پنجشنبه 05 شهريور 1405 - Thu 27 Aug 2026
  • استوری رامین رضاییان و دعوت از هواداران فولاد

  • شهید موسوی علمدار رهبر شهید در جنگ سوم بود

  • سیل ویرانگر در نپال با ۱۷ کشته صدها مفقودی / فیلم

  • جهان به روایت تصویر /از غرق شدن ترامپ تا حمله به غزه

  • سیدمجید بنی فاطمه/مشتری نگاه تو خورشیده

  • عذرخواهی هافبک سپاهان از استقلالی‌ها

  • بِسِنت خالی بست؛ مستندات چه می‌گویند؟

  • امارات ویزای هادی چوپان را باطل کرد

  • بابت گرانی‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنیم

  • آمریکا شرایط ما را نپذیرد، تنگه هرمز باز نخواهد شد

  • ۱۲ میلیون لیتر بنزین بیشتر در راه است

  • بزرگ‌ترین انجیرستان دیم جهان در فصل برداشت / عکس

  • قیمت دلار کاهشی شد

  • قرارداد امیر قلعه‌نویی تمدید شد

  • پاسخ قالیباف به نامه حسین شریعتمداری: /عقلانیت انقلابی، نقطه گم‌شده امروز است

  • حفظ انسجام ملی، پادزهر محاسبات دشمن

  • اخیرا علی کریمی دل خیلی‌ها را شاد کرده است

  • هرج‌و‌مرج در وزارت جنگ آمریکا؛ بحران در راس فرماندهی ارتش

  • ویدئوی دیده نشده از رهبر شهید در منزل آیت‌الله صافی

  • کشف ۸ گروه تروریستی در ایران / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 324616
    تاریخ انتشار: 30/آذر/1401 - 21:12

    اعلام شرایط جدید پیش فروش قبر در بهشت زهرا

    سازمان بهشت زهرا شرایط جدید پیش فروش قبور در بهشت زهرا (س) را اعلام کرد.

    اعلام شرایط جدید پیش فروش قبر در بهشت زهرا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از  ایسنا، روابط عمومی سازمان بهشت زهرا (س) در اطلاعیه ای اعلام کرد که باتوجه به ضرورت اصلاح شرایط و فرآیندهای موضوع حق واگذاری استفاده از قبور (پیش فروش) در بهشت زهرا(س) و لزوم اتخاذ روش‌های شفاف‌تر در راستای ایجاد عدالت شهروندی، سازمان بهشت زهرا (س) تسهیل و سامان بخشی به موضوع پیش فروش قبور که یکی از اصلی‌ترین خواسته های مردمی است را در دستور کار خود قرار داده است.

    طبق شرایط جدید، اولویت حق استفاده از قبور در قطعات قدیمی به افرادی واگذار می‌شود که یکی از بستگان درجه یک متقاضی، در آن قطعات مزار داشته باشد.

    همچنین برای جلوگیری از هرگونه سوء استفاده در این امر، به هر کدملی صرفا یک پلاک قبر واگذار می‌شود و شرایط انتقال سند قبر به دیگران نیز برداشته شده است.

    در پیش فروش قبور، هزینه دوطبقه از سه طبقه پیش فروش شده، در زمان فروش دریافت خواهد شد و هزینه یک طبقه دیگر نیز در آینده با اولین دفن، به نرخ مصوب روز از خانواده متوفی دریافت خواهد شد. 


    ۳۰ درصد از ظرفیت قبور خالی قطعات قدیمی بعنوان ذخیره دفن روز، پیش فروش نخواهد شد تا امکان دفن در قطعات قدیمی در آینده نیز برای متقاضیان همچنان وجود داشته باشد.

    بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان بهشت زهرا (س)،یادآور می‌شود موضوع پیش فروش قبور، بیش از دو دهه است که در بهشت زهرا(س) انجام می‌شود و نرخ گذاری آن نیز توسط شورای محترم اسلامی شهر صورت می‌گیرد.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما