سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • کشف یک تونل عجیب در مرز مکزیک / فیلم

  • تولد نخستین کره‌خر در عربستان پس از یک قرن / عکس

  • از چاله عراق به چاه ایران؛ اعتراف ترامپ به تکرار یک اشتباه + عکس

  • جزئیات طرح رایگان شدن دائم تردد با مترو و بی آر تی

  • شکوه پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان / فیلم

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد

  • آنچه باید درباره علیرضا بیرانوند بدانید

  • یک کنایه تمیز به کارمندان شبکه من و تو

  • آقای دکتر قالیباف حد یقف شما و تیم مذاکره کننده با آمریکا تا کجاست؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ خرداد

  • پرسپولیس در آستانه جذب ستاره‌های جوان

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خردادماه

  • چگونه ابوترابی نقشه بعثی‌ها برای قتل‌عام اسرا را ناکام گذاشت؟ + عکس

  • حزب‌الله: ایران لبنان را شامل هر توافقی می‌کند

  • ۹۰۰ نقطه تهران میزبان اجتماعات مردمی مقاومت

  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 322721
    تاریخ انتشار: 16/آذر/1401 - 17:50

    راه‌هایی برای خلاص‌شدن از استرس‌های زندگی

    برای خلاص‌شدن از فشار استرس‌ها نباید فقط به دیگران وابسته بود بلکه خودمان نیز باید دست به کار شویم.

    راه‌هایی برای خلاص‌شدن از استرس‌های زندگی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا، روزنامه جام جم نوشت: «گاهی وقت‌ها زندگی به‌قدری به آدم‌ها سخت می‌گیرد که ما چاره‌ای ‌جز جدی نگرفتن آن نداریم. این درست همان وقتی است که باید از فشار زندگی فرار کنیم تا استرس‌ها نتوانند ما را از پا دربیاورند.

    مثلا هرچند کوتاه ولی میان مشغله‌های مختلف زندگی برای خود فرصت تفریح فراهم کنیم یا با سرگرمی‌هایی که دوست‌شان داریم، مشغول شویم. این کارها بار استرس‌ها را تا حدی از دوش‌مان برمی‌دارند و زندگی را دوست‌داشتنی‌تر می‌کنند. نسخه‌های همیشگی برای کاهش استرس هم همچنان معتبر است یعنی بهره گرفتن از انواع فنون آرامش ذهن، از دعا و نیایش تا مراقبه و تفکر.

    علاوه بر اینها یک نسخه موثر دیگر هم وجود دارد که اجرایی‌شدن آن منوط به داشتن دوستان و نزدیکانی است که سنگ صبور ما باشند. ما می‌توانیم با این افراد از عمق دل‌مان حرف بزنیم و با بیان احساسات‌مان از تنش‌های درونی خود بکاهیم. اما برای خلاص شدن از فشار استرس‌ها نباید فقط به دیگران وابسته بود بلکه خودمان نیز باید دست به کار شویم. توصیه مهم این است که تلاش کنیم فردی مثبت باشیم و یاد بگیریم از چیزهایی که خوش‌مان می‌آید و دوست‌داشتنی‌اند، تمجید کنیم به‌خصوص اگر این چیزهای خوب در وجود دیگران است. تمجید از محسنات دیگران قبل از آنها به ما انرژی‌های خوب را منتقل می‌کند که برای رها شدن از استرس‌ها واقعا به کار می‌آید.»

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما