چهارشنبه 22 مهر 1405 - Wed 14 Oct 2026
  • حمله به لنج صیادی در آب‌های سیریک + فیلم

  • سفر کوتاه کربلا به برنامه آخر هفته اضافه شد

  • شایعه اجرای شلاق کارکنان پتروپارس در هویزه کذب است

  • قیمت نفت برنت امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • آژیر پلیس برای شیرهای اشغالگر / فیلم

  • قیمت طلا امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • تقویت‌کننده‌های طبیعیِ بدن در پاییز

  • تکرار ادعای ترامپ درباره پایان سریع جنگ با ایران

  • عامل عملیات‌های مسلحانه علیه شهروندان ایرانی در جریان جنگ رمضان به دار مجازات آویخته شد

  • ارتباط خاص تروریست‌ها با مراکز کودک‌آزاری اپستین!+ عکس

  • ابوالفضل مهمدی اولین طلای ایران را ضرب کرد

  • نفهمید «حریفت ما هستیم» یعنی چه؟

  • عملیات ترکیبی نرم علیه قصاصِ قاتلان

  • آخرین وضعیت ستاره استقلالی برای دیدار با الغرافه

  • زیرساخت‌ها خط قرمزند ولی نه برای غزه و یمن!

  • سقوط جمهوری خواهان

  • زلزله زیر پای تصویربردار مسابقه فوتبال / فیلم

  • وعده افزایش دستمزد کارگران به کجا رسید؟

  • شکایت پرسپولیس از بیرانوند

  • مادامیکه آمریکا به جنگ ادامه دهد امنیت به تنگه هرمز بر نمی‌گردد+ فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 322947
    تاریخ انتشار: 19/آذر/1401 - 10:22

    اوکراین با سلاح‌ آمریکایی، لوهانسک را هدف قرار داد

    رسانه‌های روسیه به نقل از منابع محلی اعلام کردند ارتش اوکراین بامداد امروز شنبه مناطقی در استان لوهانسک را موشک‌باران کردند.

    اوکراین با سلاح‌ آمریکایی، لوهانسک را هدف قرار داد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر منابع و مقامات محلی در استان لوهانسک در شرق اوکراین می‌گویند ارتش اوکراین بامداد امروز با ۳ فروند موشک آمریکایی هیمارس، مناطق مسکونی شهر «اسواتوفه» را هدف قرار داد.

    تاکنون گزارشی از میزان تلفات و خسارت این حمله موشکی منتشر نشده است.

    با آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین در اسفندماه پارسال، آمریکا و اروپا علاوه بر اعمال تحریم‌های گسترده علیه مسکو، تاکنون حجم زیادی از انواع تسلیحات نظامی در اختیار ارتش اوکراین قرار داده‌اند.

    دوشنبه پیش هم دفتر نمایندگی جمهوری خلق دونتسک در مرکز مشترک نظارت و هماهنگی پرونده‌های مربوط به جنایات جنگی در اوکراین اعلام کرد که نیروهای اوکراینی منطقه «وروشیلوفسکای» در جمهوری دونتسک را با ۱۰ موشک گراد بمباران کردند.

    آن‌گونه که خبرنگار اسپوتنیک در منطقه گزارش داد در پی این حمله موشکی چند نفر زخمی شدند و دو ساختمان از جمله ساختمان یک کلیسا آتش گرفتند.

    جمهوری‌های دونتسک و لوهانسک و مناطق زاپروژیا و خرسون از ۲۳ تا ۲۷ سپتامبر (اول تا پنجم مهر) برای پیوستن به روسیه همه‌پرسی برگزار کردند و اکثریت رای‌دهندگان با الحاق این مناطق به روسیه موافقت کردند.

    رئیس جمهور روسیه ۲۴ فوریه (پنجم اسفند ۱۴۰۰) در نطقی تلویزیونی اعلام کرد که در واکنش به درخواست جمهوری‌های دونباس (دونتسک و لوهانسک) در شرق اوکراین و همچنین به منظور «نازی‌زدایی و غیرنظامی‌کردن اوکراین»، فرمان آغاز «عملیات ویژه نظامی» در اوکراین را صادر می‌کند تا از مردمی که هشت سال مورد سوءاستفاده و نسل‌کشی رژیم کی‌یِف بوده‌اند، حفاظت کند و اوکراین از وجود «نئونازی‌ها» پاکسازی شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما