یکشنبه 15 شهريور 1405 - Sun 06 Sep 2026
  • هدف رضا پهلوی ویرانی و نابودی ایران است + فیلم

  • تعداد قطارهای مسیر ایران و چین سه‌رقمی شد

  • صدور ابلاغیه انضباطی برای خداداد عزیزی و امید عالیشاه

  • شهردار رینه لاریجان بازداشت شد

  • اصلی‌ترین نبرد ما در میدان تولید و معیشت مردم است/ پوزه دشمن را در میدان جنگ اقتصادی هم به خاک می‌مالیم/آمریکایی‌ها خوب می‌دانند که دوران پاسخ‌های متناسب به پایان رسیده است

  • پشت خداداد عزیزی به کجا گرم است؟

  • تاکید پزشکیان برای بررسی حادثه انفجار تانکر

  • شهریه اجباری مدارس ممنوع شد

  • چرا ثبت‌نام عمره آغاز نشد؟

  • ترامپ در میان آمریکایی‌ها به «جیمی کارتر دوم» تبدیل شده است

  • آقای روحانی دوگانه اصلی مقاومت و تسلیم است نه هیچ چیز دیگر

  • نجات گوزن گرفتار در چاه توسط دو مرد / فیلم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • اقدام عجیب ستاره پرسپولیس!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور

  • حالا ایران، آمریکا را تحریم اولیه و ثانویه می‌کند

  • سپاه: شمپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت

  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 322005
    تاریخ انتشار: 10/آذر/1401 - 20:23

    تحلیل اسکوچیچ از نتایج تیم ملی ایران در جام‌جهانی فوتبال

    سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران از تاکتیک دفاعی ایران و بالا رفتن سن تیمی ایران در جام جهانی انتقاد کرد.

    تحلیل اسکوچیچ از نتایج تیم ملی ایران در جام‌جهانی فوتبال

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از  ایسنا و به نقل از سایت net، تغییر رئیس فدراسیون فوتبال چند ماه قبل از جام‌جهانی باعث شد تا دراگان اسکوچیچ از پست خود به عنوان سرمربی ایران برکنار و کارلوس کی روش به عنوان سرمربی ایران منصوب شود. با این حال تیم ملی ایران در جام جهانی در دور گروهی حذف شد تا پرونده حضور این تیم در جام جهانی بسته شود. 

    دراگان اسکوچیچ درباره‌ی ارزیابی خود از وضعیت ایران در جام جهانی فوتبال گفت: من فکر می‌کنم با کارلوس در مورد دیدگاه‌مان به فوتبال کاملاً متفاوت هستیم. فکر می‌کنم من خیلی نسبت به او مربی هجومی‌تری در فوتبال هستم. در مورد مربی‌ها بعضی‌ها می‌گویند یک نفر معلم است، یکی رهبر است، یکی این‌طور است، یکی آن‌طور است تقسیم بندی مربیان از نظر من بسیار ساده است. مربی‌ها یا ریسک می‌کنند یا نمی‌کنند. من فکر می‌کنم کی‌روش در فوتبال خیلی محتاط است. بگذارید بهتر توضیح بدهم. وقتی مقابل یک حریف قوی بازی می‌کنید، باید به تیم خود اعتماد کنید. اگر من بودم فکر نمی‌کنم مقابل انگلیسی‌ها دفاع می‌کردیم و از این نظر ما با هم فرق داریم، نگاه ما به فوتبال متفاوت است.  

    او در ادامه گفت:‌ من می‌گویم که نمی‌توان تیمی از بازیکنان وفادار به خود را در زمین قرار دهید. شما باید بهترین بازیکنان خود را به زمین بفرستید نه بازیکنان وفادار به خود. باید با بازیکنان رابطه ایجاد کنید. به خاطر همین است که وقتی ترکیب تیم ملی ایران را دیدم خیلی تعجب کردم و باور نمی‌کردم.

    سرمربی سابق ایران ادامه داد:‌ یک بار در مصاحبه‌ای گفتم که من آن کسی نیستم که در پارک روی گل‌ها پا بگذارم بلکه سعی می‌کنم از اطراف جاده بروم. حرف‌های زیادی پشت سر من بود. شما دیدید که ناگهان تیم ملی ایران مسن‌ترین تیم جام جهانی شد. کی‌روش، چند بازیکن مثل روزبه چشمی و رامین رضائیان را به تیم دعوت کرد. نه کریم انصاری فرد و نه کاپیتان احسان حاج صفی برای تیم من اگر سرمربی بودم بازی نمی‌کردند. من تیم ملی ایران را جوان کردم و ما انرژی جدیدی به دست آوردیم و بعد ناگهان، مثل این است که شما به تنظیمات قبلی برمی‌گردید. من نه تنها به رفتن به جام جهانی فکر می‌کردم. می‌خواستم برای مربی بعدی چیزی بگذارم و از این نظر این اقدامی که صورت گرفت فاجعه بود. 

    او در ادامه گفت: بگذارید بیشتر توضیح دهم. رئیس فعلی فدراسیون فوتبال ایران قبلا در فدراسیون بود. آنها ۷ میلیون یورو برای ویلموتس هزینه کردند که فکر کنم یک ماه و نیم سرمربی ایران بود و در انتخابی جام جهانی در حال حذف شدن بود. ایران در زمان او یک امتیاز تا حذف شدن فاصله داشت.

    این مربی کروات در ادامه گفت: چه بگویم وقتی یک مربی نتوانست دو بار با یک تیم به جام‌جهانی برود و حالا برای سومین بار در یک دوره سرمربی تیم دیگری شد. من در عمرم چنین چیزی را ندیده‌ام. او با کلمبیا نتوانست به جام جهانی برود و در ادامه با مصر هم نتوانست و سپس به ایران آمد. این یک اتفاقی بود که هیچ منطقی در آن وجود نداشت اما من در نهایت به خوبی تحملش کردم. من سه سال آنجا کار کردم و عملکرد خیلی خوبی داشتم و  ۲۵ امتیاز کسب کردم. ما مسابقات را سریع‌تر به پایان رساندیم و همه رکوردها شکسته شد مثلا بحرین را برای اولین بار در خانه خود شکست دادیم. چه کار می توانیم بکنیم. زندگی ادامه دارد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما