سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • کشف یک تونل عجیب در مرز مکزیک / فیلم

  • تولد نخستین کره‌خر در عربستان پس از یک قرن / عکس

  • از چاله عراق به چاه ایران؛ اعتراف ترامپ به تکرار یک اشتباه + عکس

  • جزئیات طرح رایگان شدن دائم تردد با مترو و بی آر تی

  • شکوه پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان / فیلم

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد

  • آنچه باید درباره علیرضا بیرانوند بدانید

  • یک کنایه تمیز به کارمندان شبکه من و تو

  • آقای دکتر قالیباف حد یقف شما و تیم مذاکره کننده با آمریکا تا کجاست؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ خرداد

  • پرسپولیس در آستانه جذب ستاره‌های جوان

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خردادماه

  • چگونه ابوترابی نقشه بعثی‌ها برای قتل‌عام اسرا را ناکام گذاشت؟ + عکس

  • حزب‌الله: ایران لبنان را شامل هر توافقی می‌کند

  • ۹۰۰ نقطه تهران میزبان اجتماعات مردمی مقاومت

  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 32063
    تاریخ انتشار: 14/تير/1395 - 20:28
    پایگاه خبری حامیان ولایت /بین الملل

    لشکرکشی ائتلاف سعودی به باب‌المندب

    حملات هوایی جنگنده‌های سعودی به استان صنعا، لشکرکشی ائتلاف سعودی به باب المندب و لحج، حملات هوایی به صنعا و مأرب و ناکامی تروریست‌ها در پیشروی به سوی منطقه صرواح از جدیدترین تحولات امروز یمن است.

    لشکرکشی ائتلاف سعودی به باب‌المندب

     «حسین الحوثی»، یکی از فرماندهان کمیته‌های انقلابی یمن در گفت‌وگو با فارس در صنعا اظهار داشت: تروریست ها بار دیگر از سیطره و پیشروی به سوی مناطق هیلان در صرواح در استان مأرب شرق یمن بازماندند.
     
    وی افزود: تروریست‌ها با داشتن نیروی بسیار و تجهیزات سنگین نتوانستند مانع پیشروی نیروهای امنیتی در کوفل و پیرامون آن در استان مأرب شوند.
     
    همزمان ائتلاف به سرکردگی ریاض، تجهیزات نظامی سنگینی به سوی باب المندب در دورترین نقطه جنوب غرب یمن و همچنین پایگاه العند در لحج در شمال عدن در جنوب این کشور فرستاد.
     
    این فرمانده یمنی خبر داد: ائتلاف به رهبری ریاض چندی پیش جنگ افزارها و تجهیزات نظامی شامل زره پوش و نیروهای بسیاری به منطقه رأس العاره نزدیک باب المندب و همچنین به سوی پایگاه العند در لحج فرستاد.
     
    اعزام نیروها و تجهیزات نظامی ائتلاف سعودی به جنوب یمن تنها چند روز پس از استقرار نیروهای سودانی شریک ائتلاف سعودی در این منطقه صورت گرفت در حالی که جنگنده‌های ائتلاف نیز بر فراز آسمان این مناطق به طور گسترده در پرواز به سر می‌برند.
     
    منطقه کهبوب واقع در حومه باب المندب نیز بار دیگر هدف حملات هوایی ائتلاف سعودی قرار گرفت و رسانه‌های سعودی و یمنی طرفدار ریاض نیز از دستاورد ائتلاف در این منطقه سخن گفتند.
     
    در مأرب نیز نزدیک به 30 تن در درگیری‌های منطقه هیلان در صرواح که در نتیجه تلاش مزدوران سعودی برای پیشروی در این منطقه صورت گرفت، کشته شدند.
     
    مناطق مأرب و نهم وابسته به استان صنعا شاهد تشدید حملات هوایی ائتلاف سعودی بود به گونه‌ای که مناطق پراکنده در نهم در هفت نوبت و منطقه وادی سریم در حریب القرامیش نیز در 2 نوبت بمباران شد.

    منبع : فرهنگ

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما