شنبه 28 شهريور 1405 - Sat 19 Sep 2026
  • «دهن‌کجی» اروپا و کانادا به ترامپ؛ آمریکا تنهاتر می‌شود

  • لاله مرزبان و یک اتفاق خوب در فضای مجازی

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • آیا آب سخت واقعاً موجب تخریب بافت مو می‌شود؟

  • هر گونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود

  • دشمن مانع ورود واکسن به کشور است

  • هرمز در مشت ایران، باب‌المندب در دست یمن؛ چگونه ایران نظم جدید را از مسیر گلوگاه‌های راهبردی شکل می‌دهد؟

  • سقوط ۴۱ درصدی تولید نفت خلیج فارس

  • اهتزاز پرچم ایران در دهکده بازی‌های آسیایی / فیلم

  • انهدام ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری

  • جدایی ۱۰ بازیکن ستاره از پرسپولیس!

  • قیمت جدید خودروهای داخلی در بازار

  • ادعای تازه ترامپ، تلاش چین برای میانجی‌گری و فشارهای تازه آمریکا + عکس

  • عراق: مرز چذابه از فردا باز می‌شود

  • قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • چرا خلبان آ‌مریکایی از تلویزیون ایران می‌ترسید؟ + عکس

  • تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

  • از لایه ازون چه خبر؟

  • فیل کوچکی بدون خرطوم و دم / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 323996
    تاریخ انتشار: 26/آذر/1401 - 21:58

    هشدار کارکنان بخش تکنولوژی رژیم صهیونیستی به نتانیاهو

    بیش از ۴۰۰ نفر از کارکنان بخش تکنولوژی رژیم صهیونیستی در پیامی به نخست‌وزیر مامور به تشکیل کابینه این رژیم، نسبت به سیاست اعضای تندرو کابینه وی هشدار دادند.

    هشدار کارکنان بخش تکنولوژی رژیم صهیونیستی به نتانیاهو

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا

    از خبرگزاری فلسطینی سما، بیش از ۴۰۰ نفر از کارکنان اسرائیلی به بنیامین نتانیاهو هشدار داده‌اند سیاست‌هایی که ائتلاف کابینه او می‌خواهد دنبال کند، می‌تواند به صنعت این رژیم آسیب برساند و مانع از سرمایه‌گذاری خارجی شود.

    در پیام ارسالی این کارکنان برای نتانیاهو آمده است: ما کارآفرینان، بنیان‌گذاران استارت‌آپ‌ها در اسرائیل، سرمایه‌گذاران و مدیران صندوق‌های سرمایه‌گذاری، نگرانی‌مان در مورد عواقب مخرب این سیاست‌ها و قوانین مصوب در کنست برای اقتصاد و صنعت فناوری پیشرفته را اعلام می‌کنیم.

    بخش فناوری و تکنولوژی رژیم صهیونیستی حدود ۲۵ درصد از کل درآمدهای مالیاتی در سرزمین‌های اشغالی و حدود ۱۰ درصد از نیروی کار این رژیم را تشکیل می‌دهد.

    با حضور بیشترین شمار شهرک نشینان و اعضای احزاب دینی «صهیونیستی» و «حریدی» در کِنِست رژیم صهیونیستی پیش بینی می‌شد که ترکیب اعضای کِنِست و به تبع آن کابینه آینده صهیونیست‌ها متفاوت از گذشته باشد و این رژیم بیش از پیش در مسیر افراط گرایی و تنش آفرینی حرکت کند.

    کارشناسان سیاسی، کابینه جدید رژیم صهیونیستی را که پس از پنج سال بن بست سیاسی روی کار خواهد آمد، از تندروترین و فاسدترین کابینه‌های تاریخ این رژیم جعلی ارزیابی کرده‌اند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما