پنجشنبه 15 مرداد 1405 - Thu 06 Aug 2026
  • با تنگه هرمز، راه تنفس دشمن را باز نکنید!

  • پرسپولیس بازیکن شاه ماهی استقلال را جذب کرد

  • عصبانیت ترامپ از رؤیافروشی وزیر جنگ آمریکا در قبال ایران

  • ورود تجهیزات جدید به یگان‌های ارتش

  • در برابر تجاوز دشمنان رهروانی جان بر کف خواهیم بود

  • موج اعتراض مجازی علیه جدیدترین اقدام زامبی‌های فرقه پهلوی+ عکس

  • ورود غافلگیرکننده کاپی‌باراها به ساختمان مجلس /فیلم

  • قیمت لحظه ای دلار امروز پنجشنبه 15 مرداد

  • نقل‌وانتقالات سرخ پوش /خرید بازیکن ستاره خارجی برای پرسپولیس

  • حرکت عجیب وینیسیوس در اینستاگرام

  • قیمت گوشت امروز 15 مرداد

  • جاری شدن خون از گوش آرپی‌جی‌زن‌ها+ عکس

  • بازار ارز به کدام سو می‌رود؟

  • دستگیری ۸ شرور مسلح شاخص و مرتبطین گروهک‌های تروریستی

  • ورود حسن روحانی برای رادیکال‌سازی فضای سیاسی؟

  • قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 15 مرداد

  • سلام کربلا ؛ حسین ستوده

  • لحظه اصابت هواپیمای هندی به زمین / فیلم

  • عالیشاه در یک قدمی گل‌گهر

  • ۲ سوتفاهم بزرگ در مورد رویکرد ترامپ به ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 32407
    تاریخ انتشار: 20/تير/1395 - 09:44
    پایگاه خبری حامیان ولایت/بین الملل

    اهالی نینوا برای نابودی داعش آماده شوند

    نخست‌وزیر عراق با اعلام آزادسازی کامل پایگاه راهبردی القیاره در جنوب موصل، از اهالی استان نینوا خواست برای عملیات آزادسازی شهرهایشان آماده شوند.

    اهالی نینوا برای نابودی داعش آماده شوند

    به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از «السومریه نیوز»، دفتر «حیدر العبادی» نخست‌وزیر عراق، عصر شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد «العبادی آزادسازی پایگاه القیاره در موصل را که مرکز مهمی برای عملیات آزادسازی موصل می‌باشد را اعلام کرد.»
     
    العبادی در این بیانیه با اشاره به عملیات موفقیت‌آمیز «فلوجه» و فرار داعشی‌ها از این شهر، از اهالی استان نینوا خواست برای آزادسازی شهرهایشان و نابود کردن داعشی‌ها آماده شوند.»
     
    در این بیانیه آمده است «نیروهای ما طی روزهای گذشته بدون به‌ راه انداختن جنجال‌های رسانه‌ای و در میدان جنگ، داعشی‌ها را تحت تعقیب قرار دادند و کشتند و تاکنون 100 کیلومتر پیشروی کرده‌اند و این، انتقام مهمی از گروهک‌های تروریستی است که می‌خواهیم آنها را نابود کنیم و ما سرزمین‌مان را خیلی زود پاکسازی خواهیم کرد.»
     
    نخست‌وزیر عراق تأکید کرد «ما عناصر داعش و حامیان و مبلغان برای این گروه تروریستی را سرکوب خواهیم کرد. برخی تلاش کردند با خون عراقی‌ها تجارت کنند ولی ما چنین اجازه‌ای به آنها نمی‌دهیم.»
     
    وی خاطرنشان کرد «جای سلاح در جبهه‌های جنگ است نه در بغداد، و نیروهای قهرمان ما برای آزادسازی سرزمین‌شان ادامه خواهند داد و همچنان پیروزی کسب خواهند کرد.»
     
    براین اساس، «نوفل العاکول» استاندار نینو، روز شنبه آزادسازی پایگاه هوایی القیاره در جنوب موصل از اشغال تروریسم داعشی را اعلام و خاطرنشان کرده بود که نیروهای امنیتی بدون درگیری، وارد این پایگاه شده‌اند.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما