمید فرخ نژاد بازیگر فراری با اینترنشنال سعودی نیات مذهبی گردانندگان پشت صحنه این رسانه را بیشتر برملا کرد. فرخ نژاد در بخشی از این گفتگو به یکباره و بدون ضرورتی خاص از اینکه زمانی به عمرو عاص تعرضی کوچک داشته، عذرخواهی می‌کند! اینکه به او تاکید شده که درباره موضوعات بلوچستان ایران و حوادث آنجا در میانه گفتگوی خود شبهه آفرینی کند تا شیب مهار التهابات در آنجا را به ظن خودشان کندتر کنند، چیز عجیبی نیست و بر اساس همان ماموریت‌های ویژه گفته شده ایران اینترنشنال درباره اهل سنت ایران است ولی عذرخواهی کردن به‌یکباره بابت یک تعرض تلویحی به عمرو عاص جای بسی تامل دارد. برای کسانی که از میزان حساسیت ویژه وهابیت در عادی سازی و سفید سازی برخی شخصیت های خاص صدر اسلام که در مخالفت و دشمنی با اهل بیت در تاریخ اسلام شهره شده‌اند، آگاهی دارند و از تلاش‌های سالهای اخیر این جریان تندرو نیز برای تحمیل برخی اشخاص معلوم الحال به عنوان خطوط قرمز کاذب به جامعه اهل سنت که پیش از این چندان اهمیتی نداشته، آگاهی دارند، دیدن گنجانده شدن عذرخواهی از سخن گفتن درباره عمرو عاص در وسط یک گفتگو به ظاهر سیاسی و دور از مسایل مذهبی جای تعجب ندارد و نشانه ذهن متعصب مذهبی کارفرمای وهابی فعال در پشت صحنه است.

    چهار: بی‌شک تلاش برای تخریب «ایران قوی» هدف مشترک محور وهابی، بهایی، عبری و غربی است ولی بازگو کردن این گزاره نیز بسیار مهم است که بخش مهمی از این تدارکات عظیم رسانه ای در واقع گرفتن انتقام از ملت ایران بابت اعتقادات دینی شان هست و به علت سردست گرفتن پرچم اهل بیت پیامبر اسلام‌ در جهان است‌ و چقدر خبیث هستند افرادی که در ظاهر داد مخالفت خواهی با جمهوری اسلامی می‌زنند ولی در باطن کمک حال وهابیت و یهود صهیونیست برای دشمنی بیشتر با اهل بیت پیامبر اسلام هستند. البته این نشانه اوج حقانیت و مشروعیت جمهوری اسلامی است که مخالفت و دشمنی با آن، به صورت همزمان مخالفت و دشمنی هم با اهل بیت علیهم‌السلام و هم با ایران قوی است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما