شنبه 25 مهر 1405 - Sat 17 Oct 2026
  • درخشش جونان میهن، تلالو امیدهای ملت به جوانان در مسیر تحقق آینده‌ای باشکوه است/ دعای خیر اینجانب بدرقه راه همۀ جوانان ایران سرافراز

  • دیدار وزیر پیشنهادی دفاع با رئیس ستاد کل نیروهای مسلح+جزئیات

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال

  • نیروی دریایی سپاه: تنگه هرمز بسته است

  • پ‌ک‌ک در حال تخلیه مواضع خود در دهوک است

  • قیمت نفت امروز شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

  • سبک عرفانی در خنثی‌سازی مین!

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

  • ادامه تیکه های علی کریمی به رضا پهلوی

  • روایت اقتدار موشکی ایران

  • «پیمان مکه» یا «پیمان پرچم دروغین»

  • طرح فلج کردن 72 ساعته ایران

  • جنگ خواهد شد؟ چه زمانی؟

  • بازداشت ۱۱ مزدور دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی در ایلام

  • صادرات ایران به پاکستان موقتا متوقف شد

  • تمدید قرارداد پرسپولیس با ستاره های قدیمی‌

  • کنگره؛ ناظر جنگ یا شریک هزینه‌ها؟

  • تقلیل قدرت خرید کارگران

  • دفاع از مقاومت؛ ملاحظه راهبردی امنیت ملی ایران

  • ناکامی آمریکا با حملات دقیق ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 321115
    تاریخ انتشار: 03/آذر/1401 - 14:02

    قیمت مرغ به زیر نرخ مصوب رسید

     قیمت مرغ به زیر نرخ مصوب رسید

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» این روزها قیمت مرغ در بازار به حدی کاهش یافته که از نرخ مصوب دولتی هم ۱۱ هزار تومان پایین تر آمده است و این خبر خوب برای مصرف کنندگان است.

    قیمت مرغ پس از اصلاح ارز ترجیحی به ۵۹۵۰۰ تومان و پس از آن با انتقاد تولید کنندگان کیلویی ۶۳ هزار تومان مصوب شد.

    بررسی میدانی نشان می دهد که قیمت مرغ در منطقه ۱۹ تهران کیلویی ۵۲ هزار تومان است این خبر مورد رضایت مصرف کنندگان است.

    سرانه مصرف مرغ د ر کشور در سالهای گذشته دو برابر شده و اکنون حدود ۳۰ کیلوگرم است، افزایش قیمت گوشت قرمز، فراوانی و در دسترس بودن مرغ عامل رشد سرانه مصرف این محصول در سبد خانوار ها شده است.

    به گفته مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران کاهش قیمت مرغ چند دلیل عمده دارد،‌ نخست عرضه مرغ منجمد زیاد دربازار است دوم؛ جوجه ریزی یا همان تولید بیش از نیاز است و به تولید مازاد انجامیده است، سوم؛ برنامه صادرات و جمع آوری مرغ مازاد با سرعت بیشتری انجام نمی شود.

    چهارم برنامه های جمع آوری مرغ عمدتا روی مرغ های آرین متمرکز است و سایر نژادها که سهمشان در تولید هم به مراتب بیشتر است فراموش شده اند.

    وزارت جهاد برای حمایت از نژاد مرغ ایرانی آرین،‌اولویت های خود را روی این نژاد تعریف کرده است تا نژاد داخلی احیا شود با این استدلال که وابستگی به نژادهای انگلیسی برای امنیت غذایی کشور خطرناک است.

    برخی مرغداران هنوز در برابر استفاده از نژاد آرین مقاومت دارند و می گویند اصلاحاتی باید انجام شود و بهره وری آن به حد نژادهای دیگر مانند راس و کاپ برسد و پس از آن استفاده کنیم.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما