جمعه 27 شهريور 1405 - Fri 18 Sep 2026
  • «دهن‌کجی» اروپا و کانادا به ترامپ؛ آمریکا تنهاتر می‌شود

  • لاله مرزبان و یک اتفاق خوب در فضای مجازی

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • آیا آب سخت واقعاً موجب تخریب بافت مو می‌شود؟

  • هر گونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود

  • دشمن مانع ورود واکسن به کشور است

  • هرمز در مشت ایران، باب‌المندب در دست یمن؛ چگونه ایران نظم جدید را از مسیر گلوگاه‌های راهبردی شکل می‌دهد؟

  • سقوط ۴۱ درصدی تولید نفت خلیج فارس

  • اهتزاز پرچم ایران در دهکده بازی‌های آسیایی / فیلم

  • انهدام ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری

  • جدایی ۱۰ بازیکن ستاره از پرسپولیس!

  • قیمت جدید خودروهای داخلی در بازار

  • ادعای تازه ترامپ، تلاش چین برای میانجی‌گری و فشارهای تازه آمریکا + عکس

  • عراق: مرز چذابه از فردا باز می‌شود

  • قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • چرا خلبان آ‌مریکایی از تلویزیون ایران می‌ترسید؟ + عکس

  • تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

  • از لایه ازون چه خبر؟

  • فیل کوچکی بدون خرطوم و دم / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 319479
    تاریخ انتشار: 20/آبان/1401 - 16:16

    بحرین در آستانه انتخابات فرمایشی

    آل خلیفه در آستانه برگزاری انتخابات فرمایشی خود از همه نامزدها خواست که سکوت انتخاباتی را رعایت کنند.

    بحرین در آستانه انتخابات فرمایشی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از  الخلیج آنلاین، بحرین امروز جمعه و ۲۴ ساعت پیش از آغاز انتخابات پارلمانی و شهرداری وارد مرحله سکوت انتخاباتی شد. کمیته عالی نظارت بر سلامت انتخابات آل خلیفه در بخشنامه ای خواستار پایبندی همه نامزدها به توقف تبلیغات به همه شیوه ها از ساعت ۸ صبح روز جمعه شد.

    این کمیته بر اهتمام خود برای تضمین شرایط دموکراتیک و سالم که به برگزاری انتخاباتی آزاد و سالم و تقویت مشارکت مثبت و سازنده کمک کند، تاکید کرد!

    کمیته مذکور از رای دهندگان خواست مشارکت موثری طی فردا برای انتخاب نمایندگان خود داشته باشند.

    آخرین انتخابات پارلمانی در بحرین در سال ۲۰۱۸ برگزار شد. انتخابات بحرین هر ۴ سال یکبار برگزار می شود. پارلمان بحرین در سال ۲۰۰۲ به موجب قانون اساسی تشکیل شد و از ۴۰ نماینده که از طریق انتخابات و به صورت مستقیم انتخاب می شوند، تشکیل شده است. انتخابات شهرداری نیز همزمان با انتخابات پارلمانی بحرین برگزار می شود.

    در صورتی که انتخابات به دور دوم کشیده شود، پس از یک هفته در روز شنبه ۱۹ نوامبر برگزار خواهد شد و انتخابات خارج از کشور نیز در سفارت ها، کنسولگری ها و هیئت های دیپلماتیک بحرین در خارج از کشور در روز سه شنبه ۸ نوامبر و در صورت برگزاری دور دوم در ۱۵ نوامبر برگزار خواهد شد.

    این در حالی است که مخالفان سیاسی بخاطر سیاست سلطه طلبانه رژیم و اعمال سیاست انزوای سیاسی از سوی آل خلیفه و همزمان با آن ادامه بازداشت رهبران مخالف و تبعید بسیاری از رهبران دینی و سیاسی کشور و نیز سازش و عادی سازی مناسبات با دشمن صهیونیست و دادن تابعیت سیاسی کورکورانه به خارجی ها برای تغییر بافت جمعیتی بحرین با حمایت عربستان و همدستی آمریکا و انگلیس در سایه سکوت نهادهای بین المللی و سازمان ملل نسبت به این جنایات، شرکت در این انتخابات را تحریم کرده اند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما