چهارشنبه 06 آبان 1405 - Wed 28 Oct 2026
  • افزایش رفت‌وآمدهای دیپلماتیک همزمان با تقویت آرایش نظامی + عکس و فیلم

  • یحیی سریع: فرودگاه عدن را تخلیه کنید

  • بازگشت بورس به مدار صعود

  • جشن طلسم‌شکنی تاریخی لولا / عکس

  • ساحل سرخ استان شاندونگ چین در فصل پاییز/ عکس

  • زندان با الگوبرداری از زندان جنجالی السالوادور / فیلم

  • توییت حساب کاربری رهبر انقلاب خطاب به فرزندان ایران

  • دستگیری متهم ۶ هزار میلیارد تومانی در رشت

  • بن‌بست سیاسی، سناریوهای نخست‌وزیری و سایه جنگ با ایران+ عکس

  • جایی که بعثی‌ها از برنج سنگر ساختند! + عکس

  • ترمز واردات خودرو رسماً کشیده شد

  • فشارخون بالا دارید؛ این ۷ میوه را بخورید

  • با موشک‌های اقتدارآفرین مواضع آمریکا و اسرائیل نابود شد

  • : قطر به لوازم میانجی‌گری پایبند باشد

  • قیمت موبایل‌ امروز چهارشنبه ۶ آبان ۱۴۰۵

  • رونمایی ازستاره های جوان پرسپولیس!

  • غذای گرم؛ مستقیم در یخچال یا خنک شدن در فضای باز؟

  • رژه دیدنی هزاران گوسفند در جاده‌های برفی / فیلم

  • خطر مرگ ناشی از مصرف کنسروهای آلوده

  • قتل شهردار جونقان با شلیک گلوله

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 319329
    تاریخ انتشار: 18/آبان/1401 - 23:20

    انانیموس هم منافق از آب درآمد! + عکس

    انانیموس در آخرین توییت چند خبر تیلیغی به سود گروهک تروریستی منافقین منتشر کرده است؛ تا به این طریق ماهیت اصلی خود را به نمایش بگذارد.

    انانیموس هم منافق از آب درآمد! + عکس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، 

    طی روزهای گذشته یک گروه هکری مدعی شده است که چندین سایت دولتی ایران را هک کرده و به اطلاعات آن دسترسی پیدا کرده‌ است؛ هر چند که کارشناسان حوزه امنیت سایبری معتقدند هکی انجام نشده و این موضوع بیشتر جنبه روانی داشته است.

    انانیموس  «Anonymous» نام گروه  از هکرها است که این روزها در ایران خبرساز شده‌اند، این گروه در معرفی خود مدعی بود که از طریق انانیموس از درون  وبسایت ۴chanl بیرون آمده است. ۴chan یک نوع فروم بود که از سایت ۲channel الهام گرفته شده بود. در این سایت افراد به بحث حول محور موضوعات متفاوتی می‌پرداختند و اگر فردی پستی را ارسال می‌کرد، نام خود را وارد نمی‌کرد و به جای آن به صورت اتوماتیک به اسم Anonymos پیام ارسال شد. گفته شده است در این جامعه اینترنتی اعضای اولیه گروه انانیموس باهم آشنا شدند و این گروه شکل گرفته است.

    انانیموس در اغتشاشات اخیر در داخل ایران نیز سعی کرد نام خود را وایرال کرده و هر چن روز یک‌بار ادعا می‌کرد موفق به هک مراکز دولتی شده است، با فروکش کردن آشوب‌های خیابانی نام این گروه هکری نیز کم‌کم از یادها رفت؛ اما انتشار یک پست جدید از سوی این گروه ماهیت آن را مشخص کرده است.

    انانیموس هم منافق از آب درآمد! + عکس

    این گروه به اصطلاح هکری در آخرین توییت چند خبر تیلیغی به سود گروهک تروریستی منافقین منتشر کرده است؛ تا به این طریق ماهیت اصلی خود را به نمایش بگذارد، برخی کارشناسان حوزه فناوری‌های اینترنتی معتقدند که این گروه هیچ گاه در ایران هک انجام نداده و صرفا درخواست‌های بسیار زیادی به سمت سرورها و سایت‌های دولتی می‌فرستد و سایت‌های دولتی چون توان پاسخگویی به این حجم  از درخواست را ندارند، از دسترس خارج می‌شوند. این گروه که در این مدت این اقدامات را انجام می‌دهد، درواقع هک واقعی انجام نداده است و صرفا یک عملیات رسانه‌ای و روانی برای مردم انجام می‌دهند.

    انانیموس هم منافق از آب درآمد! + عکس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما