جمعه 20 شهريور 1405 - Fri 11 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 323699
    تاریخ انتشار: 24/آذر/1401 - 11:54

    قیمت آجیل شب یلدا چقدر است؟

    مشاور اتحادیه آجیل و خشکبار تهران گفت: قیمت هر کیلوگرم آجیل مخلوط درجه یک شب یلدا (آجیل شیرین) حداکثر ۳۵۰ هزار تومان تعیین شده و مردم گران‌تر نخرند.

     قیمت آجیل شب یلدا چقدر است؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا: «مصطفی احمدی» گفت: امسال نیز طبق سنوات گذشته برای شب یلدا و جلوگیری از سردرگمی مردم در خرید محصول آجیل و خشکبار حداکثر قیمت تعیین و اعلام شد تا گران فروشی در این محصول صورت نگیرد.

    نماینده اتحادیه آجیل و خشکبار تهران اظهار داشت: انتظار می‌رود فروشندگان خشکبار، اقلام مختلف آجیل مخصوص شب یلدا را به مقادیر تعیین شده بفروشند و کم وزنی فروش در برخی از اقلام اتفاق نیفتد.

    به گفته وی، قیمت آجیل شب یلدا امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته بین ۲۵ تا ۳۰ درصد افزایش قیمت را تجربه کرده است.

    احمدی، علل افزایش قیمت آجیل و خشکبار را نوسان نرخ ارز، استمرار خشکسالی‌ها و کم‌آبی در کشور دانست و تصریح کرد: امسال تولید برخی اقلام مربوط به خشکبار در کشور بین ۳۰ تا ۳۵ درصد افت داشته است که با توجه به کاهش عرضه، قیمت افزایش می‌یابد، البته در برخی اقلام همچون فندق، مغز فندق و تخمه ژاپنی با کاهش قیمت‌ها روبرو شده‌ایم.

    به گفته وی، صادرات و واردات آجیل و خشکبار کشور با نوسان نرخ ارز ارتباط مستقیم دارد.

    این مقام صنفی با بیان اینکه ما در کشور نرخ مصوبی برای خشکبار نداریم و قیمت را عرضه و تقاضا تعیین می‌کند، خاطرنشان کرد: این موضوع ارتباطی به شب یلدا ندارد، اما از آنجایی که تقاضا در برخی ایام همچون شب یلدا و نوروز افزایش می‌یابد تصور برای مردم ایجاد می‌شود که قیمت‌ها برای این ایام افزایش پیدا کرده است.

    احمدی توصیه کرد مردم آجیل مورد نیاز شب یلدای خود را از فروشگاه‌های معتبر و دارای پروانه کسب خریداری کنند تا در صورت هرگونه تخلف این موضوع قابل پیگیری باشد، در عین حال به‌جای خرید مغز و خشکبار تفکیکی آجیل مخلوط و درهم شب یلدا را با قیمت‌های مناسب‌تر تهیه کنند.

    به گزارش ایرنا، سال گذشته قیمت تعیین شده آجیل و خشکبار شب یلدا بین ۱۸۰ تا ۲۷۵ هزار تومان تعیین شده بود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما