جمعه 20 شهريور 1405 - Fri 11 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 322876
    تاریخ انتشار: 17/آذر/1401 - 21:54

    زیرساخت های اجرای طرح کالا برگ الکترونیکی در حال آماده سازی است

    مدیرکل اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی استان هرمزگان و دبیر ستاد استانی طرح شبکه ملی اعتبار گفت: بستر شبکه ملی اعتبار برای اجرای طرح کالا برگ الکترونیک در راستای اجرای سیاست های عدالت محور دولت مردمی سیزدهم درحال آماده سازی است.

    زیرساخت های اجرای طرح کالا برگ الکترونیکی در حال آماده سازی است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا، مجتبی معین وزیری عصر پنج‌شنبه اظهار داشت: دولت برای اعمال سیاست های حمایتی خود نیاز به بستر فنی فراگیر و یکپارچه داشت و شکل گیری شبکه ملی اعتبار (شما) بر اساس سیاست های عدالت محور دولت به عنوان بستر مناسب برای مدیریت و اختصاص تمامی اعتبار های حمایتی بر اساس هر کد ملی را در دستور کار قرار گرفت.

    وی ادامه داد: دولت به منظور تقویت سلامت غذایی خانوارها این امکان را برای آن ها ایجاد می کند که به اعتبار یارانه بتوانند یک ماه زودتر کالا های اساسی را خریداری کنند. این امر ضمن حمایت از سبد غذایی خانوار موجب پیاده سازی سامانه در گستره کشور و استان مربوطه می‌شود.

    وی اضافه کرد: دولت به منظور تقویت سلامت غذایی خانوارها این امکان را برای آن ها ایجاد می‌کند که به اعتبار یارانه بتوانند یک ماه زودتر کالاهای اساسی را خریداری کنند، این امر ضمن حمایت از سبد غذایی خانوار موجب پیاده سازی سامانه در گستره کشور و استان مربوطه می‌شود.

    وی گفت: این امکان برای تمام یارانه بگیران استان هرمزگان فعال خواهد شد و نیاز به هیچ اقدامی نیست، مقدار اعتبار اختصاص داده شده به هر خانوار به میزان مبلغ یارانه دریافتی است.

    معین وزیری افزود: هرمزگانی‌ها می‌توانند با مراجعه به فروشگاه های مجاز نسبت به استفاده از این اعتبار در خرید اقلام اساسی استفاده کنند.

    ‏وی خاطرنشان کرد: خرید اقلام اساسی به صورت نقدی و اعتباری است، یعنی مقدار مشخص از قیمت کالا از محل اعتبار اختصاص داده شده پرداخت می‌شود و خریداران باید مابقی مبلغ را از کارت بانکی یا به صورت نقدی پرداخت کنند.

    دبیر ستاد استانی طرح شبکه ملی اعتبار با تاکید مجدد بر اختیاری بودن شرکت در این طرح و استفاده از این اعتبار، گفت: استفاده از اعتبار از تمامی کارت های بانکی سرپرست خانوار امکان پذیر خواهد بود و در مورد کالاهای مشمول طرح نیز الزامی به خرید یک نشان تجاری مشخص نیست.

    ‏معین وزیری بیان کرد: افراد می‌توانند از گروه کالای اعلام شده و از هر نشان تجاری دلخواه خرید خود را انجام دهند.

    وی اظهار داشت: شرکت در این طرح برای فروشندگان نیز اختیاری است و چهار صنف خواروبار، لبنیات، پروتئین و فروشگاه های زنجیره ای می‌توانند با مراجعه به نرم افزار های بازار و مایکت یا از طریق وبگاه sfara.ir نسبت به نصب برنامه‌ی شما (فارا) و ثبت نام از قسمت پنل فروشنده در این طرح اقدام کنند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما