دوشنبه 30 شهريور 1405 - Mon 21 Sep 2026
  • از کلاس درس تا دوخت لباس امید/ عکس

  • موشک ۵۰ متری در خیابان‌های شهر! / فیلم

  • تصاویری از آیت‌الله شبیری زنجانی

  • ژاپنی ها خواستار ستاره استقلال شدن

  • زمان اعزام بیرانوند به سربازی مشخص شد

  • سقوط قیمت نفت همزمان با سفر میانجی به تهران

  • فیش عمره ارزان شد + عکس

  • جزئیات تازه از پرونده قتل ۵ عضو یک خانواده در تهران

  • کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد

  • همایشی که سوژه خنده فضای مجازی شد+ عکس و فیلم

  • پست سردار آزمون در بازگشت به تیم ملی با یک سوتی بزرگ!

  • کرایه‌ سرسام‌آور نفتکش‌ها

  • جزئیات مراسم تشییع و تدفین آیت‌الله شبیری زنجانی

  • ایران چه فیلمی را برای اسکار 2027 انتخاب می‌کند؟

  • واکاوی پشت‌پرده یک بحران اجتماعی

  • وقوع حادثه دریایی در تنگه هرمز

  • ستاره هافبک پرسپولیس در راه برگشت

  • قیمت موبایل‌ امروز دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۵

  • بازتاب پیامدهای جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان

  • توقف کامل صادرات نفت عربستان سعودی/ خط‌ و نشان انصارالله یمن برای ترکیه و پاکستان + عکس و فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 321162
    تاریخ انتشار: 03/آذر/1401 - 19:06

    معاندان و یک کشته سازی ناشیانه دیگر در گرگان

    شبکه‌های معاند فارسی زبان که موج کشته سازی را در حوادث اخیر کشور به راه انداختند، این بار دست روی فوت یک نوجوان گرگانی گذاشتند.

    معاندان و یک کشته سازی ناشیانه دیگر در گرگان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر؛ شبکه‌های معاند فارسی زبان که موج کشته سازی را در حوادث اخیر کشور به راه انداخته‌اند، این بار دست روی فوت یک نوجوان گرگانی گذاشتند.

    در این رسانه‌ها اعلام شد که فوت نوجوان گرگانی به نام «مهدی کابلی» بر اثر ضرب و جرح مأموران در جریان اعتراضات بوده و جسد وی هم در سکوت خبری دفن شده است.

    بنا به اظهارات پدر مهدی و همچنین اظهارات شاهدان و صورتجلسه اورژانس، فوت نامبرده به دلیل تصادف با موتورسیکلت در زیرگذر دخانیات گرگان اتفاق افتاده است.

    همچنین ترک نشین موتورسیکلت که دوست متوفی بوده در بیمارستان بستری بوده و تحت مداوا است و اعلام کرده که سرعت بالا و برخورد با گاردریل دخانیات به گلشهر عامل این حادثه بوده است.

    گفتنی است در محل زیرگذر دخانیات گرگان تا کنون هیچ تجمعی رخ نداده که مأموران بخواهند در آن منطقه با فردی درگیر شوند.

    معاون اجتماعی انتظامی گلستان در این خصوص گفت: موتورسیکلت با دو سرنشین (مهدی کابلی و دوست وی) از سمت ناهارخوران به سمت میدان ولیعصر در حال حرکت بوده که در حوالی گلشهر به دلیل سرعت بالا، به گاردریل برخورد می‌کند.

    سرهنگ علیرضا نصیری افزود: راننده و سرنشین به بیمارستان پنجم آذر منتقل شده اما به دلیل شدت جراحات راننده فوت می‌کند.

    وی بیان کرد: نفر دوم آسیب دیدگی داشته اما مشکل خاصی ندارد و تحت مداوا است.

    نصیری اضافه کرد: این اولین بار نیست که دشمنان نظام سعی در کشته سازی با این ترفند نخ نما شده دارند و در هفته‌های گذشته برای «نوید بادپا» جوان گنبدی هم چنین اتفاقی افتاد.

    معاون اجتماعی انتظامی گلستان گفت: این فرد هم در سانحه‌ای فوت کرد و شبکه‌های معاند آن را به اغتشاشات ربط دادند در حالی که پدر وی به صراحت این ماجرا را تکذیب کرد و گفت که این حادثه ربطی به اغتشاشات نداشته است.

    وی تصریح کرد: همچنین مورد دیگر حریق در مسجد امام علی (ع) گرگان بود که معاندان اعلام کردند که اغتشاشگران مسجد را به آتش کشیدند در حالی که واحد کارگاهی طبقه بالای مسجد دچار حریق شده بود که با حضور مأموران آتش نشانی در لحظات اولیه اطفا شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما