دوشنبه 30 شهريور 1405 - Mon 21 Sep 2026
  • از کلاس درس تا دوخت لباس امید/ عکس

  • موشک ۵۰ متری در خیابان‌های شهر! / فیلم

  • تصاویری از آیت‌الله شبیری زنجانی

  • ژاپنی ها خواستار ستاره استقلال شدن

  • زمان اعزام بیرانوند به سربازی مشخص شد

  • سقوط قیمت نفت همزمان با سفر میانجی به تهران

  • فیش عمره ارزان شد + عکس

  • جزئیات تازه از پرونده قتل ۵ عضو یک خانواده در تهران

  • کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد

  • همایشی که سوژه خنده فضای مجازی شد+ عکس و فیلم

  • پست سردار آزمون در بازگشت به تیم ملی با یک سوتی بزرگ!

  • کرایه‌ سرسام‌آور نفتکش‌ها

  • جزئیات مراسم تشییع و تدفین آیت‌الله شبیری زنجانی

  • ایران چه فیلمی را برای اسکار 2027 انتخاب می‌کند؟

  • واکاوی پشت‌پرده یک بحران اجتماعی

  • وقوع حادثه دریایی در تنگه هرمز

  • ستاره هافبک پرسپولیس در راه برگشت

  • قیمت موبایل‌ امروز دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۵

  • بازتاب پیامدهای جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان

  • توقف کامل صادرات نفت عربستان سعودی/ خط‌ و نشان انصارالله یمن برای ترکیه و پاکستان + عکس و فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 323975
    تاریخ انتشار: 26/آذر/1401 - 17:54
    جام جهانی ۲۰۲۲ قطر؛

    پاس گل فیفا به هواداران آرژانتین؛ افزایش فروش بلیت‌ به نفع آلبی‌سلسته

    با تصمیم فیفا مبنی بر فروش ۱۰ هزار بلیت دیگر برای فینال جام جهانی ۲۰۲۲ قطر میان آرژانتین و فرانسه، ‌جنون واقعی در بین هواداران آرژانتین به راه افتاد.

     پاس گل فیفا به هواداران آرژانتین؛ افزایش فروش بلیت‌ به نفع آلبی‌سلسته

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا، چیزی که تمام آرژانتین برایش فریاد می‌زد بالاخره به دست آمد و فیفا روز گذشته از فروش ۱۰ هزار بلیت دیگر برای فینال بزرگ جام جهانی ۲۰۲۲ قطر بین آلبی سلسته و فرانسه خبر داد.

    تصمیم فیفا برای فروش ۱۰ هزار بلیت دیگر در سایت رسمی خود درست زمانی گرفته شد که هجوم هواداران آرژانتینی برای تماشای زنده فینال جام جهانی به دوحه دوچندان شد؛ البته باز شدن بلیت‌های جدید برای فروش منحصر به هواداران آرژانتینی نبود، زیرا فیفا بلیت‌ها را بدون تمایز ملیت منتشر کرد.

    این تصمیم فیفا همچنین برای جلوگیری از فروش بلیت در بازار سیاه خیابان‌های دوحه است؛ ‌جایی که یک بلیت ۵۰۰ درصد بیشتر از ارزش اصلی خود قیمت‌گذاری می‌شود. اتفاقی که در بازی کرواسی و آرژانتین صدای هوادار آلبی سلسته را درآورد؛ زیرا برخی از صندلی‌ها که ارزش آنها هزار دلار بود، به قیمت ۵ هزار دلار فروخته شد و صدها هوادار آرژانتینی اعلام کردند که بلیت ۷۰۰ دلاری تقریباً ۴ هزار دلار فروخته شده است.

    گفته می‌شود در فینال جام جهانی که روز یکشنبه بین دو تیم فرانسه و آرژانتین برگزار خواهد شد، از ۹۰ هزار صندلی ورزشگاه لوسیل، ۴۵ هزار صندلی برای آرژانتینی‌ها اختصاص دارد. این بازی در ورزشگاه لوسیل از ساعت ۱۸:۳۰ برگزار می‌شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما