چهارشنبه 27 خرداد 1405 - Wed 17 Jun 2026
  • برنامه تمرینی بلژیک پیش از دیدار با ایران

  • افزایش قیمت محصولات ایران خودرو کلید خورد

  • واردات خودروهای برقی برای ناوگان عمومی تهران

  • بلژیک به کمک ترامپ مقابل ایران چشم دوخت

  • ستون پایداری و اقتدار ملی در اندیشه امام خامنه‌ای

  • سیدمجید بنی فاطمه/آقای ما

  • عملیات ویژه ضد راداری سپاه که موجب تسلیم آمریکا در مذاکرات شد +عکس

  • اسرائیلی شدن گروهک‌های ضدانقلاب+ سند

  • سید طالع باکویی / گلیرم کربلا

  • فیلم جدید از حمله به ضاحیه / فیلم

  • آمریکا اراده و توانی برای اجرای تعهدات خود ندارد

  • چرا اسرائیل به ضاحیه حمله کرد؟!

  • پرستوی یهودی و سقوط یک رئیس‌جمهور + عکس

  • انهدام هسته ۴ نفره تروریستی-تکفیری توسط وزارت اطلاعات

  • در بمباران‌ها خاموش بودند؛ امروز برای باخت تیم ملی فریاد می‌زنند

  • حاج قاسم کردستان که بود؟ + عکس

  • هدیه غافلگیرکننده سید مجید به فرزند شهید میرغفاری +عکس

  • حمله هوایی اسرائیل به ضاحیه در بیروت +فیلم

  • هزینه‌های سرسام‌آور شکست ترامپ در برابر ایران

  • از اشک شوق تا هرج‌ومرج در خیابان‌های نیویورک / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 321965
    تاریخ انتشار: 10/آذر/1401 - 14:26

    تمجید شیخ سلمان از صعود استرالیا

    رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) از استرالیا برای صعود به مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی تمجید کرد.

     تمجید شیخ سلمان از صعود استرالیا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس تیم ملی فوتبال استرالیا پس از شکست دانمارک و راه یابی به مرحله بعد رقابت های جام جهانی شیخ سلمان رئیس کنفدراسیون آسیا را به تمجید وا داشت.

    در پیام شیخ سلمان آمده است: "روحیه تیمی و انگیزه مثال زدنی استرالیا در واقع یک منظره قابل مشاهده بود و واضح است که آنها به دلیل ظهور به عنوان اولین تیم کنفدراسیون فوتبال آسیا که جایگاه خود را در مرحله یک هشتم نهایی تثبیت کردند، سزاوار ستایش و تحسین هستند.

    از طرف خانواده فوتبال آسیا، مایلم به جامعه فوتبال استرالیا و فوتبال استرالیا تبریک بگویم و برای آنها در تلاش برای ادامه رقابت استثنایی خود در قطر آرزوی موفقیت داریم.

    شیخ سلمان افزود:«تیم‌های آسیایی ما همچنان به رکوردهای جدید در بزرگ‌ترین صحنه ادامه می‌دهند و ما امیدواریم که عملکرد قوی آن‌ها باعث شود تا با پیشرفت مسابقات، به مراحل بعدی صعود کنند.»

    ساکروزها موفق شدند برای دومین بار در تاریخ خود پس از موفقیت مشابه در جام جهانی فوتبال ۲۰۰۶ آلمان به مرحله یک هشتم نهایی راه یابند.

    متیو لکی پس از دریافت پاس قاطع از رایلی مک‌گری در یک ساعت از کسپر اشمایکل گذشت تا دومین برد متوالی استرالیایی‌ها را برای اولین بار در تاریخ جام جهانی فوتبال به ارمغان بیاورد و از دستاوردهای سال‌های ۲۰۰۶ و ۲۰۱۰ پیشی بگیرد.

    مردان گراهام آرنولد باید روز یکشنبه، ۱۳ آذرماه (۴ دسامبر) در ورزشگاه الثومامه، مقابل صدرنشین گروه C قرار بگیرد. آن ها می‌توانند با عبور از آرژآنتین تاریخ سازی کنند و به مرحله یک هشتم نهایی برسند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما