پنجشنبه 09 مهر 1405 - Thu 01 Oct 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 324303
تاریخ انتشار: 28/آذر/1401 - 18:08

یادداشت اعتراضی ایران تحویل چینی‌ها شد

سفیر ایران از ارائه یادداشت اعتراضی کشورمان به مقامات عالی پکن خبر داد که در آن بر ضرورت توجه چینی‌ها به حساسیت‌های منطقه ای تاکید شده است.

یادداشت اعتراضی ایران تحویل چینی‌ها شد

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از  ایرنا، محمد کشاورززاده روز دوشنبه در توییتر نوشت: در دیدار با مقامات عالی چین ضمن ارائه یادداشت اعتراضیه خواستار توجه دستگاه دیپلماسی چین به حساسیت های منطقه ای شدم.

سفیر ایران در چین افزود: طرف چینی با تاکید مجدد به احترام به تمامیت ارضی ایران روابط دو کشور را راهبردی و برنامه ۲۵ ساله در منطقه غرب آسیا را که فقط با ایران منعقد شده را حاکی از آن دانست.

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی چهارشنبه گذشته در دیدار فرستاده نخست وزیر چین از مواضع مطرح شده توسط رئیس‌جمهور این کشور درباره جزایر سه‌گانه صریح انتقاد کرد و «هو چون هوا» هم در پاسخ گفت که پکن همواره به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی احترام گذاشته و از تلاش ایران در تامین منافع اساسی خود حمایت می‌کند.

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما