یکشنبه 22 شهريور 1405 - Sun 13 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 318391
    تاریخ انتشار: 11/آبان/1401 - 10:03

    ارسال آنتن‌های ماهواره‌ای به اوکراین توسط پنتاگون

    پنتاگون اعلام کرده که در راستای کمک اطلاعاتی به اوکراین در جنگ با روسیه، چهار آنتن ارتباط ماهواره‌ای به کی‌یف ارسال می‌کند.

     ارسال آنتن‌های ماهواره‌ای به اوکراین توسط پنتاگون

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس آمریکا اعلام کرده که در راستای کمک به اوکراین در جنگ با روسیه آنتن‌های ارتباطی ماهواره‌ای به کی‌یف ارسال می‌کند

    منابع خبری روز سه شنبه گزارش کردند که پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) چهار آنتن ماهواره‌ای  در قالب  کمک ۲۷۵ میلیون دلاری که به تازگی اعلام کرده به اوکراین ارسال می‌کند.

    «سابرینا سینگ» از سخنگویان پنتاگون گفت: «این آنتن‌ها نیروهای اوکراینی را موثرتر می‌کنند و در عین حال به سران این کشور توانایی‌های فرماندهی و کنترل بهتری می‌دهند.»

    سخنگوی پنتاگون اظهار داشت: «این آنتن‌ها قرار نیست  جایگزین سرویسی مانند "استارلینک" شوند  بلکه به اوکراینی‌ها در افزایش تلاش‌های ارتباطی در میدان جنگ کمک می‌کنند.»

    این در حالی است که نیروهای روسیه خطوط ارتباطی اوکراین را حمله  قرار داده و حملات خود را به زیرساخت های این کشور افزایش داده اند تا توانایی این کشور برای انجام حملات متقابل را تضعیف کنند. بخش‌های مخابراتی و امنیتی اوکراین کماکان اهداف اصلی حملات روسیه هستند.

    سخنگوی پنتاگون افزود: «شاهد هدف قرار گرفتن زیرساخت‌ها و شبکه‌های برق اوکراین توسط روس‌ها هستیم، و این آنتن‌ها در زمان حساسی که زیرساخت‌های اوکراین ضربه می‌خورند، قابلیت بیشتری را فراهم می‌کنند.»

    تنش‌های آمریکا و روسیه بر سر اوکراین ابعاد تازه‌ای پیدا کرده و طرفین همدیگر را به هدف قرار دادن زیر ساخت‌های فضایی و ماهواره‌ای تهدید کرده اند.

    «کنستانتین ورونتسوف» معاون بخش منع اشاعه و کنترل تسلیحات وزارت امور خارجه روسیه اخیرا گفت، زیرساخت‌های شبه غیرنظامی ممکن است هدف قانونی برای یک حمله تلافی جویانه باشد.

    ورونتسوف گفت: «ما در مورد دخالت ایالات متحده و متحدانش در زیرساخت‌های غیرنظامی فضایی صحبت می‌کنیم.»

    به دنبال این اظهارات، واشنگتن به مسکو نسبت به منهدم کردن ماهواره‌های آمریکایی هشدار داد.

    «جان کربی» هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید روز پنجشنبه گفت: «من فقط می‌گویم که هرگونه حمله به زیرساخت‌های آمریکا با پاسخ متناسب مواجه خواهد شد.»

    منابع خبری پیشتر مدعی شده بودند که ارتش روسیه قصد دارد با ابرسامانه موشکی «اس-۵۰۰» خود ماهواره‌های جاسوسی غرب را هدف قرار دهد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما