چهارشنبه 31 تير 1405 - Wed 22 Jul 2026
  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن/فیلم

  • افزایش حملات متقابل ایران و آمریکا و نگرانی از گسترش جنگ/مذاکرات پشت‌پرده با ایران در جریان است /توانمندی موشکی ایران همچنان پابرجاست+عکس

  • ادعای دوباره آمریکا علیه تنگه هرمز و ایران

  • سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به استان‌های جنوبی

  • دوراهی ستاره آبی پوش بین استقلال و پرسپولیس

  • تصویر ماهواره‌ای از انهدام رادار هشدار اولیه آمریکا در کویت

  • فیلم / کارگاه بمب‌سازی عامل فعال کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴

  • توطئه تل‌آویو علیه باب المندب با دو مزدور منطقه‌ای

  • فیلیمو سم‌های اینستاگرامی را به رسمیت شناخت

  • صندوق بازنشستگی دیگر جوابگوی بازنشستگان نیست

  • به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم + فیلم

  • راز و رمزهای بزرگ‌ترین مرکز آموزش جنگ زمینی سنتکام

  • پایگاه‌های الازرق و شیخ عیسی زیر رگبار حملات پهپادی ارتش + فیلم

  • با تمام توان در مقابل آمریکا خواهیم ایستاد

  • شنیده شدن صدای انفجار در اردن

  • سند جنایت دشمن آمریکایی صهیونی در ایران/عکس

  • حمله ایران به بندر عقبه اردن!

  • هشداراشعه ماورای بنفش تهران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 320267
    تاریخ انتشار: 26/آبان/1401 - 11:53

    زیست شبانه تهران به‌دور از آشوب و اغتشاش +فیلم

    مشاهدات میدانی در سطح معابر اصلی پایتخت حکایت از وضعیت طبیعی شهر و تردد معمول شهروندان و فعالیت مغازه‌ها و فروشگاه‌ها دارد.

     زیست شبانه تهران به‌دور از آشوب و اغتشاش +فیلم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از از روزهای گذشته دشمنان طی فراخوان‌های متعدد با کلیدواژه‌های مختلفی هم‌چون «اعتصاب سراسری» و «اعتراض گسترده» سعی در ایجاد مجدد آشوب و اغتشاش در شهرهای گوناگون و به‌طور ویژه تهران به‌عنوان پایتخت کشور داشتند.

    به‌همین سبب جریان رسانه‌ای وابسته به دشمن سعی ویژه‌ای در جهت اعتصاب‌نمایی در طول روز از راسته‌های تجاری و به‌طور ویژه در بازار تهران و تلاش در جهت آشوب‌نمایی در شب و در مناطق مرکزی شهر کرده و می‌کند.

    اکنون و به‌منظور آگاهی از وضعیت شهر خبرنگار ما به مناطق مرکزی تهران رفته و حاصل بررسی‌های میدانی خود را روایت کرده است.

    نقطه آغاز حرکت، از میدان فردوسی به سمت میدان انقلاب اسلامی است. ترافیک قابل توجهی در خیابان انقلاب اسلامی وجود دارد؛ اما به‌واسطه حضور عوامل پلیس راهور، ترافیک در حال مدیریت است.

    از محدوده چهارراه ولیعصر تا میدان انقلاب اسلامی ترافیک سبک‌تر است و تردد شهروندان به‌صورت عادی در جریان است.

    از ابتدای خیابان کارگر شمالی تا بلوار کشاورز، مغازه‌ها و فروشگاه‌ها هم‌چون سایر شب‌ها فعال هستند و عبور و مرور عادی در پیاده‌روها جریان دارد.

    بلوار کشاورز تا محدوده میدان ولیعصر نیز مانند اکثریت مناطق تهران وضعیت عادی دارد و تردد شهروندان در حال انجام است.

    در میدان هفتم تیر، علاوه بر فعالیت مغازه‌ها و فروشگاه‌ها، دست‌فروشان نیز مشغول به کاسبی هستند و مغازه‌های مستقر در خیابان مفتح نیز اغلب فعال و پذیرای مشتریان هستند.

    مقصد بعدی، خیابان جمهوری اسلامی است. در این محدوده نیز ترافیک نیمه سنگین وجود دارد و مغازه‌ها و فروشگاه‌ها در حال فعالیت و کسب هستند.

    مشاهدات میدانی از سطح شهر، حکایت از وضعیت عادی تهران دارد و پایتخت زیست شبانه عادی خود را در سپری می‌کند.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما